Poszukuję sklepu z oryginalnymi koszulkami. Głównie zależy mi na motywie z WOW-a ale nie tylko.
|
|
Poszukuję sklepu z oryginalnymi koszulkami. Głównie zależy mi na motywie z WOW-a ale nie tylko.
Na allegro można coś ciekawego wyłapać => Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i też są oryginalne koszulki :)

Mate, a od czego masz google. Stukasz hasło level77eu. i bien jak mawiał Puaro. Wybór ciekawy, oryginalne to jest i promocje są. No to nie ma za co ;-).
Są koszulki z tibii xd
Hmm widziałem ostatnio na necie oryginalne koszulki z batmana ( na koszulce był JOKER ) powiem ci że są ciekawe :) tylko drogo kosztują bodajże powyżej 100 zł ;d
ja widziałem koszulkę z Metina za 30 zł bodajże ;|
Skusiłem się na zakup w level77 i jestem zadowolony. Wszystko poszło sprawnie i mam oto taką koszulkę. Polecam innym. A więc, For The Horde.
Fajne są te Jinxa. O ile ładne są też te związane z daną grą to jakoś nie jestem aż takim maniakiem by się z tym obnosić ale taką z ludkiem lego killler to owszem. A one na 100 oryginalne?
Oryginalne, oryginalne, markowy to sklepik i licencje mają na te produkty. Nie masz się o co martwić. Na mnie ta robi wrażenie Space Odyssey Basic T-Shirt - T-Shirts - J!NX IDentity?
No fajna choć z takim wzorkiem to lepiej prezentowała by się bluza niż t-shirt. Oj ale ja sobie to poczekam aż zrobią kolejne obniżki bo widzę, że jak w promocyjnej cenie to 4 dyszki a nie 7.
Witam. Przekonany waszymi postami złożyłem zamówienie na koszulkę z mojej ulubionej gry MW2. Czekam z niecierpliwością. Tak na marginesie to fajny sklepik zapodaliście.
| « Przysięga wojskowa, a ateizm | Która mapka lepsza » |