WItam !
Nadszedł ten Wigilijny czas, święta, zamieszanie. Pomaganie mamie w kuchni, chodzenie po sklepach w poszukiwaniu prezentów (nie łódź się, i tak dostaniesz skarpetki i sweter)
Chciałbym, aby Wasze święta był spokojne, karp smakował - w końcu poświęcił dla Was życie, no i żeby miał jak naj mniej ości :P.
Nie zapomnijcie o Kevinie, który cudem w tym roku zostanie wyemitowany na Polsacie, w końcu święta bez Kevina nie mają tego samego uroku.
Aby Wasz Sylwester był huczny, skrapiany dużą ilością bezalkoholowego piccolo, i zważali na swoje palce, bo jak potem macie zamiar grać w Kantera !?
Może nie każdy o tym wie, i mam nadzieję że nikt mi głowy nie urwie za to :D, chciałbym naszemu tatusiowi - Moshowi i jego żonie Jagodzie (mam nadzieję że nie pomyliłem imion, bo byłby to fail 2010r) życzę wszystkiego Naj, Naj, Naj, Naj, Naj, Naj, na nowej drodze życia, jak i Wam wszystkim tutaj zgromadzonym :
Merry Xmas & Happy New Year
Pozdrawiam w imieniu całej administracji forums.wiaderko.com Karol ' fil0ne Płonka

)
) życzę wszystkiego Naj, Naj, Naj, Naj, Naj, Naj, na nowej drodze życia, jak i Wam wszystkim tutaj zgromadzonym :

i jego żona Jagoda