Automatyczne tłumaczenie Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian wspiera Google

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Serwery CS:S Steam i Non Steam

Serwery CS:S Steam i Non Steam - Lista sprawdzonych serwerów Counter Strike Source Steam i Non Steam, jak znasz jakiś ciekawy to dodaj go tutaj :D

Tagi tematu 3p!C Gameing SERVER:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [AWP Only] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [AWP Only] połącz

wiaderko.com [Ventrilo] s1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 544
Narzędzia wątku

3p!C Gameing SERVER

ks.Proboszcz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nowy Serwer Counter Strike Source [non-steam]
By: PL_TOMEK
Pozdrawiam wszystkich wiaderkowców!
chciałbym zaprosić was do wspólnej gry na serwerze counter strike source który został postawiony dzięki pl_tomkowi i udostępniony mojemu klanowi
ip: 62.133.128.32:27015
tickrate 100
slot 20

serwer jest juz udostępniony do grania jednak chciałbym przeprosić odgórnie za problemy jakie będa wywołane wrzucaniem map, dźwięków i dodatkowych pluginów.

z poważaniem dla całej ekipy wiaderko.com i userów.

a i tak przy okazji smacznego zblizającego sie jajka ;p
do zobaczenia na serwerze

pozdrawiam:
3p!C* Bloody Tampon

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
propaganda-gameing.yoyo.pl
Nowy klan www.propaganda-gameing.pl zaprasza do rejestracji.
Archiwum forum
could not contact master game server to retrieve server list
dlaczego mam taki komunikat??nie znajduje mi zadnegoi servera w internet;(
Problemy z CS 1.6
Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server Tools 3.0.5214.00
Free download Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server Tools 3.0.5214.00 | Pobierz za darmo Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server...
Internet i sieci
Sposób na Could not contact master game server to retrieve server list.
Witam! Znalazłem 2 sposoby, na naprawienie tego błędu. Testowałem na 1.6 NS v23. Pierwszy sposób: 1. Ściągamy plik Link został usunięty z...
Archiwum forum
could not contact master game server to retrieve server list
dlaczego mam taki komunikat??nie znajduje mi zadnegoi servera w internet;(
Problemy z CS 1.6
Sanocki Server! Łatwo dostać admina za zwołanie ludzi na server.!193.42.218.28:27021 hasło: snk
193.42.218.28:27021 hasło: snk <<<< GRAJCIE ! PROSZE ZAPRASZAM:D
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Silent Death clan server @ GAMESNET.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY JEST TO NOWY SERVER!
Tak wiec chciał bym wszytkich zaprosic na server klanu sD. by GamesNet ip --> 91.102.118.26:27024 sloty --> 14 ( NIE MA REZERWACJI!!) :) typ gry...
SERVER SUPER SERVER ZOBACZ!!! NAPRAWDE WARTO!!! WBIJAJ!
WITAM O TO NOWO POWSTAŁY SERWER Klanu USC 10 slotowy na gamepad. IP : 85.232.234.246:27177 a o to nasza str :...
Speed-Gameing [Team] Zaprasza
Zapraszam na nasz nowo powstaly server klanowy ! IP: 195.114.0.23:27195 Haslo: na stronie www.speedgaming.yoyo.pl Sloty: 12 Czas: 24/7 Mila...
Speed-Gameing [Team] Szuka graczy :)
Witam :!: Speed.Gameing Team poszukuje 2-3 graczy do stalego klanu :) ============= OCZEKUJEMY : ============= # skill med/low (ogarnięcie)...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2010 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz