Popularne odwołania do tej strony: counter strike patch v33 1 link, css patch do polskich serwerów, css non update servers, css non steam deathmatch, patch v33 download css ns, css dm non steam, css 1-16, download cs strom 1.6 with server ro, cs server zombie server mania, css patch always same steam ip, css non steam server patch, patch na serwery cs 1.6, css patch always same steam ip 18, css dm servers no steam, css patch v33, css patches v 33
Do każdej gry online w której chcesz żeby inni grali na Twoim serwerze potrzebujesz zewnętrznego ip -.- :P :) pzdr
...zawsze uśmiechnięty...lecz troche nerwowy Predator ;P
aha jeszcze jedno macie może więcej serverów do CSS bo jestem niedoświadczony w CSS [w przeciwieństwie do cs 1.6 : P]a ci kolesie tam dość ze na ogół ruscy to jeszcze dobrze im idzie : P
Server Cs'a mozna postawic z Hamachi.. ale i tak nikt nie bedzie go widzial ... chyba ze sie dolaczy do twojej sieci w Hamachi
Co do serverow... aby znalesc te servery poswiecilem z 2 godziny .. na szukaniu i sprawdzaniu IP ... i wiecej nie znalazlem, ale jest ich napewno owiele wiecej
Witam mam Counter-Strike Source FULL DiGiTALZonE wklejiłem pliczek MasterServers.vdf i zaznaczyłęm tylko do odczytu to w Find Servers wyskakuje ,,could not contact master game server to retrieve server list".Mam windows 7 ultimate.Z góry dzięki za odp.
Czesc wszystkim :P
Jak widac po temacie gram na no steamie .. hehe :P
no wiec jak kazdy wie do cs 1.6 potrzebne sa aktualizacje ^^ tzw patche :D
no a niestety nie wiem jaka sciagnac ;P
korzystalem juz z wielu np :
-v23 - nie szuka juz serwerow
-v24 - szuka serwery z protocolem 48 <ja mam...
1 - Sciagamy CSs Non steam -------->TUTAJ<----------
2 - Sciagamy Patch 1-16 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
3 - Instalujemy CSs Non steam Do dowolnego Katalogu np C:/Program Files/CSS NON STEAM
4 - Instalujemy Patcha do Katalogu... u nas to jest C:/Program...
Siemka dzis sciagnolem sourca (gram 1 raz) i nie wiem co mam zrobic gdy wziolem jaki kolwiek server z forum.wiaderko.com dawalem go do ulubionych nie pokazywal sie dawalem ponad 30 serverow pomuzcie mi moze tzreba cos sciagnac?Przypominam mam Stema Help!!!
Sorka za bledy ale sie...
Witam. Jestem Nowy i chciałbym pograc w cs nonsteam. Lecz potrzebuję Pliku z polskimi serverami ktory podmienie z lista wszystkich serverow w Grze. Jeśli ktos ma bardzo bym prosił aby podał linka gdzie moge sciagnac. NIestety nie pamietam jak ten plik się nazywa osoba ktora juz gra w ta gre napewno...
Więc polecam dwa serwery na gamepad.pl jeden FFA(24 sloty) drugi DM(32 sloty), zapraszam też na stronkę www.sh1.pl oraz na forum.
Na serverze bardzo miła atmosfera.
FFA : cS.Sh1.pl #1 @ Gamepad.pl
IP : 193.218.155.50:27369
DM : cS.Sh1.pl #2 @ NSKL.ORG
IP : 85.17.177.208:27015
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u