Mam pytanie , ponieważ chce zrobić konkurs na moim forum, wiec mam pytanie czy możecie mi zaproponować jaka mogą nagrodę dostać, uczestnicy forum?
|
|
Mam pytanie , ponieważ chce zrobić konkurs na moim forum, wiec mam pytanie czy możecie mi zaproponować jaka mogą nagrodę dostać, uczestnicy forum?
klawiatury, myszki, koszulki z własnym nickiem, pendrive, kubki, długopisy z nazwa forum itd

Ale będę wtedy musiała im to dać a ja np nie wiem, jak im dać koszulkę z własnym nickiem.
no raczej, jak sie robi konkurs z nagrodami to trzeba dać te nagrodyAle będę wtedy musiała im to dać
ktoś kto wygrał koszulkę podaje Ci rozmiar (S, M, L, XL etc) kolor, napis jaki ma być na koszulce i swój adres. Ty zamawiasz taką koszulkę, chociażby na allegro: Koszulka z twoim własnym nadrukiem ZOBACZ !!!! (1080999568) - Aukcje internetowe Allegro i zamawiając piszesz do sprzedawcy żeby wysłał ją na inny adres (i wtedy podajesz adres osoby która wygrała tą koszulkę - by nie płacić podwójnie za przesyłkę)ja np nie wiem, jak im dać koszulkę z własnym nickiem.

No nie chce płacić, hmmm może dam fajny awat?

A ty byś mógł mi pomoc? Na tym moim forum?
Nikt nie będzie ci pomagał na darmowym forum, jeszcze z takimi działami jak 'zwierzaki' czy 'pomagajmy ludziom'. No chyba, że Mejdżor lubi takie klimaty, ale watpię. Wio koniku, ihaha, Pozdrawiam.
Czy ty nie pomyliłaś czasami forum? Może chodziło Ci o Forum dyskusyjne - portal dziewczyn - porady dla nastolatek a nie forum gdzie prawie wszyscy są tu dla Countera (czyt. kantera)...
Tu nie ma pedałków którzy będą chcieli z tobą posłuchać bimbera czy też pobawić się ze zwierzaczkami, tutaj raczej dyskutuje się na temat grafiki, amx i ogólnie o grach typu FPS.
Jak chcesz się wypowiadać, musisz się dostosować, bo masa wiaderkowiczów nie będzie się przystosowywać do Ciebie, gg wp no re.
Widze temat się wyczerpał.
Close

| « [Kino] | Jak poradzic sobie z nauczycielem. » |