Elo.
Mam sprawe.
Mało znam sie na angliku a trzeba mi napisać prace :P
pomoze ktoś??
|
|
Elo.
Mam sprawe.
Mało znam sie na angliku a trzeba mi napisać prace :P
pomoze ktoś??
Napisz co ci dokładnie potrzeba ..

Taki zwalony tekst przetłumaczyć. :P
To moze byc go napisal tu na pewno jakoś ci pomożemy.

Na moim obrazku dominuje kolor niebieski. Według mnie jest spokojny i marzycielski. Wydaje mi sie ze ten kolor pasuje do mnie.
Na środku obrazka jestem ja. A na dole są moje zwierzeta. Bardzo je lubie poniewarz przy nich sie uspokajam. Na górnej części obrazka jest pewne zdjecie które przedstawa ogien. Śwadczy ono o tym ze interesuje sie fotografią. Obok jest równiez zdjęcie z anime którym równiez sie interesuje. Jest tez napisa "Japan" świadczący o tym ze interesuje sie Japonią.
weź słownik polsko-angielski do ręki i powoli sobie tłumacz. jak ktoś za Ciebie będzie robił zadania, to dobrze nie skończysz.
To zostało przetłumaczone translatorem
On my image is dominated by blue. In my opinion, is quiet and dreamy. It seems to me with the color match to me.
In the middle of the picture is me. And at the bottom are my pets. We like them because when they are calm. At the top of the image is a certain image that shows the fire. It testifies to the interest in photography. Next to it is also a picture from the anime which also is interested. It also wrote "Japan" of how the interest in Japan.

Mój styl moze być dziwny ale ja sie tak ucze jesli nie wiem co do czego. Analizuje tekst praktycznie słowo po słowie i jakoś sie ucze. :P
Ostatnio edytowane przez arturssj2 ; 15-10-2009 o 20:18
Nie znam perfect angielskiego, ale prace przetłumaczone translatorem są zazwyczaj pozbawione sensu, tak właśnie może być z przetłumaczoną pracą "luki1910"
| « Problem w webspellem | Ocencie demko wh czy nie? » |