Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Serwery CS:S Steam i Non Steam

Serwery CS:S Steam i Non Steam - Lista sprawdzonych serwerów Counter Strike Source Steam i Non Steam, jak znasz jakiś ciekawy to dodaj go tutaj :D

Tagi tematu GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt):

, , , , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 2308
Narzędzia wątku

GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt)

m@r!lyn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dlaczego nie moge grac na tym sreveze??? ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ? wie jak go rozwiązać?

Re: GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt)

[oi!] LeaF is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał m@r!lyn
ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ?
Może poinformuj Nas, jaki to jest napis ;]

Re: GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt)

Rozek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał m@r!lyn
Dlaczego nie moge grac na tym sreveze??? ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ? wie jak go rozwiązać?
Może IP może ten napis? Co my wróżki?

m@r!lyn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Disconnect: Kicked by Console : Neteisingas dsm_password slaptazodis. Takie cos mi sie pokazuje. Wiecie cos na ten temat

[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 ]
no i co lipa nic nie wiecie?

jotes is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Konsola cie wywalila bo komenda dsm_password sie nie zgadza (?).
Z tego co widze to nie jest w jezyku angielskim wiec raczej ci bardziej szczegolowo nie pomoge. Popytaj tych, co graja na tym servie.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Mega laski ;> (mega spam)
http://img196.imageshack.us/img196/544/beztytuuwbw.png znalazlem to foto na jakiejs stronie i chcialem sie zapytac czy to jakas modelka czy cos czy moze jakas normalna nastolatka? ^^ pozdro
Śmieszne zdjęcia, obrazki
Mega Pirania / Mega Piranha (2010)
http://img688.imageshack.us/img688/6294/megapiranhap.jpg TYTUŁ ORYGINALNY : Mega Piranha TYTUŁ POLSKI : Mega Pirania PRODUKCJA : USA GATUNEK : Sci-Fi DATA PREMIERY : 10 kwietnia 2010 (Świat) 2010-04-10 REŻYSERIA : Eric Forsberg SCENARIUSZ : Eric Forsberg ZDJĘCIA : Bryan Olinger
Filmy horrory i thrillery
Jak zmienić tickrate w nowym serwerze css?
Jak w temacie, jak zmienić tickrate servera, komenda -tickrate już nie działa... I nie piszcie durnych postów w stylu "nie da się" bo się da, sam ostatnio grałem na takim z tick 100 tylko goście nie chcieli powiedzieć jak to zrobili.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Tickrate serwera
Czy jest możliwość nadania serwerowi odpowiedniego tickrate? W cfg gdzieś, a może podczas uruchamiania go na maszynie?
tickrate 100 na lokalu
Cześć Wie może ktoś jak zrobić tr 100 na lokalu? czyt. by na kompie miec tr100 co ulatwi nauke bh, longjumpow itp. znajomy zrobil to dopisując do skrótu css cos, ale nie pamietam co, a tr 100 tickrate 100 itd nie pomogło dzieki ps. jest tu kilka tematówo tr100 ale na serwerach :/
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Tickrate z 33 na 100
Przepraszam za założenie nowego topicu lecz wpisywałem te komendy już chyba ze 100 razy i tak lipa... niby fps'ów jest 253 ale laguje się jak nie wiem co. Oto komenda którą wpisuję: Może tak ba być z tym zacinaniem się gry? A jeszcze jak się sprawdza tickrate na serwie? Jest jakaś komenda?...
Test [PL] Fair Play [Tickrate 66][Server FPS 1000]
Zapraszam wszystkich do testów nowego serwera CS:S. Celem wstępu: Znudzony trochę jakością większości polskich serwerów (ciągłe choke lub/i loss na netgraf 3, tolerowanie tzw. soft cheat, czyli zmienionych celowników, skinów i dźwięków oraz innych dodatków ułatwiających grę) zacząłem myśleć o...
Komenda startowa tickrate 100
Witam, Problem jest następujący, mianowicie mam serwer sponsorowany i przy okazji wszystkie sprawy z nim związane musze załatwiać sam, mam także jednak dostęp do roota co pozwala mi na wpisywanie dowolnycj komend. Jednak przechodząc do sedna. Mam obecnie komendę startową: ./srcds_run -console...
Strzelnica CSSerwis.eu [FFA] [TICKRATE 100]
Nazwa Serwera - Strzelnica CSSerwis.eu IP Serwera - 195.248.241.6:27017 TICKRATE - 100 Ilość Slotów - 20 Rodzaj gry - Free For All Hostowany - ZoneGame.pl Czas Mapy - 25 minut Witam, serwer jest nowy i być może nie ma wgranego AMX'a dlatego zwracam się prośba do osób które znają się na...
Meiks CSS Public Server meik.eu.tf | 1000 FPS | tickrate 66
IP:85.25.135.85:27200 1. Serwer 16 slotowy 2. Tickrate 66 3. Bardzo niskie pingi dla polski 4. Serwer 24/7 5. Stoi w niemczech i gra na nim często dużo polaków :mrgreen:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz