ejj noo ja dodalam te pluginy do plugins i lipa ;/ . a to ba byc w winampie?? ej ludzie wezcie pomozcie mi ! :( mam serwer swoj i chce miec dzwieki.. gdzie mam je wkleic?? macie moze jakies ciekawe te pluginyy??
Hmm... Jak zrobic zeby działał plugin który nie ma w sobie pliku .AMXX? tylko sam .SMA? jak np. w wyzwaniu do walki na noże... Daje plik .SMA do SCRIPTING i co dalej?
I jeszcze nie wiem czy dobrze ze tu pisze ale gdy dodaje wszystko aby na serwerze była ochrona SXE Injected i jak wpisuje w plugin.ini:
Cytat:
; sXe Injected
win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll
to w konsoli wyskakuje ze nie moze znaleźć pluginu WIN32... w miejsce tego win32 mam wpisac lokalizacje swojego pliku sxei_mm.dll?
tomaszek117, tobie się chyba w głowie coś :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: zakręciło , a niech ktoś odpowie na to pytanie człowieka o ksywce tomaszek117, wlepie warna !
Szukałem na forum cos o tym ale nie znalazłem... przeciez nie przeczytam całego forum co nie? a nie kazdy jest taki wspaniałomyślny inteligenty i mądry jak Ty :|
*-Znajdziemy go tu: http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi
*-Znajdują sie tam dwa pola
Upload .sma file
*-Jest to pole do wczytania pliku .sma od nas z dysku.
Wybieramy Przeglądaj, wybieramy plik, cykamy na Compile i po chwili mamy stronę o tytule
Your plugin successfully compiled!
a pod tym wpis, że nasz link będzie aktywny przez 10 minut. Klikamy w nasz link i ściągamy plik .amxx
*-Drugie pole to:
If you want, you can also paste plugin source code into the box below:
*-Jest to pole do wklejenia samego kodu interesującego nas pluginu.
*-W okienku: "Plugin short name:" podajemy nazwę naszego pluginu (skrócona, nazwa pliku wyjściowego). W dużym polu wklejamy nasz kod i klikamy na Compile.
*-W obu wypadkach należy zapisać pliki amxx w addons/amxmodx/plugins/
*-Nie zapomnijmy dodać nowych pluginów do plugns.ini w amxx!
Dzięki :)
Znalazłem już sam nie na forum tylko na swoim kompie :P
W scripting miałem plik compile.exe który tworzył do wszystkich plików .sma ktore byly w scripting pliki .amxx :)
A co do sxe injected to źle przeczytałem tzn w sumie w ogole nie czytałem tylko od razu zerknąłem i wpisałem ten kod do \amxmodx\configs\plugins.ini a nie do \metamod\plugins.ini :)
Witam, przedstawiam moją ofertę www oraz amxx. Cennik podany poniżej dotyczy płatności przelewem(chyba, że napisano inaczej). Jeśli zależy ci na płatności SMS skontaktuj się ze mną
Oferta www
• Instalacja forum phpBB modified przemo/phpBB3 = 5zł przelew, 10,98 SMS
• Konfiguracja forum phpBB...
Dużo przydatnych pluginów do AmxModX!
Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady
public_rules - Kolorowe zasady po wejściu na serwer.
Autoresponder and Advertiser Manager - Kolorowe napisy w say (czat) , oraz odpowiada na słowa
Spec_kick - kickuje graczy zbyt długo siedzących...
Przydatne pluginy pod amxmodx
Mini Bans - powody przy banowaniu
C4 Timer - pokazuje obrazek po podłożeniu bomby
Amx Screenshot - robienie screenshotów graczom
Hack Hunter - plugin wyłapujący oraz banujący cziterow
Real Flashbang - Realne oślepienie granatem + pisk
Descriptive Fire In The...
Witam
Chcialbym przedstawic mój zbior pluginów na serwer CS 1.6
Zbior zostal zlozony z wielu For ,Stronek .. Wiec wymagal rejestracji itp
A tu wszystko za Free aby Pobrac xd
Wyjasnione opisy i dzialanie kazdego Plugina !!!
Paczka ma 50 pluginow :
Witam Poszukuje paczek z pluginami np. Komendy admina Amx bans itd. Widzialem pare na necie lecz są to paczki typu :
700 Pluginó, Każdy w innym folderze , w każdym folderze plik .amxx i .sma
A na dodatek niema spisu treści zeby szybko dodać w Plugins.ini
Dlatego proszę o paczki .
Możliwe...
Chodzi o to, że wczoraj zrobiłem AMX'Xa i jestem zielony w tym (ale sie szybko ucze, zainstalowałem go za 1 razem i wszystko działało). Chciałbym później zrobić np. Gun Game, Soccer Jam, Zombie Mod, albo nowe bronie i oczywiście CZAPKI (uwielbiam je, szczególnie jamajke :D). Tylko sęk w tym, że nie...
Lista pluginów by Nemore (Forum csnemore.ezbit.pl :: Strona Główna)
Niektóre Pluginy znajdujące sie na tym forum mają odnośniki na Najlepsze Polskie Serwery Counter Strike - Serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Strona Głównaoraz na inne strony.Część pluginów jest zapozyczonych z uploadów SEBY...
Witam.
Dość często nie działa mi antirusher 2.4 od miczu, oraz czasami custom radio
tutaj plugins.ini(podaje tylko te dodatkowe)
; Custom - Add 3rd party plugins here
;zarzadzanie
amx_hpk.amxx ;kick za pingi
amx_ip.amxx ;pokazuje ip graczy
ptb.amxx ;wyrownuje sklady
1.szukam pluginu co ma /rank /top15 itp
2.czy jest jakis plugin do zmniejszpenia lagow jak jest to jaki?
3.a przy okazji jak nazywa sie ta skórka forum :lol: :mrgreen:
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u