Od dnia dzisiejszego następuje blokada linków prowadzących na zewnętrzny upload.
Powodem blokady jest walka z piractwem komputerowym i regulamin serwerowni w której znajduje się forum.
Przez najbliższy czas blokada będzie blokować wszystkie linki.
Wkrótce zostanie zdjęta i legalne pliki będą dostępna dla każdego.
Z dniem dzisiejszym blokada została zdjęta.
Co nie oznacza, że można ładować linki do nielegalnego oprogramowania.
Od dzisiaj oficjalnie forum kończy z warezem i przemienia się w 100% forum DYSKUSYJNE na każdy temat.
Już niebawem zmiana regulaminu, w którym wszystko jasno będzie wytłumaczone (co wolno, a czego nie)
Witam wszystkich,
Chciałbym ostrzec was przed spamerem xtuonghn, który w rażący sposób łamie regulamin działu "filmy".
Otóż, zamiesza on posty z uploadami, które wyglądają na prawidłowe i zachęcają do ściągnięcia. Wrzucił ich już ponad 300.
Po ściągnięciu 1gb filmu (w moim przypadku był...
A więc często są tu wstawiane linki , które nawet nie są sprawdzane przez wstawiających czy są aktualne czy martwe . Piszę tutaj ten poradnik by dać wam możliwość ich sprawdzania .
Zaczynamy od wejścia na którąś z tych dwóch stron :
Universal Link Checker | rapidshare.com link checker,...
Login
Niedawno została uruchomiona nowa witryna SteamCommunity gdzie za rozsyłanie wygenerowanych linków po zalogowaniu możesz wygrac światowe hity multi player ! Wystarczy zalogowac się...
Witam wszystkie osoby forum .Poszukuje linkow na rapidshare do w/w filmu.Uwierzcie mi lub nie, ale przeszukałem google i nie moge trafic na żaden ślad.Jeśli ktos ma linki to prosze o podanie.Dziekuje
Mógłby ktoś podać mi linki na megaupload do tych gier bo szukalem wiele godzin i nic dzialającego nie znalazlem:
X-blades
Fallout 3 PL(+dodatek)
Soul Calibur 4
Skate 2
Naruto: Rise of Ninja
Naruto: Broken Bond
Nie chce deadów ani oszukanych plikow (przykład: gra zajmuje np.6.5 GB a link...
Szukam linków do ściągnięcia pełnej wersji gry GTA vice city, lub GTA San Andreas, ponieważ jestem fanem GTA i chciałbym sobie zagrać chociaż w jedną grę. Tylko nie chce ściągać przez rapaida, bo mam tylko 2mb. Z góry dzięki.
Jak sprawdzić ważność linków?
Ściągamy film w HD (np. z rapidshare) i po kilku dniach mozolnego downloadu już widzimy w wyobraźni, jak zasiadamy przed naszym 52-calowym odbiornikiem LCD i rozkoszujemy się jakością obrazu. Wszystko pryska, kiedy to ściągając przedostatnią część, rapidshare...
Download Wiaderkowy
Podstawy CS-a
Podstawy CS - Tu znajdziecie najpotrzebniejsze info o CS
Instalacja CS
Jak naprawić czat - Jak naprwaić czat w CS
Błąd CD-KEY do NonSteam - Jeśli wywali ci prośbe o CD-KEY jak masz nonsteama? Patrz tu!
Własny spray w CS - Jak zrobić spray w CS
Zbyt...
Poradniki do Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u