Popularne odwołania do tej strony: gta 4 ps2, gta 4 na ps2, gta iv ps2, gry na ps2 download, gta4, getea 4, gta4 ps2, gry ps2 download, gta na ps2, gta iv na ps2, gta 4 ps2 download, gta 4ps2, gta4 na ps2, ps2 gta 4, ps2 gry download, gta 4 na ps2 download, gry ps2 rapidshare, playstation 2 gry download, gta 4 para ps2, gry na ps2 do pobrania, gta4ps2, gta iv ps2 hack gta san andreas, gry ps2 download free, gta 4 playstation 2, zdjęcia gta 4
Grand Theft Auto IV to gra akcji, będąca kolejną odsłoną bestsellerowego i kontrowersyjnego zarazem cyklu, swoimi korzeniami sięgającego 1997 roku. Niniejszy tytuł powstał w dziesiąte urodziny wymienionej serii, ukazującej losy poszczególnych przestępców, którzy zaczynając od zwykłego chłopca na posyłki i speca od brudnej roboty, wspinają się na coraz wyższe pozycje w gangsterskim świecie.
Scenariusz owej produkcji został przygotowany przez Dana Housera, który pracował m.in. przy Canis Canem Edit (alias Bully), Manhunt i The Warriors oraz rzecz jasna przyłożył rękę do większości poprzedniczek GTAIV. Fabuła koncentruje się wokół postaci obcokrajowca o nazwisku Niko Bellic. Bohater w wyniku listów otrzymanych od swojego kuzyna postanawia opuścić Europę Wschodnią i przybywa do Stanów Zjednoczonych. Niestety zastana przez niego rzeczywistość daleko odbiega od opisanej w korespondencji emailowej. Roman skłamał, że posiada dwie żony, sporych rozmiarów kolekcję samochodów oraz kilkucyfrowe konto w banku. Co więcej okazuje się, że niesforny krewniak nieustannie wpada w nowe kłopoty, a jego życie wcale nie jest takie kolorowe.
Roman staje się pierwszym zleceniodawcą protagonisty i powoli zapoznaje go z lokalną siatką przestępców. Rzecz jasna w miarę sukcesywnego zaliczania kolejnych etapów zabawy lista potencjalnych pracodawców wydłuża się. Można się z nimi kontaktować zarówno osobiście, jak i za pośrednictwem telefonu komórkowego (za jego pomocą uruchamiamy również tryb multiplayer). Istotne jest, że akcja rozwija się w zależności od podejmowanych decyzji i kolejności wykonywania otrzymanych zadań. Pozwala to graczowi wpływać na bieg aktualnych zdarzeń oraz zachęca go do ponownego rozpoczęcia zabawy.
Wykonując konkretną misję należy najpierw przebrnąć przez labirynt poszczególnych ulic, aby dotrzeć do ostatecznego celu, zaznaczonego na mapie miasta. Trasę pokonuje się pieszo, słynnymi żółtymi taksówkami, bądź zdobytym (czyt. skradzionym) pojazdem, wśród których znajdują się m.in. motocykle oraz samochody ciężarowe bądź osobowe. Tradycyjnie w czasie jazdy ma się sposobność słuchania wybranej przez siebie stacji radiowej, emitującej licencjonowane kawałki. Jedną z zaimplementowanych rozgłośni prowadzi Lazlow, znany z wcześniejszych odsłon serii. Po dotarciu na wyznaczone miejsce niejednokrotnie trzeba zmierzyć się z licznymi oponentami – w tym celu można skorzystać z zaoferowanego arsenału broni (m.in. pistolety i różnego rodzaju karabiny).
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
fake to raczej nie jest porostu zmodowane san andreas zobacz na stronkę w haśle i tam poszukaj w ps2 Gta4 i poczytaj obrazki są złe jedynie. Mam pytane czy to się odpala normalnie wypalasz na płytę grasz? i w jakim języku to jest?
Ostatnio edytowane przez hardy ; 01-11-2008 o 22:09.
Witam ma maly problem;/ pobralem juz GTA, wypakowalem i poajwily sie dwa takie pliki: MDS zajmujacy 4,21KB i MDF zajmujacy 4.25GB, co mam dalej zrobic???Bo raz wypalilem plytke i nic, drugi raz zamontowalem plik MDF w napedzie i nagralem pliki i nic;/ Gdy chce zamontowac plik MDS wyskakuje blad;/ Powiedzcie mi co mam zrobic zeby to zadzialalo. Bo troszke szkoda sciagac pliki na marne;/
ludzie, koleś sobie gówno wstawił na RS żeby mu ludzie nabijali punkty. GTA4 nie ma na PS2 ! Widzicie jaka jest grafika, do tej gry potrzebna jest karta graficzna i procesor - co mamy w PS3, dlatego nie dajcie się nabrać. A nawet jesli pójdziecie do kogoś i Wam powie że przegra GTA4 za 15zł na PS2 to ni edajcie sie wrobić bo albo nagra wam SanAndreas z zainstalowanym ruskim patchem do lepszej grafiki (patrz: Google.pl) lub powie jak przyjdziecie że nie da się przegrać i może się wymienić za oryginały - a później powie że za późnio xD. Szkoda zachodu...
