A ja nie wiem gdzie są te raporty, ogólnie raportuje z całego forum...
|
|
A ja nie wiem gdzie są te raporty, ogólnie raportuje z całego forum...
wymieniłeś 3 działy a admin pisał max 1-2
http://www.forums.wiaderko.com/searc...archid=2108486 to są twoje raporty
W dziale raporty.
Yyy, na pewno było tego więcej około 15 raportów, wymieniłem 2 działy CS 1.6, HJ(cheats zone to poddział CS 1.6).
No to dla porównania, od rybka tylko dzisiaj było z 20-30.
tak dla przykładu podam to sa raporty rybka http://www.forums.wiaderko.com/searc...=2108490&pp=25
jest ich 166 a Twoich jest tylko jeden
No to trudno po raportuje i się zobaczy.
- podstawowe dane (czyt. imię, nazwisko[opcjonalnie], wiek, miasto)
- Kamil, 17 lat (w profilu mam wpisane 21 [teraz ukryte], ponieważ rejestrowałem się tu by uzyskać pomoc związaną z AMXMODX, wpisane było cokolwiek), Warszawa
- dział, który Cię interesuje (max. 1-2)
- Bazar
- Problemy z CS 1.6
Jeżeli nie te działy, to chciałbym zająć się:
- Klan CS 1.6 Szuka Graczy
- Szukam klanu CS 1.6
- zainteresowania, hobby
- Piłka nożna, Informatyka, Muzyka
- potwierdzenie dla nas, że jesteś pomocną i użyteczną osoba (linki do poradników, parę słów od siebie - wszystko co macie na plus)
- [PORADNIK] Jak zmutować gracza bez amxx
- Spalił: 20 za 14 wypowiedzi
- Raportuje posty niezgodne z tematem (z całego forum, na jakie tylko trafie).
- czy masz doświadczenie w moderacji jakiegoś forum? (możecie podać linki do forów)
- Prowadziłem bardzo dobrze rozwiniętą sieć serwerów CS 1.6 (CS-Shooter)
- Wspólnie zakładałem sieć (Ultra-Frag.eu) lecz zrezygnowałem z powodu braku czasu którego wcześniej nie miałem, teraz mam go więcej (wakacje się zbliżają).
- jak rozwiązujesz sytuacje konfliktowe?
- Dokładam wszelkich starań aby obie strony się porozumiały, jeśli to nie skutkuje, wykonuję swoją pracę.
- czy potrafisz podporządkować się modowi? (starszemu koledze w moderacji)
- Oczywiście, starsi i doświadczeni moderatorzy są dla mnie przykładem.
- jak dużo czasu jesteś gotowy poświęcić pomocy przy forum?
- W dni robocze po szkole, od 15 do 20-21 (w piątki dłużej).
- W weekendy od 10 do 17 (z przerwami), wieczorami zazwyczaj wychodzę.
Ostatnio edytowane przez annoying orange. ; 15-05-2011 o 18:55
W działach które byś chciał jest już wystarczająco modów
poza tym mało raportujesz
Alan, powiem ci tak: dzisiaj ładnie(nie patrzyłem na zawartość, ale widzę że trochę jest), powtarzaj to co parę dni i wtedy złóż podanie.
Ostatnio edytowane przez naven ; 15-05-2011 o 22:55
Jeśli chodzi o działy, to mógłbym się również zająć:
Dodatki do Steama
Offtopic Counter Strike
Witam! Nabor na moderatorow zakonczyl sie juz dawno temu, lecz mimo to postanowilem sie zgloscic.
Nazywam sie Bartosz Kesek, pochodze z Wieroszowa (woj. Lodzkie), lecz obecnie mieszkam w Anglii. Co do wieku, to mam 15 lat, w srode urodzinki, ale uwazam, iz nie powinno sie zwracac uwagi tylko na wiek, a na wychowanie i dojrzalosc.-podstawowe dane (czyt. imię, nazwisko[opcjonalnie], wiek, miasto)
Najchetniej wzialbym dzial z grami (Problemy techniczne z grami i dyskusjie) i dyskusjie o hardware gdyz lubie pomagac ludziom, znam sie troche na tym i uwazam, ze tam wlasnie moglbym sie przydac.- dział, który Cię interesuje (max. 1-2) - najlepiej zainteresować się tu: Forum Wiaderko - Pokaż Grupy czy dział jest już moderowany, jeśli nie to wasza szansa się zwieksza
Interesuje sie informatyka. Wszystko co zwiazane jest z komputerami (soft i hard), grafika (posiadam umiejetnosci w programi GIMP) oraz gry komputerowe.- zainteresowania, hobby
Nie posiadam wiekszych poradnikow, lecz posiadam duza wiedze. Pomagam ludzia w dziale- potwierdzenie dla nas, że jesteś pomocną i użyteczną osoba (linki do poradników, parę słów od siebie - wszystko co macie na plus)
Problemow technicznych z grami, dodalem gre The-West do listy gier przegladarkowych: Tutaj. Posiadam dobra znajomosc z jezykiem BB Codes oraz podstawowa html. Znam sie na sprzetach komputerowych, naprawiam zawsze kolega/rodzinie lub innym osobom. Dbam o estetyke mojej pracy i staram sie byc jak najbardziej sprawiedlimym wobec kazdego. Pisze poprawnie po Polsku, z ty iz nie mam polskich znakow i to jest wielki minus. Posiadam dobra znajomosc jezyka angielskiego (rowniez technicznego). Moj pierwszy poradnik na tym forum: Poradnik o TW
Posiadam wlasne forum, nie ma zbyt wielkiego ruchu, ale mamy wiele wyswietlen w zakladce Questy. Link do niego.- czy masz doświadczenie w moderacji jakiegoś forum? (możecie podać linki do forów)
Jak juz wyzej napisalem, staram sie byc jak najbardziej sprawiedliwy, dotrzec do setna problemu i zalagodzic konflikt ugodowo bez strat dla obu ze stron.- jak rozwiązujesz sytuacje konfliktowe?
