Przeczytałeś spis?
jak nie to zapraszam do czytania..
jest udostepniany anzywac sie deathbones
|
|
Przeczytałeś spis?
jak nie to zapraszam do czytania..
jest udostepniany anzywac sie deathbones
nemore mam problem :(
z pluginem afkbomb bo wywala bombe ale nie mam do tego logow i wyskakuje jakies ml_notfound i tam dalej cos :// mozesz logi zapodac??
Mam pytanko bo jestem narazie zielony w konfiguracji serwera... Gdzie trzeba to wszystko wrzucić? do jakiego folderu?
szukałem na forum ale nigdzie nie znalazłem ścieżki docelowej...
proszę o bardzo konkretną odpowiedź
Wiciu47, a podoba ci się warn koło ksywki? WARN!!! to wszystko jest kurwa na tym forum.. a zreszta jak ty kurwa amx-a instalowałes.. jak niewiesz gdzie plugi sie daje ..
Szaryludzik .. hmm.. kurcze tez nie znalazłem pliku txt ;/.. ale poszukam gdzies na necie.
Recenzja ukazała się trochę poźniej niż obiecałem ale jednak jest.
Na 10 daje 10 :mrgreen:
Po 1) Świetne wykonanie.
Po 2) Wszystkie plugin są spisane.
Jest jednak jeden plugin ktry nie działa. Mianowicie AFKbomb
Powod? Brak pliku txt.
Jestem pewien że nemore poprawi to![]()
A coś do nemore świetna robota stary![]()
Critical xD masz cierpliwość co do wszystkich plugów ;););).. xD nieno poprawięw moim następnym packu wezme tego afkbomb naprawie ;)
Nie dzilaja mi plumginy mianowicie datchmach grave i zombie mod. Jak je mam zainstalowac?? prosze o opis dla zielonego (mam server hlds na hamachi)
wszysatko na 100 % działa zapoznaj sie z instalacją pluginów oraz modów !! bYedatchmach grave i zombie mod
grave nie chce mi dzialac wszystko robie tak jak trzeba i jak kogos zabije to nie ma pomnikow
pietrek15, założysz sie że nie wszystko??!! popatrz w cvary i tam masz komende amx_grave 1 i wpisz to w konsole i odpowiedz mi. niestety nie okłamiesz mnie tutaj :)
juz sobie poradziłemale tera mam problem wgrałem bazooka.amxx i mi działa jest super ale... pogram se 5 minut na serwerze i mi sie wyłancza pisze Server shutting down
[ Dodano: Czw 20 Gru, 2007 ]
to jest błąd... Host_Error: WriteDest_Parm: not a client
Jak znalazlem tylko jednen poradnik jak zaistalowac admin check ale i tak mi nie dziala moze mi ktos wytlumaczyc jak zainstalowac i jak je wlaczyc chodzi mi tylko o zombie i deatchmatch?
NEMORE ten plugin bazooka jest od ciebie...i mi nie działa ja mam AMX Mod XvAK 1.0
Wow, niezle.
Bardzo przydadza mi sie mody.
Daje pomógl.
dałeś se :pZamieszczone przez nemore
kurcze ciagle mi nie dziala bazooka.amxx znaczy działa przez 5 min a potem sie serwer wylancza bo jakis blad wyskakuje![]()
Czasami mam wrażenie że niektórzy mają tu zero inteligencji :| A jak ptrze na to wszystko to mi sie płakać chce że polski naród jest tak zacofany :|
pietrek15, Co do bazooki ;) to niewiem mi osobiscie praktycznie wszystkie bronie jakie sa w składzie power weapons nie działaja ale bazooka mi działa :)):) popatrz co trzeba miec wlaczone by dzialał plugin :). a bład ci wyskakuje bo widocznie koliduje to z innym plugiem.
Pascal, Dajesz pomógł <hmm> dzięki za szczere chęci lecz nie widze tego ;);) ale mozesz bro postawić ;);) z checia pomoge drugi raz ;)
kurde zalezy mi na tym pluginie...nemore pokazac ci moj plugins.ini i modules.ini moze zobaczysz gdzie jest blad
jak wylączyc te pluginy ??
Dopisać ; przed nazwą w plugins.ini ? :/
| « Amx-Super - Co i Jak | Surf Olympics PL » |