http://i49.tinypic.com/ehljzs.png
Nazwa: Glock
Miejsce produkcji: Austria
Kaliber: 9MM PARABELLUM
Ilość naboi w magazynku: 20
Maksymalna ilość naboi: 120
Moc uderzenia: N/A
Waga: 0.9 KG
Waga naboju: 8 gram
Od razu chcę zaznaczyć że poradnik nie jest mój, został ZA ZGODĄ Saksona
Witam, Sakson przygotował mały zbiór modeli, które są często poszukiwane . Paczki są tak zrobione by od razu wrzucić folder models do cstrike(_polish).
Instrukcja:
Folder models należy umieścić w folderze:
STEAM...
Elo mam pytanie jak zrobić na forum phpbb przema wyświetlające się dla nie zarejestrowanych "Witaj nie jesteś zalogowany,Zaloguj sie aby w pełni korzystać z forum,Jeżeli nie masz konta kliknij TUTAJ" i jak zrobić przez FTP? Linijke na dole wymiany BUTTONAMI.
Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś wie !!
Na non-steamie serwer mi działa normalnie a jak włączam go na steamie (nie działa) nawet nie znajduje tego serwera (nie mam bana na tym serwerze ani perma ) inne serwery działają na steamie a te co w nich grałem wcześniej nie działają Plis proszę o odpowiedz...
Witam.
mam pare pytan zwiazanych z csem.
mianowicie:
-co to sa fps?
-jak dobrze strzelac z ak/m4??
-kumpel mi powiedzial, ze ma config dzieki ktoremu 70% naboi z ak leci w to samo miejsce -.-
zastanawiam sie czy to mozliwe? czy poprostu to umiejetnosc strzelania?
-czy sa bindy na bunnyhopa/...
Witam. Mam dwa pytania :
1. Jak zrobić, aby tekst w podpisie się poruszał (jechał w prawą stronę ekranu, znikał i pojawiał się z lewej strony) ?
2. Jak napisać takie cuś w podpisie : Nick "mój panie i władco" itd. ?
Na swoim hlds, mam amx i podboty i:
-wszystkie komendy np. /top15, /hp, /me są "wyzerowane" i nic sie nie nalicza,
-jak można zmienić nicki podbotów?
-mam wszystko ustawione, ale kiedy wpisuje komende "amxmodmenu" pisze ze nie moge jej uzyc,
-jak zmienic "język" botow na polski?
Robiłem...
Witam,jakie są komendy na to,aby mieć podgląd na wszystkich po śmierci i na to aby wszyscy mogli siedzieć na spectator? bo nawet admini nie mogą na specu siedzieć :( a może plugin potrzebny jest na to? dzięki za pomoc i gibonik będzie na bank ;]
Więc tak mam serwer na shooters.pl i mam taki oto problem:
Cały czas w logach pojawia mi się takie coś:
changelevel : continue game on a new level
Zajmuje to najprawde dużo miejsca, że logi są nieczytelne :/ Czy jest to jakiś błąd ? Jak to usunąć ?
I teraz mam takie oto pytanie:
Czy da...
1. Jak zrobić aby /rank i /top15 zapisywaly sie na IP bo np zmienie nazwe z w0jt45s na xxx i juz od nowa nabija rank.
2. Jak zrobic aby ludziom sciagaly sie z serwera pliki potrzebne do niektowych map z rozszerzeniem .wad (np. wo_dodgeball.wad). - Odrazu wszystkich wywala na pulpit kiedy ta mapa...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u