Popularne odwołania do tej strony: deathmatch cs source steam, jak zrobic cs source na xfire, cs source non steam problem z połączeniem się z serwerem, cs sorce non steam servers, serwery css nonstim jakie, serwery do cs source non steam dm, cs source serwer warcraft, cs source serwery surf non steam poslkie, prywatny serwer css, ak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css, cs source serwery surf non steam, counter strike source server nonsteam howto, make cs s non steam linux, how to play no-steam css servers, css priv server no steam
193.33.177.19:27056 - Serwer prywatny.Hasło 123.Serwer klanu i podklanu IgT.PL
Zapraszam również na strone klanu : www.igtt.yoyo.pl .Oczekujemy na propozycje sparingów itp
Pozdrawiam i gorąco polecam
witam kupiłem serwer na hitme.pl prywatny lokalizacja gdańsk
chcem zrobic go non steam
ale mam taki problem
wgrywam te binarki czy jak to tam sie zwie i serwer sie wylancza i nie chce sie wlaczyc ...
tego uzywam
http://neogeo85273937.free.fr/server/Linux.Srcds.Build.REVOLUTiON.rar
czy...
Witam zapraszam do gry na nowym serwerze sieci Play-gry.pl :: Centrum Gier Online Serwer jest nowy i jeszcze mało osób na nim gra zachecam do gry!
IP:82.160.29.254:27017
PING:5-20
SLOTY:16
Poszukuje osoby która by mi pomogła w konfigóracji serwera itp pisac na gg:10437374 oraz poszukuje...
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.
Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u