Z ciekawości pobrałem !>ZŁOM<! (ale mam podobnego moda jak na screenie na komputer i ciekawie się gra tylko, że twarz głównego bohatera niepokojąco przypomina szympansa) xD
Ludzie!! czy wy durni czy co??
Ja nie śćiągnąłem tego ale wiem co zrobić...
Musicie miec program "DAEMON Tools" DAEMON Tools Lite 4.30.4 - Download - INSTALKI.pl
DAEMONEM odpalacie plik "MDS" następnie ściągacie program "DVD decrypter" DVD Decrypter: Programy IDG.pl
DAEMON zrobi wirtualną stacje dysków więc w dvd decrypter ustawiamy naped ktory zrobil DAEMON .. później nastawiamy "READ" i zrobi sie plik ISO...
Jeżeli macie przerobienie modbo chipem tak jak ja to juz nagrywacie ... jezeli free mc bot to mussicie zmienic format na pal i pathowac to i dopiero nagrac ... nagrywa sie z prędkością 2,4 jbc ... mysle ze pomogłem pozdroooo
ludzie, koleś sobie gówno wstawił na RS żeby mu ludzie nabijali punkty. GTA4 nie ma na PS2 ! Widzicie jaka jest grafika, do tej gry potrzebna jest karta graficzna i procesor - co mamy w PS3, dlatego nie dajcie się nabrać. A nawet jesli pójdziecie do kogoś i Wam powie że przegra GTA4 za 15zł na PS2 to ni edajcie sie wrobić bo albo nagra wam SanAndreas z zainstalowanym ruskim patchem do lepszej grafiki (patrz: Google.pl) lub powie jak przyjdziecie że nie da się przegrać i może się wymienić za oryginały - a później powie że za późnio xD. Szkoda zachodu...
można to śćiągnąć bo braciak śćiągną i u niego idzie ;] nie wiem skąd mogłeś sie dowiedzieć że nie ma GTA4 na ps2 jak jest fakt nie ma w eropie ale jest w ameryce ... debilu
To jest zwykle oszustwo ,gierka się odpala, na początku jest plansza gt4 a po planszy zaczyna się zwykłe gta san andreas w które gralem kilka lat temu,.płytę połamalem i już jest w śmieciach. Nie dajcie sie nabierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51S3ZN9R5CL._SL500_AA240_.jpg
Hack-Counter Hack Training Course | 0.9 GB
Network security expert and best-selling author of Counter Hack Ed Skoudis was the man chosen to demonstrate hacking to the U.S. Senate. Now you can watch, listen, and learn as Ed...
The Hack Counter-Hack Training Course Ebooks - LT
http://img202.imageshack.us/img202/9871/11420x414.jpg
The Hack Counter-Hack Training Course Ebooks | 655.57 MB
Stop struggling with dense textbooks! Watch, listen, and learn the key security techniques you need to know to protect your...
Witam, mam mały problem z połączeniem się z serwerem min.
Jak wchodzę na serwer to po chwili mnie wywala i mam coś takiego
Disconnect : Kicked by Console : Namehack d
http://img832.imageshack.us/i/serv.png/
Video Convert Master Version 8.0.4.20 Full version(Worth $19.58)
http://thumbnails26.imagebam.com/6987/0af76c69869477.gif
Video Convert Master™ can convert and split : AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV and any most used video formats and burn DVD. Besides, Six...
www.Pro-Hack.pl
Tylko u Nas :
- Darmowe Konta RS !
- Wiele poradników na temat hackingu !
- Przyjazna atmosfera !
- Wiele konkursów z cennymi nagrodami !
Nie zwlekaj !~Wejdź , zarejestruj się i korzystaj z forum bezpłatnie i bez ograniczeń !
http://lookpic.com/i/600/R05aopy.jpeg
Wi-Fi Hack | 1.22 GB | HF | RS
Infomations
There is Wi-Fi from your neighbor or the signal passes through you, then do not think not seconds, get connected! This release works on the principle of radio waves and tricks on perepodllyucheniya...