chcialbym sie dowiedziec czy interesujecie sie starym samochodami ;D
takimi z 60'-80'.
jezeli tak to sie wypowiadajcie
moze akurat mieliscie kiedys takie autko :)
|
|
chcialbym sie dowiedziec czy interesujecie sie starym samochodami ;D
takimi z 60'-80'.
jezeli tak to sie wypowiadajcie
moze akurat mieliscie kiedys takie autko :)
Ja może nie interesuje ale spotykając na ulicy godny uwagi egzemplarz np. Skoda 100, 105, 120 (czyli auta które już wyginęły z Polski) zawsze pstrykam fotki. To samo się tyczy innych starszych aut typu Polskie Fiaty, Polonezy itd. Ogólnie czasem też szperam na internecie o nich ostatnio mam zajawkę na Dodge (starsze) i tego typu auta...
Ja podobnie jak kolega nie interesuję się szczególnie samochodami, ale jest jednak taki, który zwraca moją uwagę :D Chodzi mi szczególnie o Shelby Mustang GT500. Stare amerykańskie samochody, duuużo koni i ryk silnika :D
ja się szczeólnie interesuje, może samochody są stare ale nadal w dobrym stylu... Oczywiście współczesne auta też nieźle wyglądają ale ja wole starocie.
mmm maluch <333

Ja bym najbardziej preferował samochód,który po polskich drogach jeździł to trabant,trochę go przemalować i gites :D.
Przypominam,że trabant nie miał karoseri z plastiku czy metalu,tylko z Żywicy,to dopiero była jazda :D.

albo charager nie wiemjak sie pisze :D (czardżer) :D
Fiat 125p rlz :) a na serio to popieram v1rooz - camaro
Audi 100 C1 ach sam bym sobie taki sprawił ;]
maluch na zawsze ^^
Volkswagen Carman GhiaLata te same co maluch, ale o niebo lepsza maszyna
![]()
Mnie się podobają stare "Amerykańskie" Wozy typu dodge challenger i autka marki chevrolet powstałe przed -1980 Ford to chyba jeden mi się podba. KOCHAM ZABYTKOWE WOZY!! :) Za 2,5 roku prawko i dodge challenger stoi na podwórku :p

autka w stylu Cadillac'a DeVille, czyli długie ,szerokie i z potężnym silnikiem![]()
Polskie auta FSO i muscle
| « Dodge Charger | Zmiana Auta - Jakie Wasze pomysły ? » |