Witam wszystkich.Mam problem z pluginem diablo mod . Mam takie logi :
L 01/05/2011 - 16:12:20: load_xp Query failed.
L 01/05/2011 - 16:12:21: Error on select_class_handle query: Unknown column 'klasa' in 'field list'
O co chodzi.Baze danych mam skonfigurowaną.
Prosze o pomoc.
Witam jestem tu nowy i mam prośbę. Prosiłbym o podanie dokładnej instrukcji (najlepiej prostej) jak założyć darmowy serwer z modem JailBreak. Gdyż próbowałem ale mi to nie wychodziło. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
Witam mam problem z diablo modem.
Otóż niedawno miałem serwer z caution-hostu i tam wszystko chodziło
teraz zmieniłem na hgames.pl i mam problem gdy wgrywam to samo wszytsko (tzn pluginy) to działają ale diablo nie(nawet już próbowałem kilka razy robić nową baze danych itp.) lecz zawsze mam taki...
witam mam taki problem na diablo modzie. sciaglem najnowszy i tak:
Nie kiedy gdy gramy to jest wszystko git klasy sie wybieraja na poczatku mapy exp jest normalnie.
Ale nie kiedy jak zmieniam mape to wogole klasy nie czyta a ni exp nie chodzi.
A w logach i konsoli serwera nie ma zadnych BLEDOW...
Witam :) mam następujące problemy z Diablo modem:
1. Brak 1 klasy (łowcy)
2. Komendya /drop nie działa
3. Podczas zmiany mapy nie zapisuje się exp (nawet z komendą /savexp)
Prosił bym o pomoc ponieważ to jest mój pierwszy serwer jaki zrobiłem i jeszcze nie ogarniam do końca :D
lecz szybko...
Witam
Mam wielki problem mam serwer i jak dodaje diablo moda to zawsze jest coś popsute w diablo modach!!!.Proszę o danie tu linku na jakiegoś diablo moda który działa na 100% bo szukam i dodaje i zawsze serwer sie wylacza bo diablo mod jest popsuty PROSZĘ o danie tu jakiegoś diablo moda bede...
Cześć,chciałbym abyście podali serwery z modem Diablo lub ewentualnie War3 ,bardzo proszę aby serwer nie był tak przepełniony aby trzeba było czekać na wolnego slota 15 min oraz by nie był tak pusty że cały czas będzie 0 osób ,przynajmniej 12 slotowy mile widziany AntyCheat typu Sxe .
Ps. Wiem że...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u