o żal nie odpowiadajcie na takie pytania od tego sa pryzzklejone tematy :D:/:/
|
|
o żal nie odpowiadajcie na takie pytania od tego sa pryzzklejone tematy :D:/:/
ejj noo ja dodalam te pluginy do plugins i lipa ;/ . a to ba byc w winampie?? ej ludzie wezcie pomozcie mi ! :( mam serwer swoj i chce miec dzwieki.. gdzie mam je wkleic?? macie moze jakies ciekawe te pluginyy??
http://www.forum.wiaderko.com/topics...ff48c32698e11a
zapraszam do poczytania albo na PW :D:D koleżanko :D:D
Naprawde wspaniała paczka dopiero gdzieś połowe przetestowałem ale naprawde jestem pod wrażeniem.![]()
Baku22, looz :D:D ma sie łeb , jest ktoś chętny do tworzenia kolejnej części?
Ten kto pomyślał o takiej paczce jest boski :mrgreen:
Naprawdę super dzięki temu mój serwer jest jeszcze lepszy![]()
Pozdrawiam wszystkich wiaderkowiczów a szczególnie osoby które przyczyniły się do stworzenia tak obszernej paczki pliginów.![]()
;D hehe ;D;D :mrgreen: :mrgreen: thx
Hmm... Jak zrobic zeby działał plugin który nie ma w sobie pliku .AMXX? tylko sam .SMA? jak np. w wyzwaniu do walki na noże... Daje plik .SMA do SCRIPTING i co dalej?
I jeszcze nie wiem czy dobrze ze tu pisze ale gdy dodaje wszystko aby na serwerze była ochrona SXE Injected i jak wpisuje w plugin.ini:
to w konsoli wyskakuje ze nie moze znaleźć pluginu WIN32... w miejsce tego win32 mam wpisac lokalizacje swojego pliku sxei_mm.dll?; sXe Injected
win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll
tomaszek117, tobie się chyba w głowie coś :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: zakręciło , a niech ktoś odpowie na to pytanie człowieka o ksywce tomaszek117, wlepie warna !
tomaszek117, Konfiguracja Servera się Kłania !
OK... to z anty czitem juz zrobilem... źle przeczytałem masz racje... ale jak z tymi plikami .SMA?
tomaszek117, zgodnie z obietnicą ;) Warn . Aż zrozumiesz że forum się czyta ;)potem pisze
Szukałem na forum cos o tym ale nie znalazłem... przeciez nie przeczytam całego forum co nie? a nie kazdy jest taki wspaniałomyślny inteligenty i mądry jak Ty :|
tomaszek117, aby uniknąć offtopa masz
http://www.forum.wiaderko.com/topics...ych-vt6135.htm
a tu masz opisane
Podziekował;) :mrgreen:Przez WEBCompiler
*-Znajdziemy go tu: http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi
*-Znajdują sie tam dwa pola
Upload .sma file
*-Jest to pole do wczytania pliku .sma od nas z dysku.
Wybieramy Przeglądaj, wybieramy plik, cykamy na Compile i po chwili mamy stronę o tytule
Your plugin successfully compiled!
a pod tym wpis, że nasz link będzie aktywny przez 10 minut. Klikamy w nasz link i ściągamy plik .amxx
*-Drugie pole to:
If you want, you can also paste plugin source code into the box below:
*-Jest to pole do wklejenia samego kodu interesującego nas pluginu.
*-W okienku: "Plugin short name:" podajemy nazwę naszego pluginu (skrócona, nazwa pliku wyjściowego). W dużym polu wklejamy nasz kod i klikamy na Compile.
*-W obu wypadkach należy zapisać pliki amxx w addons/amxmodx/plugins/
*-Nie zapomnijmy dodać nowych pluginów do plugns.ini w amxx!
Dzięki :)
Znalazłem już sam nie na forum tylko na swoim kompie :P
W scripting miałem plik compile.exe który tworzył do wszystkich plików .sma ktore byly w scripting pliki .amxx :)
A co do sxe injected to źle przeczytałem tzn w sumie w ogole nie czytałem tylko od razu zerknąłem i wpisałem ten kod do \amxmodx\configs\plugins.ini a nie do \metamod\plugins.ini :)
No ale dzieki za pomoc :)
Super PACK
POZDRO ZAPRASZAM NA SERWER Hard-Team
[ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]
Super PACK
POZDRO ZAPRASZAM NA SERWER Hard-Team
:]
fajny pack :]
kurdee a gdzie to mam wypakować wszystko???
omfg ...Zamieszczone przez Brodziu
do cstrike

to niejest amx tylko to są pluginy -.- ajak wklejam to niemam nic na servie zwykły serv bez amx
[ Dodano: Wto 29 Sty, 2008 ]
odpowiesz??
odpowiesz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
gdzie to mam wypakować wszystko???
GDZIE MAM TO WSZYSTKO WYPAKOWAĆ????
Brodziu, Spam = Warn ,
Kurwa ty chyba sobie żarty strisz:/kurdee a gdzie to mam wypakować wszystko???
WarrnWiek: 12
| « Amx-Super - Co i Jak | Surf Olympics PL » |