Dlaczego nie moge grac na tym sreveze??? ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ? wie jak go rozwiązać?
Re: GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt)
Dlaczego nie moge grac na tym sreveze??? ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ? wie jak go rozwiązać?
Konsola cie wywalila bo komenda dsm_password sie nie zgadza (?).
Z tego co widze to nie jest w jezyku angielskim wiec raczej ci bardziej szczegolowo nie pomoge. Popytaj tych, co graja na tym servie.
http://img196.imageshack.us/img196/544/beztytuuwbw.png
znalazlem to foto na jakiejs stronie i chcialem sie zapytac czy to jakas modelka czy cos czy moze jakas normalna nastolatka? ^^
pozdro
http://img688.imageshack.us/img688/6294/megapiranhap.jpg
TYTUŁ ORYGINALNY : Mega Piranha
TYTUŁ POLSKI : Mega Pirania
PRODUKCJA : USA
GATUNEK : Sci-Fi
DATA PREMIERY : 10 kwietnia 2010 (Świat) 2010-04-10
REŻYSERIA : Eric Forsberg
SCENARIUSZ : Eric Forsberg
ZDJĘCIA : Bryan Olinger
Jak w temacie, jak zmienić tickrate servera, komenda -tickrate już nie działa...
I nie piszcie durnych postów w stylu "nie da się" bo się da, sam ostatnio grałem na takim z tick 100 tylko goście nie chcieli powiedzieć jak to zrobili.
Cześć
Wie może ktoś jak zrobić tr 100 na lokalu?
czyt. by na kompie miec tr100 co ulatwi nauke bh, longjumpow itp.
znajomy zrobil to dopisując do skrótu css cos, ale nie pamietam co, a tr 100 tickrate 100 itd nie pomogło
dzieki
ps. jest tu kilka tematówo tr100 ale na serwerach :/
Przepraszam za założenie nowego topicu lecz wpisywałem te komendy już chyba ze 100 razy i tak lipa... niby fps'ów jest 253 ale laguje się jak nie wiem co.
Oto komenda którą wpisuję:
Może tak ba być z tym zacinaniem się gry?
A jeszcze jak się sprawdza tickrate na serwie?
Jest jakaś komenda?...
Zapraszam wszystkich do testów nowego serwera CS:S.
Celem wstępu:
Znudzony trochę jakością większości polskich serwerów (ciągłe choke lub/i loss na netgraf 3, tolerowanie tzw. soft cheat, czyli zmienionych celowników, skinów i dźwięków oraz innych dodatków ułatwiających grę) zacząłem myśleć o...
Witam,
Problem jest następujący, mianowicie mam serwer sponsorowany i przy okazji wszystkie sprawy z nim związane musze załatwiać sam, mam także jednak dostęp do roota co pozwala mi na wpisywanie dowolnycj komend.
Jednak przechodząc do sedna.
Mam obecnie komendę startową:
./srcds_run -console...
Nazwa Serwera - Strzelnica CSSerwis.eu
IP Serwera - 195.248.241.6:27017
TICKRATE - 100
Ilość Slotów - 20
Rodzaj gry - Free For All
Hostowany - ZoneGame.pl
Czas Mapy - 25 minut
Witam, serwer jest nowy i być może nie ma wgranego AMX'a dlatego zwracam się prośba do osób które znają się na...
IP:85.25.135.85:27200
1. Serwer 16 slotowy
2. Tickrate 66
3. Bardzo niskie pingi dla polski
4. Serwer 24/7
5. Stoi w niemczech i gra na nim często dużo polaków :mrgreen:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u