elo
Potrzebny mi program który konwertuje wideo z mp4 do jakiegoś innego formatu wideo może być .avi lub .wmv
Ma ktoś takowy ?
|
|
elo
Potrzebny mi program który konwertuje wideo z mp4 do jakiegoś innego formatu wideo może być .avi lub .wmv
Ma ktoś takowy ?

bakul widze bardzo inteligentne...
na googlach to i ja moge poszukać
chodzi mi o sprawdzone programy a nie sie bawić w ściaganie 300 programów i sprawdzanie który działa poprawnie...

Bardzo inteligentnie to Ty chyba myślisz. Sam byś się trochę wysilił. Tak trudno kliknąć w parę stron i poświęcić te 10 minut na sprawdzenie czy programy działają?
Program nazywa się "Any Video Converter" wpisz w google.pl "Any Video Converter Instalki(z instalki.pl)" Program umożliwia też pobieranie z "YT" do tego jest po Polsku
pazera polecam
No właśnie, a ja mam jeszcze do końca miesiąca Dial-up i mi google po godzinie 16 mojego czasu sie otwieraja 20min+ poza tym od 16:00 do 00:00 mam blokade na ściąganie danych, nirktóre strony mam po blokowane YT też nie chodzi.
A Any Video Converter to mam i nie odczytuje mi pliku mp4...:/
Program może być po angielsku i nie musi mieć przystawki na drugi program.
Widzę tutaj nikt nie ogarnia...

Pazera Free MP4 to AVI Converter 1.3 Konwerter MP4 do AVI - Free MP4 to AVI Converter 1.3 - Konwersja plików MP4, M4V i MP4V do AVI lub MPEG - Jacek Pazera
TEN KONVERTER W 100 % DZIAŁA NIE WIEM JAK TOBIE NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ TO CH......
I have iskysoft video converter and like using it. It can convert most videos like avi, wmv, mp4, mkv...
| « Problem z WebSpellem | Problem » |