Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Filmy - kino, TV, DVD, divx > Seriale

Seriale - Recenzje, opisy, pełne wersje seriali. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: pełne wersje odcinki malanoski i partnerzy, marek krupski wiek, malanowski i partnerzy odcinki online, marta leleniewska, malanowski i partnerzy download, bronislaw cieslak, malanowski i partnerzy odcinki, marta leleniewska i marek krupski, malanowski i partnerzy ., marta leleniewska kontakt, odcinki malanowski i partnerzy pełne wersje
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6199
Narzędzia wątku

[RS] Malanowski i Partnerzy

myszaczek is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Malanowski i Partnerzy odc 01 pt. "Randka ze Śmiercią"

Trójka detektywów wspólnie rozwiązuje różnorodne sprawy kryminalne, zgłaszane przez klientów tytułowego biura "Malanowski i partnerzy". Klienci zawsze mogę liczyć na fachową pomoc i pełną dyskrecję, bo szefem tego biura detektywistycznego jest Bronisław Malanowski (grany przez Bronisława Cieślaka, czyli porucznika Borewicza z kultowego serialu - "07 zgłoś się"), a partneruje mu dwójka młodych detektywów: Marta (Marta Leleniewska) i Marek (Marek Krupski).

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Ostatnio edytowane przez FLoo ; 04-05-2009 o 16:23.

Odp: Malanowski i Partnerzy

Mister is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

Hehe! :D Film totalna porażka moim zdaniem. Próbują się upodobnić do W11, Detektywi. Tamte filmy też są żenujące, ale to to kompletnie. Nie podoba mi się.:)

Odp: Malanowski i Partnerzy

myszaczek is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Malanowski i Partnerzy odc 02 pt. "Zniszczone Szczęście"

Kod:

Malanowski i Partnerzy odc. 03 pt. "Anioł Śmierci w Bieli"

Kod:

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Poszukiwani partnerzy
Poszukiwani Partnerzy !!!! Oferujemy: - JUSTmagic. -unikatowy szablon -płatny hosting(za niedługo domena pl) -schludne logo(wersja dla ciemnych i jasnych stron) -przejrzystość na stronie -codzienna aktywność + pisanie newsów -60unikatów dziennie
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Poszukiwani partnerzy
Poszukiwani Partnerzy !!!! Oferujemy: -unikatowy szablon -płatny hosting(za niedługo domena pl) -schludne logo(wersja dla ciemnych i jasnych stron) -przejrzystość na stronie -codzienna aktywność + pisanie newsów -60unikatów dziennie
Klan CS 1.6 szuka graczy
[WEBSPELL] partnerzy
Witam. Mam problem z dodawaniem partnerow na strone , poniewaz gdy chce dodac jakiegos partnera to w linijce gdzie jest banner obok wyswietla sie rozmiar max 88x31 . I chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic tak by mozna bylo usunac te rozmiery i wrzucac bannery jakiego rozmiaru sie chce
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Dywizje / Partnerzy
Multigaming We Are Bananas ( We Are Bananas - gaming since 2010 - News ) poszukuję: Dywizji steam gier multiplayer ( CS 1.6 B, CS:S itp.) Oferujemy: - Płatną domenę We Are Bananas - gaming since 2010 - News - Płatny hosting WWW - Schludną szatę graficzną i profesjonalne oprogramowanie strony...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Partnerzy
Witam! Jak wiemy na każdej stronie klanowej jest dział "Partnerzy" . Na niektórych stronach Loga partnerów przesuwają się z dołu do góry... Czy ktoś może powiedzieć jak to zrobić?Czy potrzebny jest do tego jakiś dodatek?
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Partnerzy - webspell
Witam. Otóż współwłaściciel mojej strony dodał link z gametrackera do partnerów. Ta akcja zblokowała mozliwość usuwania partnerów. Mogę dodawać je, lecz nie mogę ich usuwać, sortować itp. i stąd moje pytanie - czy jest możliwość usunięcia partnerów ręcznie przez ftp lub bazę dancyh lub...
Tworzenie - projektowanie stron www
Partnerzy?
Tak jak w temacie szukamy Partnerow wymieniamy sie logami i dadajemy na stronce nasza strona (stara juz tylko webspell nowy) www.dof-s.ugu.pl Chetni pisac tutaj
OffTopic - Counter Strike
Partnerzy
Witam poszukuje partnerów na stronke propozycje składać pod numer gg 12169613 a to moja stronka http://www.eus-team.yoyo.pl/
OffTopic - Counter Strike
Partnerzy ...
witam, wiem że były już takie tematy, że nie wyświetlają się partnerzy na stronie. Czytałem je, jednak żadna odpowiedź mi nie pomogła ... CHMODy mam dobrze ustawione także nie wiem co może być tego przyczyną ... Proszę o pomoc !
Tworzenie - projektowanie stron www
partnerzy
witam, jestem przedstawicielem klanu nfnp. jestesmy nowym klanem i potrzebujemy partnerow i wejsc jezeli zainteresowani prosze o kontakt gg 4103351
Prośby i oferty od/dla webmasterów

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz