Obejrzyj powyższy tutorial oraz pare innych. Wpisz w google Insekt Gimp tutorial i znajdziesz parę tutków i video i tekstowych. Głównie będziesz potrzebował pędzli i gradientów.
Pozdrawiam. Sukcesu życzę.
"To forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać"
"STOP debilnym komentarzom na forum. Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy!"
Siemka. Chciałem zawsze jak "Major" (szkoda że banned) ma w podpisie obrazek spreja z napisem major (wiecie o co chodzi ;]) zrobić taki obrazek. Pytanie jest proste jak to się robi ?? Bardzo proszę o pomoc. Odwdzięczę się. Pozdro Wujek Google
Rodzina Tibii
Uwaga filimik nie jest przeznaczony dla dzieci. Zawiera najnowocześniejszą ochronę rodzicielską ;)
http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila
Chciałbym, aby ktoś opisał krok po kroku jak się robi full rip wpisując też linki programów do tego potrzebnych. Abo przynajmniej link do istrukcji. Bardzo proszę o pomoc. Za pomoc postawię gibona :ganja: Mogę też nie postawić bo nie wiem jeszcze czy pojawi się ten guzik gibona. Dopiero niedawno...
Witam !
Nie wiem czy byl taki temat, jesli tak to przepraszam :P
Mam problem z wchodzeniem na strome zbocza :P przykład mapa de nuke Team TT po lewej stronie jest skarpa na ktora wchodzi sie (i wlasnie o to pytam) wielu graczy mowilo mi ze wystarczy trzymac "W" strzalke w gore, ale to nie...
AMX Match Deluxe (Current Version: 8.11) - AlliedModders przy tym pluginu napisaliście przydatny do grania klanowek sparingów. Lecz ja nie chce sobie zasmieciac serva i jeśli to jest do niczego to nie chce więc co on daje, robi na servie???