Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Zapytaj > Pytania z odpowiedzią

Pytania z odpowiedzią - Tutaj znajdują się przeróżne pytania, na które została udzielona odpowiedź.

Odsłon tematu: 139
Narzędzia wątku

Pszukuję serwera.

nieuchwytNNNy: ) is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chce kupić serwer publiczny | TANI | niskie pingi do 3 zł za slota + HLTV żeby była : )

Znacie jakieś fajne Hostingi ?

Proszę napisać ..

Odp: Pszukuję serwera.

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Hosting serwerów gier

Odp: Pszukuję serwera.

nieuchwytNNNy: ) is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

A jak mojeservery to wybrać tarnowskie góry czy są lagi ?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
cfg. serwera
Witam mam problem z cfg serwera chodzi mi o to że kiedy wrzuce na ftp cfg , nic sie nie dzieje . robię tak : rcon_password rcon exec esl.cfg i nic robi się tak jakby spacja ale żadnych efektów. Tym czasem dziwne jest to gdy wrzucę bezsposrednio do folderu cstrike i chce wczytać cfg...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Steam & Non Steam] Bład serwera
Przepraszam jeżeli nie ten dział Mam problem ponieważ gdy ktoś wchodzi na mój serwer to ma błąd, że nie może ściągnąć pliku ;/ Teraz moje pytanie czy trzeba coś zrobić w serwerze żeby tak nie było ? Mam ZOMBIE PLAGUE 4.3 MOD Plugins.ini buyzonerange.amxx ; menu kupowania ...
Problemy z CS 1.6
ip serwera pod dns?
Witam, posiadam domenę "jakasnazwa.pl" i serwer cs 1.6. Chciałbym aby łącząc się na serwer ludzi wpisywający np. s1.jakasnazwa.pl:6374 łączyli sie na serwer, posiadam domene z obsluga dns...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
WS-eSport pszukuje graczy do B
W imieniu WS-eSport zakładam to ogłoszenie. Poszukujemy Dywizji #B do drużyny CS 1.6 Oferujemy: - 40 slotowy serwer VT - serwer CW/MIX -strona www WS-eSport.pl
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Pszukuje Pluginu Ganianego!!
Witam tak jak w temacie poszukuje pluginu (moda) ganianego patrzyłem wiele tematów , lecz tam Naven dawał ten sam link działający lecz nie zbyt rozumiem jak go wgrać i zaintsalować więc prosił bym o link z pobraniem i z opisem instalacji tego z góry dziękuje i pozdrawiam !!!
Szukam pluginu AMX/AMXX
CFG serwera
Witam poszukuję cfg serwera 5on5 i na normalną grę. Ale chciałbym żeby to były bardzo dobre ustawienia typu WCG, EME (Extreme Masters European), EM (Extreme Masters), itp Ostateczne ESL
Problemy i konfiguracja AMXX
Nie ma serwera na liście
Witam, mam taki problem mam cs 1.6 non steam i kuzyn ma takiego samego. Jak zakłada serwer to widać go na liście w grze a jak ja zakladam to nie, ale po ip wejdzie. Kopiowalem od niego nawet caly folder czyli wszystko to samo mamy i dostawca neta tez, ip zewnetrzne co moze byc nie tak ? Skrot też...
Problemy z CS 1.6
ip serwera
Mam taki problem > jestem poczatkujacym graczem i chce zalozyc serwer tylko niewiem jak pozniej sprawdzic jego ip ??? mam cs 1.6 non -steam
Problemy z CS 1.6
Błąd serwera czy coś??
Kiedy ktoś probuje sie polaczyc z moim serwerem ( niewazne czy przez konsole czy przez find serwers to wyskakuje mu coś takiego You have been disconnetcted feom the server. Reason: "You have no entry to the server..." Wiem bo prubowałem z kompa brata. Pomóżcie co mam zrobić by to znikło.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz