Witam mam problem z cfg serwera chodzi mi o to że kiedy wrzuce na ftp cfg , nic sie nie dzieje .
robię tak :
rcon_password
rcon exec esl.cfg
i nic robi się tak jakby spacja ale żadnych efektów.
Tym czasem dziwne jest to gdy wrzucę bezsposrednio do folderu cstrike i chce wczytać cfg...
Przepraszam jeżeli nie ten dział
Mam problem ponieważ gdy ktoś wchodzi na mój serwer to ma błąd, że nie może ściągnąć pliku ;/
Teraz moje pytanie czy trzeba coś zrobić w serwerze żeby tak nie było ?
Mam ZOMBIE PLAGUE 4.3 MOD
Plugins.ini
buyzonerange.amxx ; menu kupowania ...
Witam, posiadam domenę "jakasnazwa.pl" i serwer cs 1.6. Chciałbym aby łącząc się na serwer ludzi wpisywający np. s1.jakasnazwa.pl:6374 łączyli sie na serwer, posiadam domene z obsluga dns...
W imieniu WS-eSport zakładam to ogłoszenie.
Poszukujemy Dywizji #B
do drużyny CS 1.6
Oferujemy:
- 40 slotowy serwer VT
- serwer CW/MIX
-strona www
WS-eSport.pl
Witam tak jak w temacie poszukuje pluginu (moda) ganianego patrzyłem wiele tematów , lecz tam Naven dawał ten sam link działający lecz nie zbyt rozumiem jak go wgrać i zaintsalować więc prosił bym o link z pobraniem i z opisem instalacji tego z góry dziękuje i pozdrawiam !!!
Witam poszukuję cfg serwera 5on5 i na normalną grę. Ale chciałbym żeby to były bardzo dobre ustawienia typu WCG, EME (Extreme Masters European), EM (Extreme Masters), itp
Ostateczne ESL
Witam, mam taki problem mam cs 1.6 non steam i kuzyn ma takiego samego. Jak zakłada serwer to widać go na liście w grze a jak ja zakladam to nie, ale po ip wejdzie. Kopiowalem od niego nawet caly folder czyli wszystko to samo mamy i dostawca neta tez, ip zewnetrzne co moze byc nie tak ? Skrot też...
Kiedy ktoś probuje sie polaczyc z moim serwerem ( niewazne czy przez konsole czy przez find serwers to wyskakuje mu coś takiego
You have been disconnetcted feom the server. Reason: "You have no entry to the server..."
Wiem bo prubowałem z kompa brata.
Pomóżcie co mam zrobić by to znikło.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u