dawaj jakiś wiaderkowy :p plugin :D np ze dodaje na mapie wiaderka z maryśką :D to by było fajne :D:D
|
|
dawaj jakiś wiaderkowy :p plugin :D np ze dodaje na mapie wiaderka z maryśką :D to by było fajne :D:D
Yamakasi92, załatw model wiaderka xD to zrobię dymiące się wiadro :D
[ Dodano: Czw 20 Gru, 2007 ]
Critical, w8
Critical, a zobacz to ->
[ Dodano: Czw 20 Gru, 2007 ]Kod:#include <amxmodx> new g_pcvarCrosshair new g_msgCrosshair public plugin_init() { register_event("CurWeapon", "hook_curweapon", "b", "1=1", "2=3") g_pcvarCrosshair = register_cvar("awp_crosshair", "1") g_msgCrosshair = get_user_msgid("Crosshair") } public hook_curweapon(id) { if(get_pcvar_num(g_pcvarCrosshair)) { message_begin(MSG_ONE, g_msgCrosshair, {0, 0, 0}, id) write_byte(1) message_end() } }
Pełen pluginek ->
do scoutaKod:#include <amxmodx> #define PLUGIN "Scout Crohssair" #define VERSION "1.1b" #define AUTHOR "Hip_hop_x & Sn!ff3r" new awpcr, pcvar_aw, pcvar_shake, shake public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("CurWeapon","awp_crossair","be","1=1","2=3") pcvar_aw = register_cvar("awp_crosshair", "1") pcvar_shake = register_cvar("awp_shake", "1") awpcr = get_user_msgid("Crosshair") shake = get_user_msgid("ScreenShake") } public awp_crossair(id) { if(get_pcvar_num(pcvar_aw) == 0 || get_pcvar_num(pcvar_shake) == 0) return PLUGIN_HANDLED message_begin(MSG_ONE,awpcr,{0,0,0},id) write_byte(1) message_end() message_begin(MSG_ONE,shake,{0,0,0},id) write_short( 1<<12 ) write_short( 1<<12 ) //small shake write_short( 1<<12 ) message_end() return PLUGIN_HANDLED }
ten pierwszy to tylko celownik a ten drugi wraz ze wstrząsem xD
Seba, modele playerów(admina) tak ? jak tak to ja je mam :D
gdzieś miałem :( od mosha
No i gitara Seba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tylko mała prośba, mgłbyś przerobić skoro masz chwilkę czasu?![]()
http://www.forum.wiaderko.com/topics...zwy-vt9429.htm
Seba, miales dopracowac :) jakbys mogl bylbym DŹWIĘCZNY :D
http://www.forum.wiaderko.com/topics...9098.htm#43585
lol ale prośby, dodane dwa pluginy
[ Dodano: Pią 21 Gru, 2007 ]
na puchatku od kilku h nowe plugsy xD teraz dodałem do listy...
Niedziala mi to ze jak się zabije nozem to muza leci ;/ Niewiem czemu ale niedziala wszystko zrobilem dobrze...
działa, wszystkie pluginy testowane
No to patrz co zrobilem :
wklejiłem to co podałes do pliku sma,
zmieniłem jego nazwe na knife_kill
potem weszlem na www.amxmodx.orgbleblebe i skompilowałem do amx.
Nastepniesciagnelem muzyke z kakafoni
zmieniłem jej nazwe na tą co musi byc ale ona niechce cos działac,bo widze na serwie ze plugin jest ale muza nieodpala :/
Dark Eldo, Zycie !
Naprawilem:
W pliku sma zmieniłem nazwe muzyczki np na lolek.wav
Wtedy skompilowalem wklejiłem,muyzzke nazwe tez zmienilem i dziala ;]
Ej ale dlaczego te linki nie działają?? Chciałem pobrac jeszcze po polsku...
już działają :)
Drop weapon on hit - Gdy zostaniesz uderzony w rękę wypada Ci broń
w tym pluginie wyskakuje mi błąd
Seba puchatek jest zaj******. Mili admini, fajne pluginy wogle miło się gra, ale trudno wejść bo ciągle zapchany :D
Lizus , to nic niewnosi do tematu....Zamieszczone przez kebapf
za niedługo będą linki działać...
| « Plugin zmieniajacy czas C4 | Weapon Physics [v2.1] Opis + Instalacja [PL] » |