Popularne odwołania do tej strony: css serwery non steam, serwery zombie mod non steam, serwery non steam zombie do cs source, zombie mod cs pl nonsteam, servery zombie mod non steam do css, css non steam zombie mod, fajne ,polskie zombie mody do cs 1.6, steam zombi, cs s serwery zombie, fajne zombie mod do csa, skiny do cs zombi mod, serwery zombie mod do css starego, cs non steam zombie mod mod, css zombie ip non steam, spis serwerów cs 1.6 zombie mod, fajne serwery zombie csservery zombie css, cs zombie server no steam, serwery zombi moda polskie, css zombie mod stara wersja, najlepsze servery zombi mod ns, fajne serwery zombie, cs s ns zombie mod, serwer css zombie mod non steam, zombi mod serwery cs 1.6, cs 1.6 client zombie mod non steam
Witam... A więc poszukuje jakiegoś servera z zombi modem na non-steam do Css
Interesują mnie także inne fajne mody ;) Fajnie by było jak by server był polski ale nie wymagam tego :]
To tak prosze aby ktos mi pomogl przerobic tego skrypta aby zombi nie moglo podkladac min i rowniez aby miny wybuchaly np po 10 strzalach a nie po 1 jak sie w nie walnie bede wdzieczny
Mam problem z postawieniam miny w CS 1,6 Non Steam.
inni stawiają takie miny że zabijają zombi a ja nie umiem.
Jak to zrobić ?? pomoże ktoś plis
napiszcie
mi jak ktoś wie
mam zombi moda ale nie ma 2 fajnych rzeczy ktore byly w takim serwie co ja gralem mam 3.0 a tamto bylo chyba w 2.4 :D chodzi o to zeby po nacisnieciu skok+ kucniecie oddal zombi taki aleki skok
i zeby shotguny odpychaly zombi!!!
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u