Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Hosting > Serwery dedykowane, VPS

Serwery dedykowane, VPS - Dyskusje na temat mocniejszego sprzętu, czyli serwery dedykowane i VPS

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 638
Narzędzia wątku

Jaka lokalizacja lepsza

Dawido5278 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam zamiar kupić dedyka ale nie wiem która lokalizacja lepsza Tarnowskie Góry czy Żywiec? proszę o wypowiedzi

Odp: Jaka lokalizacja lepsza

lolakr is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Tarnowskie Góry.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nowa lokalizacja w Luffa.pl!
Nowa lokalizacja w Luffa.pl! Z początkiem marca Luffa.pl wprowadza nową lokalizację w Polsce! - Polska - Żywiec Ceny slotów dla gry Counter-Strike 1.6 są następujące:
Hosting serwerów gier
[Steam] Jaka lepsza pozycja w cs ? Shooter czy sniper ? Problem :/
Otoz mam pewny dylemat :/ . Jaka pozycje w cs wybrac : Shooter czy Snajper ? I jakie sa korzysci dla obu stron
Problemy z CS 1.6
Nowa lokalizacja - serwery KampNo.pl
KampNO.pl nowa lokalizacja Gdańsk "Nask". Powiększamy naszą ofertę o nową lokalizację: Gdańsk Nask. Serwerownia Gdańsk Nask oparta jest na wydajnych czterordzeniowych procesorach firmy Intel, 8GB RAM a wpięcie do sieci za pomocą Nask, Level3 oraz Plix zagwarantują Wam stabilne pingi i wysoką...
Hosting serwerów gier
Serwer i lokalizacja: Francja
A więc tak, jakie są plusy i minusy lokalizacji serwera do CS 1.6 we Francji? (pingi itp.)
Hosting serwerów gier
Lokalizacja Serwera i Ping
Witam Chcę kupić serwer dedykowany pod Cs 1.6 i mam 2 lokalizacje 1 lokalizacja 193.227.116.241 2 lokalizacja
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
kampno lokalizacja wawa
witam serdecznie czy ktos ma serwer z kampno w lokalizacji warszawa? jesli tak jak on sie sprawuje?jakie piingi? bardzo mnie to ciekawi. Pozdrawiam
Hosting serwerów gier
Jaka Myszka Lepsza?
Witam. Nie wiedzialem gdzie zalozyc taki temat wiec zakladam tutaj. A wiec. Mam na oku trzy myszki, jedna z nich chce kupic ale nie wiem ktora. Jesli ktos sie zna to podpowie mi ktora kupic? Ktora bedzie odpowiednia do csa? A4tech XL-750BF XL-740K A4Tech OSCAR RED Laserowa 3200Dpi...
Problemy z CS 1.6
Jaka podkladka lepsza??
Jaka podkladke warto kupic duza czy mala. Ja sie zastanawiam nad Steel Series Qck min. Poradzicie czy warto. http://allegro.pl/item370065453__steel_series_steelpad_qck_mini_pro_gaming_nowosc.html
Archiwum forum Hardware
Lokalizacja FPS
Nie Chce pisać 2 raz tego samego. Jeden Post umieściłem w cs ale widze ze tam mało osób zagląda więc napisze jeszcze raz go tutaj ... tzn dam link do tamtego tematu http://www.forum.wiaderko.com/topics38/lokalizacja-fps-vt16598.htm
Instalacja gry i podstawy
Lokalizacja FPS
Siemano, czy wie ktoś z was jak ustawić aby fpsy były na środku ekranu w dolnej części lub Jak zrobić aby FPS'y były/a tuż pod radarem ?? _______________ Będzie
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz