UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Prezenty dla Dzieci

Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
  1. #1 Prezenty dla Dzieci 
    Super Mod Awatar ' fil0ne
    Hello ...
    Jako że zbliża się wigilia, a co za tym idzie koszty

Zazwyczaj robiłem prezenty dla brata, rodziców i babci, dla starszych syboliczne, bratu zawsze się jakaś zabawke wybrało / podpytało.

W tym roku jest podobnie, tyle że będa u nas dodatkowo dwójka kuzynostwa 9latek i 11 latka.
    I tutaj się zaczynają schody.

Nie mam pojęcia co kupić młodym.
    Pieniądze ...
    Myśle że ~200złotych moge wydać na 3ke dzieci, bo nie widze sensu czegoś droższego.
    Nie mam zamiaru też któregoś faworyzować ( kupic któremuś coś zajebistego, i reszccie będa się swiecic oczy ... bo na tym świeta nie polegają )

Rozmyślałem żeby dziewczynce kupić jakieś kolczyki, błyskotki etc - wiadomo dziewczyna z byle kolczyka będzię szczęśliwa ...
    Chłopak - 9 latek tu się zaczynają schody nie mam pojęcia czym sie młody interesuje, i co mógł bym mu wziaść ...
    brat 7latek - tutaj coś z bena 10 ew Kolejke i on będzię szczęsliwy ( zreszta o to prosił w liscie do mikołaja )

Jakieś pomysły ?
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

2. #2 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Moderator Awatar FrEaK
    tym 2 chłopakom kup jakąś gre na kompa albo piłkę do ~50zł na głowe :)

3. #3 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Nie, nie chce kolejnych dzieci neo w necie.
    Wole tradycyjne zabawki takie bardziej, Multiplajer w rl ;D - kolejki, auta zdalniesterowane etc.
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

4. #4 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Inspire666
    Hmm.. Możesz oboju chłopakom kupić bo jakimś samochodziku sterowanym ; ) A dziewczynce tak jak mówiłeś kolczyki.
    Mój nick steam: inspire666 Chcesz? Dodaj!

5. #5 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    el Wymiataczos
    Dziewczynce możesz kupić jakąś wodę toaletową dla zapaszku - pomyśli, że uważasz ją za starszą - tak było z moją kuzynką, ucieszyła się.
    Chłopakom albo sterowane samochody, albo jakieś piłki, no nie wiem.
    Może te jak się nazywały.
    Jak miałem 10 lat dostałem Bionicla, te takie lego taki robot.
    Uradowany byłem zajebiscie xD

6. #6 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Narezie dla chłopaków wpadł mi w oko FORMUŁA 1 # 2 BOLIDY F1 # 1:14 # efekty świetlne (826631814) - Aukcje internetowe Allegro

Dla dziewczyny dalej nie mam pomysłu ...

7. #7 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Inspire666
    Dobry wybór dla chłopaków :)

A dla dziewczyny kup jakieś perfumy czy biżuterie.
    Mój nick steam: inspire666 Chcesz? Dodaj!

8. #8 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Moderator Awatar Major
    ale chyba pojedyncze bolidy ) a* FORMUŁA 1 # BOLID F1 # 1:14 # efekty świetlne (832772720) - Aukcje internetowe Allegro bo to wyzej to chyba pakowane razem a na pewno woleli by osobno dostać :P co do dziewczyny to nie wiem 11 lat :) w tym wieku bawią się jeszcze lalkami? albo jakaś torebeczkę, plecak taki wiek to w sumie, kupisz lalkę uzna ze traktujesz ja jak malutkie dziecko, kupisz perfumę pomyśli po co mi to :) najlepiej jak bys podpytał kuzyna czym sie interesuje

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

9. #9 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Banned
    Chłopacy: lego, jakieś gry planszowe? ja zawsze chciałem mieć akwarium na mrówki Akwarium na mrówki - prezenty z Toys4Boys.pl
    Myślę że jak wejdziesz na toys4boys.pl to możesz znaleźć coś ciekawego, nawet jak strona wygląda na taką mało dla dzieci.

10. #10 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Admin HJ Awatar -=Rafi=-
    Oczywiście piłka byłaby najprostsza. Możesz również pooglądać się za autkami, a raczej torami typu HotWheels. Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby po prostu pójście do jakiegoś hipermarketu i rozejrzenie się po tamtejszym sprzęcie. Wbrew pozorom zdalnie sterowane autko jest przereklamowane i nawet takiemu dziecku może się szybko znudzić. Ja bym się rozglądał raczej za czymś pomysłowym, reklamowanym nawet w TV. Kiedyś to było łatwe, bo można było kupić "latające kuleczki". Oglądałbym się raczej za takim czymś. Może jakiś robot w stylu tego: Mini Robosapien - prezenty z Toys4Boys.pl ? Nie wiem czy jest to taki potrzepany dzieciak czy raczej taki umysłowo zdolny, bo może np. zaciekawiłoby go jakieś układanie czegoś. Ja do teraz marzę o domino (choć nigdzie go nie ma). Nie chodzi mi o tą grę. Albo często widzi się też reklamy z tymi magnesami. Też na pewno jest to ciekawe.

A do dziewczynki, to jak chcesz być atrakcyjny, to raczej błyskotki będą kiepskim pomysłem. A Twoje wyszukane oko może nie zaspokoić 9-latce - po prostu jej nie wygodzisz. Tu można dopasować niektóre rzeczy wyżej, ale ja raczej sugerowałbym gry planszowe. Ale nie takie zwykłe typu chińczyk, tylko np. rozbudowany Monopol z kartą kredytową lub coś w tym stylu. Coś co by się nie znudziło. Może coś edukacyjnego? Jakaś gra planszowa+dvd z pytaniami. Jednak nie sugeruję, że będzie z tego zadowolona. Może coś do postawienia w pokoju? Jakąś dziwnie święcącą lampkę z zegarem i melodią? Naprawdę rozglądając się po sklepach 4kids możesz znaleźć najróżniejsze rzeczy.
    "Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."
    HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
    HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl

11. #11 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Nie dziewięcio latka tylko 11 latka.

12. #12 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Banned
    A ja bym dał kasę, dla wszystkich równo, bo jeden będzie drugiemu zazdrościł zabawki itd.
    A na co by wydali to ich sprawa. ;]

13. #13 Odp: Prezenty dla Dzieci 
    Lamka Awatar zycietoniebajka
    Powiem Ci na przykładzie mojego kuzyna.

Jara się tamagotchi (ale nie polecam, cena jednego : 99 zł). Chłopakom lego? Myślałeś nad tym? Dziewczynce... Lalki, w sumie nie, to już zbyt klasyczne. Może jednak jakieś sztuczne zwierzę?

Pozwól, że wrócę do chłopców.

Młodszemu tak jak mówiłem możesz zakupić lego, temu starszemu piłkę, bądź jakieś auta (lepiej zestaw).

Btw, zrób wszystko ostrożnie, by nie przestali wierzyć w mikołaja. No chyba, że już wiedzą, iż prezenty są od Ciebie :D
    Ostatnio edytowane przez zycietoniebajka ; 11-12-2009 o 09:10