No czekamy, :!:![]()
|
|
Seba mógłbyś mi zapodać *.sma tego pluga bomby na cs_office??
Bo chciałem przerobić tak, żeby było na de_office a nie cs_office.
Po prostu bym skopiował mape, podmienił nazwę, zmienił sma i tyle :mrgreen:
Byłbym wdzięczny
nie rozumiem...Zamieszczone przez Critical
wszystkie linki już działają ! zaraz coś dorzucę :)
działają ale nie wszystkim (tzn osobom z neo najczęściej nie działają...)
ee zal :/ nawet na forum puchatka nie moge wbić :/ wrrrr...
działa Wam już cs-puch?
Nie pisze
Jeszcze wrócimy!
Trwają poszukiwnania dobrego hostingu...
Tymczasowo wszelkie skargi / problemy / sugestie prosimy zglaszać:
Puchatek [4FuN] - 84.38.95.197:27020 -> [ Forum Wiaderko ]
Puchatek [FFA] - 84.38.95.197:27016 -> [ Forum Wiaderko ]
www.tp.pl <- tam słać zażalenia, ich dnsy się jeszcze nie odświeżyły...
[ Dodano: Sro 02 Sty, 2008 ]
noweee pluginyyyyyyyyyyyy
..Kod:Seba fajne pluginki ,czekamy na nowe:D
Seba moglbys zrobic cos z tym pluginem Zakaz reklamowania zeby dawal BANA temu co reklamuje swoj serwer na moim bo to denerwujace jest
Z gory thx
Inferno, a co? Sam nie umiesz :mrgreen: ?
Plugin poprawiony, jest opcja kickowania/banowania, oraz regulacja czasu bana.
SEBA jak byś mógł to napisz i wrzuc plugin ze jak rzuce granat HE to bede mial 2 dzwieki losowo...mam explode1.wav i explode5.wav
Eee mam prośbe z pluginem na HP
Kod:#include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> new amx_hp_spawn; public plugin_init() { register_plugin("Custom Spawn HP", "1.0", "potatis_invalido"); RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "ham_spawn_player"); amx_hp_spawn = register_cvar("amx_hp_spawn", "101"); } public ham_spawn_player(id) { if(is_user_connected(id) && get_pcvar_num(amx_hp_spawn)) set_task(0.3, "set_player_hp", id); } public set_player_hp(id) { if(is_user_alive(id) && get_pcvar_num(amx_hp_spawn) = 100) { set_pev(id, pev_health, float(get_pcvar_num(amx_hp_spawn))); } }Seba mógłbyś poprawić??Kod:/home/groups/amxmodx/tmp3/textErp4bP.sma(2) : fatal error 100: cannot read from file: "hamsandwich"![]()
[ Dodano: Czw 03 Sty, 2008 ]
Aha chyba wiem o co chodzi.
Trzeba skompilować lokalnie tak? Tzn przez compilera AMXX w folderze cs![]()
[ Dodano: Czw 03 Sty, 2008 ]
Próbowałem lokalnie.... 4 errory![]()
Więc Seba popraw pluginek![]()
aa sry bo uśmieszków nie wyłączyłem i tam było != i ten ! był jako uśmieszek przez co się nie skopiował - jużZamieszczone przez Critical
Niestety nie już...
Skopiowałem razem z tymi dalej ten sam error jest...!
[ Dodano: Nie 06 Sty, 2008 ]Kod:#include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> new amx_hp_spawn; public plugin_init() { register_plugin("Custom Spawn HP", "1.0", "potatis_invalido"); RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "ham_spawn_player"); amx_hp_spawn = register_cvar("amx_hp_spawn", "101"); } public ham_spawn_player(id) { if(is_user_connected(id) && get_pcvar_num(amx_hp_spawn)) set_task(0.3, "set_player_hp", id); } //pobrano z cs-puchatek.pl public set_player_hp(id) { if(is_user_alive(id) && get_pcvar_num(amx_hp_spawn) != 100) { set_pev(id, pev_health, float(get_pcvar_num(amx_hp_spawn))); } }
DODANO PARĘ PLUGINOW
witam mam problem mam ten kod Gracz musi zaakceptować zasady serwera
i teraz wchodzę na serwa pokazują się zasady ale na biało biorę nie akceptuje i nawet mnie nie wyrzuca nawet nie pisze ze gracz ....; nie zaakceptował zasad jak ktoś może to pomoc mile widziana :lol:
polak1, zaraz zerknę do niego!
mi sie nie chce skomplikowac plugin ze jak udezysz kogos w reke to wypada mu bron jakis blad wyskakuje
| « Plugin zmieniajacy czas C4 | Weapon Physics [v2.1] Opis + Instalacja [PL] » |