N
E
O
S
T
R ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA NEO !!!!!!
A
D
A RANKING SPRAY-E , mp3 nie ma ze wzgledu na to, ze kto lubi czekac az u mp3 sciagnie ? nie ktorzy wylaczaja to sciaganie: pozdro
PS::: dozobaczenia na serwie!!!
Brak chiterow!
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez przczelarz ; 22-02-2009 o 23:53.
N
E
O
S
T
R ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA NEO !!!!!!
A
D
A RANKING SPRAY-E , mp3 nie ma ze wzgledu na to, ze kto lubi czekac az u mp3 sciagnie ? nie ktorzy wylaczaja to sciaganie: pozdro
jest to serwer postawiony w tpsa - na łączu neostrady ;]
ps. dane wiekszosci serwerow i tak przechodza przez centrale tpsa
zadna firma oferujaca serwery do css nie posiada sieci wlasnych kabli
a serwer polecam bo super atmosfera i pingi sa b.male (ja mam pod tabem 5-8) a w net graphie 15-25
choke na poziomie 0 loos rowniez
Witam !!!
Mam problem z założeniem serwera na moim komputerze otóż korzystam z tego programu "Dedicated Server" robie wszystko dokładnie oglądałem już kilka filmików i poradników i nic !! Gdy klikam na start server wszystko git jest kopiuje ip włanczam cs daje do Favourites i ten server się...
Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i trzeba miec zewnetrzne to prosze powiedziec jak...
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!!
i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?
Witam,
znalazłem na forum kilka podobnych wątków, ale w żadnym nie znalazłem odp. Posiadam neostradę (1mb) serwer chodzi bardzo ładnie (połączenia sieciowe są wyłączone), ale mam dwa komputery (na drugi komputer udostępniam internet za pomocą kart sieciowych). Gdy włączę połączenie sieciowe i...
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
No-Ip.Com
1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com .
2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w :
"Sing-Up Now "
3. Wypełnij :
http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG
4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account"
5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
Hej!
Moj problem jest nastepujacy... od razu mowie ze wczesniej go nie mialem az do wczoraj i dzis robilem nawet format c: i blad jest ten sam... gdy wchodze juz w csa wybieram serwer i sie laduje... jest ok... Ale gdy otwiera mi sie juz gra w prawym gornym rogu wyskakuje connection problem, a mi...
Wbijac na ten serwer czesto online! Mapy takie jakie chcecie ... tylko ze niestety pod vectre i neostrade poniewaz mam zmienne ip :(
10.2.234.253:27015
Wbijac!!
10.2.234.253:27015
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u