Siemka. Mam pytanko dotyczace Counter Strike. Co to jest "steam" i "non steam" ? Czym sie roznia ? Ktore lepsze ? I jak bede sciagal CS'a to "non steam" czy "steam" ???
|
|
Siemka. Mam pytanko dotyczace Counter Strike. Co to jest "steam" i "non steam" ? Czym sie roznia ? Ktore lepsze ? I jak bede sciagal CS'a to "non steam" czy "steam" ???
Steam to oryginalna wersja Counter Strike, a NS po trudnych domysłach - piracka wersja. Ściągając, pobierasz NS (steam też ale tylko instalke). Steam musisz kupic, czyli wzbogacic sie o klucz, dzięki któremu utworzysz sobie konto steam :)
Ja polecam steam, trafisz na dobre serwery to można naprawde pograc i dużo sie nauczyc. Lecz nie myśl, że na steam nie ma cziterów ;]
Steam możesz zakupic za 50zł (w empiku czy gdzieś w pudełeczku, funfel nówka, ledwo co śmigana ;p), chyba, że na allegro wspomniany wyżej klucz steam za 10-20zł.
Na steamie gra się w ligach takich jak ESL, Cybersport. Na nsie nie opłaca się grać bo raz:
1. Większy płacz
2. Więcj cheaterów
3. Mnie zabawy ;]
Klucz na allegro ksoztuje ~15zł
Sory za spam, ale podważył bym ten punkt ;)2. Więcj cheaterów
Dzieki wam. A gdybym chcial zagrac to mozecie mi podac krok po kroku jak mam wszystko robic??? Sory ale jestem zielony w multiplayer :P
Na nonsteamie nikt nie obawia się konsekwencji związanych z graniem na haxach do tego jest naprawdę mnóstwo dzieci-adminów na serwerach, gdzie mając staty przykładowo 12:0 jesteś oszustem. Na steamie także są zdaję sobie z tego sprawę też sporo jednak jest większa szansa na złapaniu takiego delikwenta poprzez dodanie go chociażby na BL'a gdzie demo zostanie ocenione, pomocne są także programy antycheaterskie aeq/azer Naprawdę sporo osób jest wyłapywanychi dla nich gra w takich ligach jest już niemożliwa.
Wchodzisz na allegro.pl wpisujesz cd key counter strike wpisujesz go do steama i gra ;d.
Steam mozesz pobrac chocby z instalek.:)))powodzenia
Oczywiscie Ze steam jest lepsze :)
jest mniej Cziterow niz Na non steam , Mozesz rowniez wchodzic Na wiecej serverow
I oczywiscie bd mial przyjemnosc bd graczem steam x P
| « CS pojdzie na "Vista" ??? HELP ME | CO TO JEST "SPAR" ??? np. Gram spara ??? » |