Wykupiłem server Counter Strike Source w hitme.pl i chciałbym go przerobić na non steam.. Proszę o pomoc. co trzeba zrobić po kolei ? Prosiłbym o dokładną instrukcję krok po kroku.
Server działa na steam. nie instalowałem amx ani nie ustawiałem plugów dla admów bo pierwsze chce go zrobić non steam.
Proszę o odpowiedzi
Odp: Kłopot z przerobieniem servera CSS ze steam na non steam hitme.pl
Witam! ja sciagnolem z tamtad te pliki ale ja niemam engine_amd.so itp tylko SRCDS_amd.so i tak samo te 2 pozostale pliki... przeszukuje calego neta od kilku dni i nic nie moge znalesc...Prosze pomuzcie mi w przerubce mojego serwer na non steam!!!
Siemka.Mój problem jest taki że zablokowali mi konto steam na serwerach VAC.Był już tu założony podobny wątek ale kolega używał WH.U mnie sprawa jest taka że nie grałem na haxach bo to nie fair.Poprostu na drugi dzień chciałem się połączyć z jakimkolwiek serwerem a tu kapa.Teraz nie mogę sieę...
mam problem szukałem jak przerobić server steam na non steam ale znalazłem tylko jak na hostingu przerobić i nie działało mi czy ktoś może mi dać poradnik
Ale server w domu!!! a nie na hostingu bo na hostingu to sam umiem ...
Mam problem, kupiłem serwer CSa na HitMe oczywiście " steam " chce go przerobić na " non steam " ale chyba złe pliki są na internecie ... bo kiedy wgram je już na serwer przez FTP to momentalnie Serw przestaje działać ! ... albo w ogóle nie chce się uruchomić, albo uruchamia się ale wtedy kiedy...
Witam!
A więc mam taki problem. Kupiłem hosting na NetServers.pl i chce przerobić serwer na Non Steam. Próbowałem różnych sposobów nawet poradnika (Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny) i nic. Podmieniam biblioteki i cały czas niedziała. Męcze się nad tym już 2 dzień i niewiem...
Witam wszystkich ;) Jeżeli temat jest w nieodpowiednim dziale proszę moda o przeniesienie.
Wczoraj kupiłem 11 slotowy serwer z gamepada. Wszystko dobrze pięknie lecz większość moich znajomych nie może grać ponieważ nie mają steam. Więc postanowiłem, że przerobię serwer na non steam. Po wielu...
Mam serwer steam, i chcę sobie go zrobić non-steam. Wgrałem biblioteki non-steam i w serwer.cfg wpisałem sv_lan 1 . Wchodząc na serwer pisze:
LAN servers are restricted to local clients (class C).
co z tym zrobić??