nemore mam problem :(
z pluginem afkbomb bo wywala bombe ale nie mam do tego logow i wyskakuje jakies ml_notfound i tam dalej cos :// mozesz logi zapodac??
Mam pytanko bo jestem narazie zielony w konfiguracji serwera... Gdzie trzeba to wszystko wrzucić? do jakiego folderu?
szukałem na forum ale nigdzie nie znalazłem ścieżki docelowej...
proszę o bardzo konkretną odpowiedź
Wiciu47, a podoba ci się warn koło ksywki? WARN!!! to wszystko jest kurwa na tym forum.. a zreszta jak ty kurwa amx-a instalowałes.. jak niewiesz gdzie plugi sie daje .. Szaryludzik .. hmm.. kurcze tez nie znalazłem pliku txt ;/.. ale poszukam gdzies na necie.
Recenzja ukazała się trochę poźniej niż obiecałem ale jednak jest.
Na 10 daje 10 :mrgreen:
Po 1) Świetne wykonanie.
Po 2) Wszystkie plugin są spisane.
Jest jednak jeden plugin ktry nie działa. Mianowicie AFKbomb
Powod? Brak pliku txt.
Jestem pewien że nemore poprawi to
A coś do nemore świetna robota stary
pietrek15, założysz sie że nie wszystko??!! popatrz w cvary i tam masz komende amx_grave 1 i wpisz to w konsole i odpowiedz mi. niestety nie okłamiesz mnie tutaj :)
juz sobie poradziłem ale tera mam problem wgrałem bazooka.amxx i mi działa jest super ale... pogram se 5 minut na serwerze i mi sie wyłancza pisze Server shutting down
[ Dodano: Czw 20 Gru, 2007 ]
to jest błąd... Host_Error: WriteDest_Parm: not a client
Jak znalazlem tylko jednen poradnik jak zaistalowac admin check ale i tak mi nie dziala moze mi ktos wytlumaczyc jak zainstalowac i jak je wlaczyc chodzi mi tylko o zombie i deatchmatch?
Czasami mam wrażenie że niektórzy mają tu zero inteligencji :| A jak ptrze na to wszystko to mi sie płakać chce że polski naród jest tak zacofany :| pietrek15, Co do bazooki ;) to niewiem mi osobiscie praktycznie wszystkie bronie jakie sa w składzie power weapons nie działaja ale bazooka mi działa :)):) popatrz co trzeba miec wlaczone by dzialał plugin :). a bład ci wyskakuje bo widocznie koliduje to z innym plugiem. Pascal, Dajesz pomógł <hmm> dzięki za szczere chęci lecz nie widze tego ;);) ale mozesz bro postawić ;);) z checia pomoge drugi raz ;)
Witam, przedstawiam moją ofertę www oraz amxx. Cennik podany poniżej dotyczy płatności przelewem(chyba, że napisano inaczej). Jeśli zależy ci na płatności SMS skontaktuj się ze mną
Oferta www
• Instalacja forum phpBB modified przemo/phpBB3 = 5zł przelew, 10,98 SMS
• Konfiguracja forum phpBB...
Dużo przydatnych pluginów do AmxModX!
Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady
public_rules - Kolorowe zasady po wejściu na serwer.
Autoresponder and Advertiser Manager - Kolorowe napisy w say (czat) , oraz odpowiada na słowa
Spec_kick - kickuje graczy zbyt długo siedzących...
Przydatne pluginy pod amxmodx
Mini Bans - powody przy banowaniu
C4 Timer - pokazuje obrazek po podłożeniu bomby
Amx Screenshot - robienie screenshotów graczom
Hack Hunter - plugin wyłapujący oraz banujący cziterow
Real Flashbang - Realne oślepienie granatem + pisk
Descriptive Fire In The...
Witam
Chcialbym przedstawic mój zbior pluginów na serwer CS 1.6
Zbior zostal zlozony z wielu For ,Stronek .. Wiec wymagal rejestracji itp
A tu wszystko za Free aby Pobrac xd
Wyjasnione opisy i dzialanie kazdego Plugina !!!
Paczka ma 50 pluginow :
Witam Poszukuje paczek z pluginami np. Komendy admina Amx bans itd. Widzialem pare na necie lecz są to paczki typu :
700 Pluginó, Każdy w innym folderze , w każdym folderze plik .amxx i .sma
A na dodatek niema spisu treści zeby szybko dodać w Plugins.ini
Dlatego proszę o paczki .
Możliwe...
Chodzi o to, że wczoraj zrobiłem AMX'Xa i jestem zielony w tym (ale sie szybko ucze, zainstalowałem go za 1 razem i wszystko działało). Chciałbym później zrobić np. Gun Game, Soccer Jam, Zombie Mod, albo nowe bronie i oczywiście CZAPKI (uwielbiam je, szczególnie jamajke :D). Tylko sęk w tym, że nie...
Lista pluginów by Nemore (Forum csnemore.ezbit.pl :: Strona Główna)
Niektóre Pluginy znajdujące sie na tym forum mają odnośniki na Najlepsze Polskie Serwery Counter Strike - Serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Strona Głównaoraz na inne strony.Część pluginów jest zapozyczonych z uploadów SEBY...
Witam.
Dość często nie działa mi antirusher 2.4 od miczu, oraz czasami custom radio
tutaj plugins.ini(podaje tylko te dodatkowe)
; Custom - Add 3rd party plugins here
;zarzadzanie
amx_hpk.amxx ;kick za pingi
amx_ip.amxx ;pokazuje ip graczy
ptb.amxx ;wyrownuje sklady
1.szukam pluginu co ma /rank /top15 itp
2.czy jest jakis plugin do zmniejszpenia lagow jak jest to jaki?
3.a przy okazji jak nazywa sie ta skórka forum :lol: :mrgreen:
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u