Szybka Piłka ;] !
Paypal - co to jest, jak ludzie moga mi wpłacać kase, jak moge ja przelewać na zwykłe konto bankowe.
Szybka Piłka ;] !
Paypal - co to jest, jak ludzie moga mi wpłacać kase, jak moge ja przelewać na zwykłe konto bankowe.
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Hidden Content
Zakładasz konto, wpłacasz na nie hajs (normalnie z konta bankowego). Jak przelewasz i jak Tobie jest hajs przelewany z konta paylpal na paypal? Po przez podanie adresu email.
Dlaczego paypal? Szybko i bezpiecznie. No i opłaca się do operacji zagranicznych jak kupujesz np na ebayu. Tam nikt Ci już nie poda konta bankowego do przelewu, wszystko przez paypal.
Nie przelewa się hajsu z paypal'a na czyjeś konto bankowe. Oczywiście hajs z swojego konta pp możesz przelać na swoje konto bankowe, trwa to jakies 2-3 dni, prowizja okolo 5zł.
Ostatnio edytowane przez FLoo ; 06-03-2010 o 14:49
Yeah, can't stop now...
This maybe the last chance I get, to be famous
Chciałym wpłacic sobie jakąś kwotę na konto paypal.
za posrednictwem poczty, biore druczek, i w miejscu Nr konta, wpisuje swój mejl ?
I kasa leci na konto paypal ?
I co z waluta, wpłacam w pln, mam konto w pln, czy wymieniaja mi na usd / euro ?
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Hidden Content
Pay Pal jest to internetowy serwis transakcyjny przelewający pieniądze coś takiego Jak DotPay :P
Kase mogą wysłać ci klikając opcje Wyślij Pieniądze i podając twój e-mail na który jest zarejestrowane twoje konto.
Pieniądze skąd by nie szły z jakiego banku nie ważne jeśli za pośrednictwem PayPal pieniądze będą w kilka sekund na twoim koncie PayPal
Jeśli chcesz je wypłacić masz gdzieś tam taka opcje jeśli wypłacasz poniżej 500 zł PayPal zabiera dla siebie prowizje 5 zł za wypłatę
jeśli więcej niż 500 zł wypłata jest darmowa :)
Nie, tak raczej nie możesz.
Dokładniej tu:Środki do salda konta PayPal można dodać z rachunku bankowego zarejestrowanego na imię i nazwisko posiadacza konta w tym samym kraju, w którym zarejestrowane jest konto PayPal
https://www.paypal.com/helpcenter/ma...983&isSrch=Yes
Wpłacasz w pln masz na koncie w pln.
I tu dokłądniej:
https://www.paypal.com/helpcenter/ma...rInstance=9024
Yeah, can't stop now...
Czyli nie posiadając zwykłego konta w banku, nie moge w pełni korzystać z paypala ?
Chodzi mi tu o przelewy na inne konta bankowe w polsce / paypal.
I jeszcze jedno.
to są dane, które moge podać osobie, która ma mi wysłać pieniadze, i normalnie dojdą one na moje konto paypal ?Wyślij przelew krajowy na to konto
Nazwa beneficjentaPrzykład:
BofA re: PAYPAL PTE LTD
Nazwa banku
Danske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, Warszawa
Numer rachunku
182360000500000xxxxxxx
Identyfikator przelewu (do wpisania w tytule przelewu lub w polu uwag)Ważne
xxxxxx
Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 06-03-2010 o 15:12
Hidden Content
Yeah, can't stop now...
Zakładki