Chciałabym w przyszłości kupic samochod (najlepiej sportowy) ale nie bardzo wiem jaki.
Licze na wasza pomoc.
Prosze o pisanie marki, ceny i jeśli to mozliwe dodanie zdjecia.
|
|
Chciałabym w przyszłości kupic samochod (najlepiej sportowy) ale nie bardzo wiem jaki.
Licze na wasza pomoc.
Prosze o pisanie marki, ceny i jeśli to mozliwe dodanie zdjecia.
A jaką ceną dysponujesz, ile możesz wydac na takie auto ?
Tylko, że w przyszłości to ceny mogą się znacząco różnić. Sportowe to hmm BMW seria 3 z silnikiem M3? ;p
No właśnie chciałam sie wczesniej zorientowac wiec cena nie gra roli narazie :)
haha prosze bardzo mowisz i masz : http://g-kakkos.com/yahoo_site_admin....178161551.jpg
Ja bym proponował różowe e30 z silnikiem s52b32 od e36 :)
WIesz BMW z seri 3 w M-pakiet sa Rózne Ceny i zalezy od ROcznika:)
Jakbys CHcial taka z 2004 roku to bys na 50 tys moze kupil A te starsze to Ponad 10 tys Cos:)
Ale Wez sobie koszty Utrzymania to dużo wychodzi..... Jak Kupujesz takie Auto To Trzeba to Przemyślec;)
Ja jestem Mechanikiem na Serwisie PEUGEOT w Nowym Targu i Wiem Ile moze kosztowac np naprawa takiego Auta:) Jak chcesz sportowe Auto Fajne to sobie Kup
MAZDE 3Speed
Nissana 350Z
Subaru Impreza WRX
Auta w Podobnych Cenach
Hehehe to dobry z Ciebie machanik :P
Sądzisz że częsci zamienne do japońcyków dostaniesz w lepszych cenach? Skoro nawet na drogach jest ich mnie niż M3 na przykład?
Aha i BMW w Mpakiecie nie jest wcale dorgie w utrzymaniu, bo "MPakiet" to modyfikacje optyczne (zderzaki, progi, alu, podsufitka itp) ;)
Pozdrowienia dla mechaniorów :P
Sluchaj KOlegooo Japonczyki sa napewno Tansze w Utrzymaniu niz BMW Jeszcze z Seri M-pakiet... Po 1 BMW Paliiii Ooo Paniee kolo 30 litrow:) WIem bo KOlegaa ma M3Power:) I Wiem jaka jest jazda;)
My mamy Mazde3Speed;) Iiii na Starcie to zadne Autko prawie nie ma Startu do niej:) 290 KM robi swoje i waga:) A pali okolo 15 :) a nieraz my juz M-ki Robili jak CHcieli:) I Mazda 3Speed Max Speed 295Km/h
Roczna albo za 2 roczna trzeba dac jakies 70 tys
Albo Jak chcesz Auto SPORTOWE to se Kup Opla Kalibre zrob Wieś TUning I sie Bujaj po Miescie to masz tanie Auto:):):) xD:)
heheheheheheheh no łeb jesteś niesamowity :D
pozostawie to bez komentarza :)
[lang=en]heheh ha ha ha...... :D
i cant buy my dream car.......damn
i can only see here as car wallpapers :)[/lang]
uwaga załatwie prawko bez zdawania wszystkie kategorie kontakt jokerxxxjoker@o2.pl
Ostatnio sprowadzilem sobie z USA Forda Mustanga. Przedstawiciel firmy przez
ktora kupowalem auto doradzil mi zakup lekko uszkodzonego egzemplarza. Na
poczatku bylem do tego nastawiony sceptycznie, ale w koncu sie zdecydowalem z
powodu atrakcyjnej ceny. Po odebraniu pojazdu bylem mile zaskoczony, gdyz
autko bylo w o wiele lepszym stanie niz sie spodziewalem. Jezeli ktos jest
zainteresowany to tu jest ich adres Samochody z USA. Auta z Ameryki. Auto giełda. Import aut. Uszkodzone pojazdy. Samochody z USA. Auta z Ameryki. Import aut z USA. Auto giełda w USA. Aukcje w USA - nasza firma to najlepszy wybór !!! . Sprawna obsluga i
atrakcyjne ceny. Polecam.
| « Jak wycenić Auto? | Chce kupić auto » |