Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Serwery CS:S Steam i Non Steam

Serwery CS:S Steam i Non Steam - Lista sprawdzonych serwerów Counter Strike Source Steam i Non Steam, jak znasz jakiś ciekawy to dodaj go tutaj :D

Tagi tematu [PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: server counter source no steam, clan espa, que version tienen los servidores de counter strike source, clanes no steam counter strike source

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 15748
Narzędzia wątku

[PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM

levvvy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

nowy serwerek czynny parę godzin dziennie od lutego lub marca będzie 24/7 więc zapraszam
sayek89.no-ip.pl
lub
213.134.178.219

Tickrate 66 czasami jesli małe obciążenie łącza 100

GL i HF

Status serwera można sprawdzić tutaj
http://www.gametracker.com/server_in...178.219:27015/

Podziękowania dla sayka za hosting !

powstala strona klanu i serwera

WWW.HTS.BO.PL

MAMY 2 NOWE SERVERY WKRÓTCE BEDZIE ICH 4

Niestety nie moge zrobic statystyk graficznych bo servery mają zmienne ip natomiast chodzą pod domenami

[PL] SERWER KLANU [HTS][GunGame] | cstrike90.no-ip.pl | czynny w godzinach popołudniowych i wieczornych

[PL] SERWER KLANU [HTS][Tickrate100] | choke.no-ip.pl | SERWER W FAZIE TESTÓW 12 slotów

Traider is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ten server niedziala ;/
Disconnect: Server uses different class tables.
Pisze coś takiego jak się już sciągną pluginy ;/

pietrek15 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a mi ten serwer dziala

levvvy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

macie starą wersje cs'a

Niemożliwe że nie działa dzis było na nim juz ponad 20 osób :P

tu macie najnowszego patcha do wersji 1.7
oczywiscie jesli wczesniej zainstalujecie patcha do wersji 1.6 xD

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer Counter Strike Source Protocol FFA
Zapraszam NA Serwer Counter Strike Source n/s Protocol 7 Na Serwerze Jest Miała Atmosfera Dużo Pluginów - Mili Admini - Mało Cziterów - Niskie Pingi Itp :DJeśli Wbijecie Nie Pożałujecie IP: 188.116.34.147:27088 Pozdrawia H@ : Seven Dla tych którzy nie wiedzą cco to stary protocol 7 to jest stara...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Best Counter Strike Source Rasta Serwer
IP:80.72.33.50:27029 Zapraszam na Serwer COFFEE SHOP ! http://img375.imageshack.us/img375/4238/kofisyop.jpg COFFEE SHOP *GAMEmeStats|FastDL|Tick66* @ 1shot1kill.pl | MODY SERWERA
Counter Strike Source Non Steam
Sory ten temat już rozwiązałem proszę o usunięcie go
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Konto Steam / Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Source [16 April,2004]
Witam, Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta: http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg ...
Gry
Counter-Strike: Source Steam
Witam Chciałbym się zapytać ile kosztuje Counter-Strike: Source Steam
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Steam i Non-Steam] Serwer Multigaming'u High-Technology ;) Serdecznie zapraszamy miłośników Counter-Strike: Source
Witajcie miłośnicy Counter-Strike: Source,serdecznie Was zapraszamy na serwer Multigaming'u High-Technology !! Adres: 93.33.177.21:27016 Hasło: ht Typ: Prywatny Rozgrywka: Steam i Non-Steam Slotów: 16 TR: 66 Ping: 10-30 Strona Klanu: high-tech.com.pl
Counter Strike Source Steam - bez płyty ??
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Instalacja gry i podstawy
Steam Key do Counter Strike: Source
Witam mam małe pytanie ;) Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy) Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css znalazłem wiele ale do 1.6 A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają. Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Serwer Klanu EzP^(SQ) | FFA | Counter Strike 1.6 non steam
Witaj Ziomku Jest to Server klanu Ekipa z Powerem (SQ) Ilosc Slotow to 16 Ale moge postawic do 22 Jest 3 Adminow Nowe mapki Jak cos to pisac na GG:4140477 To Wszystko Narq Zomki Soory o ip zampomnialem 81.190.110.230:27015
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz