Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Serwery CS:S Steam i Non Steam

Serwery CS:S Steam i Non Steam - Lista sprawdzonych serwerów Counter Strike Source Steam i Non Steam, jak znasz jakiś ciekawy to dodaj go tutaj :D

Tagi tematu Szukam serwera z modem DIABLO:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 2210
Narzędzia wątku

Szukam serwera z modem DIABLO

backe57 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka
Szukam serwera z modem DIABLO
Na steam
dzieki

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
problem z diablo modem
Witam wszystkich.Mam problem z pluginem diablo mod . Mam takie logi : L 01/05/2011 - 16:12:20: load_xp Query failed. L 01/05/2011 - 16:12:21: Error on select_class_handle query: Unknown column 'klasa' in 'field list' O co chodzi.Baze danych mam skonfigurowaną. Prosze o pomoc.
Problemy z HLDS
Założenie serwera z modem JailBreak
Witam jestem tu nowy i mam prośbę. Prosiłbym o podanie dokładnej instrukcji (najlepiej prostej) jak założyć darmowy serwer z modem JailBreak. Gdyż próbowałem ale mi to nie wychodziło. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem z diablo modem.
Witam mam problem z diablo modem. Otóż niedawno miałem serwer z caution-hostu i tam wszystko chodziło teraz zmieniłem na hgames.pl i mam problem gdy wgrywam to samo wszytsko (tzn pluginy) to działają ale diablo nie(nawet już próbowałem kilka razy robić nową baze danych itp.) lecz zawsze mam taki...
Problemy i konfiguracja AMXX
Problem z Diablo Modem
witam mam taki problem na diablo modzie. sciaglem najnowszy i tak: Nie kiedy gdy gramy to jest wszystko git klasy sie wybieraja na poczatku mapy exp jest normalnie. Ale nie kiedy jak zmieniam mape to wogole klasy nie czyta a ni exp nie chodzi. A w logach i konsoli serwera nie ma zadnych BLEDOW...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Szukam Diablo Mod
Witam :) Poszukuję najnowszej wersji diablo moda :) najlepiej z łowcą i oddzielnym expem na każdą postać :) Pozdrawiam :) Dam Gibona Za pomoc :D
Szukam pluginu AMX/AMXX
Problem z Diablo Modem
Witam :) mam następujące problemy z Diablo modem: 1. Brak 1 klasy (łowcy) 2. Komendya /drop nie działa 3. Podczas zmiany mapy nie zapisuje się exp (nawet z komendą /savexp) Prosił bym o pomoc ponieważ to jest mój pierwszy serwer jaki zrobiłem i jeszcze nie ogarniam do końca :D lecz szybko...
PROBLEM z Diablo Modem
Witam Mam wielki problem mam serwer i jak dodaje diablo moda to zawsze jest coś popsute w diablo modach!!!.Proszę o danie tu linku na jakiegoś diablo moda który działa na 100% bo szukam i dodaje i zawsze serwer sie wylacza bo diablo mod jest popsuty PROSZĘ o danie tu jakiegoś diablo moda bede...
Szukam serwera z modem ganianego
Zna ktoś IP do serwera no steam z modem Ganianego bo szukam cały czas i nie mogę znaleźć tylko do Steam znalazłem
OffTopic - Counter Strike
Problem z diablo modem
mam problem z diablo modem jak ktos padnie to sie odradza Pomocy!
Server Z Modem Diablo
Cześć,chciałbym abyście podali serwery z modem Diablo lub ewentualnie War3 ,bardzo proszę aby serwer nie był tak przepełniony aby trzeba było czekać na wolnego slota 15 min oraz by nie był tak pusty że cały czas będzie 0 osób ,przynajmniej 12 slotowy mile widziany AntyCheat typu Sxe . Ps. Wiem że...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz