Pytania z odpowiedzią - Tutaj znajdują się przeróżne pytania, na które została udzielona odpowiedź. |
|
Popularne odwołania do tej strony: mp3.teledyski.info, teledyski info forum, www.teledyski.info.pl, teledyski info, teledyski.info forum, jak wyłączyc wtyczke quick time player, quick time nie został zainicjowany, quick time gdzie zapisuje pliki, czemu jak włączam teledyski info to wyskakuje index, quicktime gratuit ne veut pas enregistrer musique, nowa piosenka quik quik, jak sciagac z programu teledyski info i zapisac jako mp3
|
 Quick Time ,a mp3.teledyski.info |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 3
|
Więc tak. Pobrałem sobie quick time'a i zauważyłem ze jak wchdoze na MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3 to zamiast pobierania plików to wyskakuje okienko z odtwarzaczem i zaczyna odtwarzać w QuickTimie. Nie wiem jak pobrać z tej o to witryny proszę pomóżcie .
|
|
|
|
 |
 Odp: Quick Time ,a mp3.teledyski.info |
|
|
|
|
Moderator
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
152 za 144 wypowiedzi
Postawił: 12
|
Mi normalnie zapisuje. Może masz zaznaczone zamiast "zapisz jako" to "otwórz" ? A jak dalej nie możesz to prawy przycisk myszy na piosence i "zapisz element docelowy jako".
|
|
|
|
 |
|
cozabezczelny zapalił Gibony od:
|
|
 Odp: Quick Time ,a mp3.teledyski.info |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 3
|
Mi działa teraz ten sposób zapisz element docelowy jako... Wcześniej nie pobierałem tak ale liczy się ze chodzi .
Dzięki :) Gibonek leci
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
http://999freesoft.com/wp-content/uploads/2010/12/179402247.jpeg
Time Continuity in Discrete Time Models: New Approaches for Production Planning in Process Industries by Christopher Suerie
Publisher: Springer; 1 edition (June 1, 2005) | ISBN: 3540245219 | Pages: 229 | PDF | 13.57 MB
...
| Książki |
|
From Time to Time (2009) DVDRip RMVB-TeamAsamboi
Download
or
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
| Filmy pozostałe gatunki |
|
http://i34.tinypic.com/28bzgac.gif
Quick Time Player Pro v7.66.71.0+crack | 32.4 MB
Cette évolution de QuickTime dispose de nombreuses fonctionnalité.Tout d'abord, le lecteur est désormais entièrement compatible avec la norme H.264, permettant d'obtenir, à un débit équivalent, une image bien...
| Archiwum forum |
|
YouTube - Peja Cz.1
YouTube - Peja Cz.2
| Teledyski - youtube, wrzuta, avi |
|
New features in QuickTime 7 Player for Windows:
- H.264 video playback. Watch movies created with this state-of-the-art, standards-based codec, which delivers exceptional-quality video.
- Surround sound. With QuickTime 7, your PC, and surround speakers, you can enjoy the full effect of your...
| Archiwum forum |
|
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| Archiwum forum |
|
http://i41.tinypic.com/8xsqpi.jpg
|
Sash! Feat. Stunt - Raindrops
http://www.fototube.pl/pictures/b261eb3509f922f22.jpg
|
Witam, mam problem z Quick timerem. gdy probuje wlaczyc program wyskakuje mi komunikat systemowy ze wystapil problem i windows szuka rozwiazania :( tak samo jest jak probuje odpalic jakis filmik ze strony :( najpierw wyskakiwal mi blad ze musze miec ten program aby odpalic filmik, a teraz wylacza...
| Multimedia i grafika |
|
To nowa piosenka tego wykonawcy. Pierwszy raz usłyszałem to w Esce ;]
DOWNLOAD:
źródło:Teledyski.info - Teledyski, Teksty Piosenek, Videoklipy
ODTWARZACZ!:
Player : NEO - You make me feel like dancing - MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3
| Pojedyncze kawałki, mp3 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|