Popsuła mi się klawiatura, teraz akturalnie jestem na takiej starej z samsunga :)
A więc trzeba pomyśleć o nowej, jaką polecacie klaiwature do 90 zł ?
PS:klaiwatura A4TECH X7-G800MU G800 odpada ! ! !
|
|
Popsuła mi się klawiatura, teraz akturalnie jestem na takiej starej z samsunga :)
A więc trzeba pomyśleć o nowej, jaką polecacie klaiwature do 90 zł ?
PS:klaiwatura A4TECH X7-G800MU G800 odpada ! ! !

Zwykła klawiatura za 30 zł , jeśli chodzi do gamingu , to bez różnicy praktycznie czy będzie to za 10 zł czy za 500 , będzie się różnicy tylko detalami , oraz klawiszami.
Zwykła, prosta i dobra: LOGITECH klawiatura USB DELUXE 250 klasyka i cena! (1079995656) - Aukcje internetowe Allegro bez potrzeby w bawienia się w jakieś kolorowe świecidełka na klawiaturze. :] Takie moje zdanie.
najprawdopodobniej taką właśnie wezme.

Nie ma sensu ładować się w jakieś klawiatury z efektami świetlnymi czy tam z czymś innym co zdążyli wymyślić :] W dodatku nie ma sensu na to wydawać więcej niż te 50zł, to już naprawdę taka górna granica.
ja mam taka: NOWA KLAWIATURA A4TECH ANTI RSI SZCZECIN (1076578717) - Aukcje internetowe Allegro i mam ja z 6 lat, 0 problemów, dobrze się pisze i gra, klawisze jak dla mnie maja dobrą wysokość skoku, no i sa lekko profilowane.

ja mam manta za 20 zł MM948 i już od roku nic się nie psuje, jak mi się tam popsuję to kupię tą Logitecha co Ganim. podał.
Pytanie!: Czy te klawiatury 500 zł a 50zł różnią się czymś np. szybszą reakcją czy tylko światełka i inne duperele?
Klwaiatury raczej rzadko się psują
Wydaje mi się że nie ma większej różnicy tylko szkoda wydawać pieniądze.
Myślę że ta byłaby dobra LOGITECH K300 klawiatura podświetlana NOWOŚĆ !! (1070380218) - Aukcje internetowe Allegro
zamykam

| « Tablica znaków | [Kino] » |