Mam problem z moim SE k750i kupiłem go w erze, gdy robię zdjęcia to wydaje dźwięk czy da się to jakoś wyłączyć?
|
|
Mam problem z moim SE k750i kupiłem go w erze, gdy robię zdjęcia to wydaje dźwięk czy da się to jakoś wyłączyć?
wchodzisz w aparat, opcje, ustawienia
ewentualnie, ustawienia telefonu, dźwięki
Żeby to było to takie łatwe to już bum na to wpadł ale nic takiego tam nie ma, słyszałem że trzeba coś robić w sofcie ale ja się na tym nie znam
Za pomocą ustawień telefonu nie da się tego zrobić. Radzę Ci zachaczyć o jakieś fora typowe dla Sony Ericssonów i tam zapytać, bo tam trzeba wejść za pomocą patchy i to wyłączyć.
a nie poprostu dać na tryb cichy i nie powinno być dźwięku, sam mam SE i na ciut nowszym oprogramowaniu

Już próbowałem nie działa
znalazlem cos takiego
Kod:Mi to zajęło pół dnia szukania kombinowania ale jeżeli przeczytacie ten post to na bank pół godziny i po krzyku. Najpierw ściągnijcie sobie tą paczkę wejdzie na poczta.o2.pl ja sie nie bawie w wystawianie na stronkach bo i tak to szybciej zniknie a konto moze bedzie dluzej no chyba ze ktos zepsuje cala zabawe. LOGIN w810usuwaniedzwieku HASLO sew810 . Paczka zawiera oprogramowanie lepszego FAR a no i reszte potrzebnych rzeczy te dwa linki wam sie przydadzą po pierwsze trzeba wejść przez fara a jak wejść jest opisane tu http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=15330 Szybki i bezpieczny sposób wgrania "czystego" oprogramowania - Forum CentrumSE.pl i jak usunąć dźwięk tu http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=8770&st=20 Zmiany w sofcie za pomocą programu Far. Krok po kroku - Forum CentrumSE.pl ŁATWIEJ SIĘ NIE DA NA BANK... POZDRAWIAM
Wycisz cały telefon "#" a jak chcesz zmieniać softa to napisz do mnie na gg pomoge Ci
8263259
czy jak zmienię softa to nadal będę miał telefon bez simlocka? Simlocka miałem ściągniętego jakieś pół roku temu i nie chciałbym znowu płacić za niego ściągnięcie.
Zmiana softa nie powoduje zmiany statusu Simlocka, a nawet jak wgra spowrotem to jest patch który go kasuje ;]
| « Gra na 2 kompy | [szukam] Film Dziewczyny z drużyny » |