Odpowiedz jest prosta-Tak. Uwazam, ze nalezy podporzadkowac sie i sluchac ludzi z wyzsza ranga, ktorzy posiadaja doswiadczenie. Oczywiscie swoje zdanie trzeba miec, ale nie mozna byc naporczywym.- czy potrafisz podporządkować się modowi? (starszemu koledze w moderacji)
Jestem dostepny dla forum zaraz od czasu gdy wroce ze szkoly (godzina 16), do poznego wieczora. W weekendy oczywiscie duzo wiecej. Uwazam, ze w dni powszednie jestem w stanie poswiecic okolo 4-5h, w weekendy praktycznie cale dni (z przerwami na np. wyjscie po zakupy)- jak dużo czasu jesteś gotowy poświęcić pomocy przy forum?
Prosze wladze o pozytywne rozparzenie mojego podania, badz wprowadzenie mnie chocby na okres probny.
Kesior12.
//Edit; dodalem link do poradnika
Ostatnio edytowane przez kesior12 ; 26-06-2011 o 10:53 Powód: Link
<--- Pod moim postem ;)Tomek urodzony 15 Lipca 1993 r -Poznań- podstawowe dane (czyt. imię, nazwisko[opcjonalnie], wiek, miasto)
Komórki, GSM, operatorzy- dział, który Cię interesuje (max. 1-2) - najlepiej zainteresować się tu: Forum Wiaderko - Pokaż Grupy czy dział jest już moderowany, jeśli nie to wasza szansa się zwieksza
- zainteresowania, hobby
Aktualnie nie posiadam żadnego poradnika itp - ale w najbliższym czasie umieszczę recenzję telefonów -Galaxy s 2 Htc HD oraz xperia 10- potwierdzenie dla nas, że jesteś pomocną i użyteczną osoba (linki do poradników, parę słów od siebie - wszystko co macie na plus)
Zazwyczaj ignoruję osobę+raportuję- jak rozwiązujesz sytuacje konfliktowe?
Tak, w końcu osoba z wyższą rangą ma większe doświadczenie.- czy potrafisz podporządkować się modowi? (starszemu koledze w moderacji)
Zazwyczaj w godzinach nocny, zależy od Pracy.- jak dużo czasu jesteś gotowy poświęcić pomocy przy forum?
Dodam iż, telefony GSM to moje hobby - od paru lat testuje nowe telefony .
W najbliższym czasie mam w zamiar poświecić czas na pisaniu recenzji+poradników.
1 wolna posada w działy serwerowe - nie mylić z działami HJ.
Chętna jakaś bestia ?

pawel , pila , 20
- dział, który Cię interesuje (max. 1-2) - ligi counter strike - od mojej degradacji widze ze nikt tam nie zaglada a jest porzadny syf w nim, bo jak nie ja sie nim zajme to kto?
- zainteresowania, hobby - sport - bardziej pilka nozna,motoryzacja,komputery
- potwierdzenie dla nas, że jesteś pomocną i użyteczną osoba (linki do poradników, parę słów od siebie - wszystko co macie na plus)
[Poradnik] Jak zmienić STEAM ID na ESL
- czy masz doświadczenie w moderacji jakiegoś forum? (możecie podać linki do forów) forum =w=
- jak rozwiązujesz sytuacje konfliktowe? rozmową, słowo jest o wiele silniejsze od pięści
- czy potrafisz podporządkować się modowi? (starszemu koledze w moderacji) jasne, przeciez tak to działa,bardziej doswiadczony ma wiecej do powiedzenia niz mniejszy ranga
- jak dużo czasu jesteś gotowy poświęcić pomocy przy forum? ostatnio ponownie wrocilem na forum , czytam je glownie 1-2 h dziennie
Chyba kpisz, misiu :*

| « Pomoc dla wiaderkowego forum - tylko jedno kliknięcie, wejdź! | Świąteczne odrabianie wanów. » |