Może mi ktoś powiedzieć jaki będę miał ping przy Neostradzie 2 mb, ponieważ przedłużam umowę i nie wiem
czy tyle wystarczy aby ping był okey :)
|
|
Może mi ktoś powiedzieć jaki będę miał ping przy Neostradzie 2 mb, ponieważ przedłużam umowę i nie wiem
czy tyle wystarczy aby ping był okey :)
Ostatnio edytowane przez bartek0988 ; 28-12-2009 o 21:55
w granicach od 10 do 30
dzieki ziomus no to kurna biore :D:D Ponieważ jako jedyny napisales jest gibon xD
Zależy jaki będziesz miał tryb kodowania. Jeżeli fast path (i mysle ze w pierwszych miesiacach umowy bedzie) to tak jak napisal kolega wyzej 10-30, jezeli interleaved to ping może wynosic 50-60.
Kolego, ja mam neostrade 512kbps i na Wiaderku[TP] mam pingi ~16. Tylko, że serwer stoi w Warszawie, a na gamemonitor.com odległość od serwera do mojego domu wynosi 0 km. Wysokie łącze nie jest gwarancją niskich pingów.
Kolega ma 2 mb neo elblag i ma pingi po 30-40 do wawy, a na jeden mb mial 20-30 ;o, tyle ze zmienil modem..
Dobra dobra kolego ale w moim mieście nie ma żadnego serwera...A jak teraz mam 512 to na dobrym serwie mam ping 50 - 65 :)
Znajomy ma neostrade 2 mb/s a ping ma 100+ cały czas w nocy nawet 2000+ . Ja mam łącze Multimedia 6 mb/s i pingi wahają się w granicach 15-40.
Lol a ja myślalem ze neostrada jest najlepsza ja mam ujowy net bo 256kb/s ale nieraz transfer mam 250kb/s a nawet 1.36mb/s
To sie nazywa net
Ja tam na neo do tej pory nie narzekam ...
| « Zanik pamięci na komputerze | Gta sa » |