Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.hashjama.comstatus serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.comstatus serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 | awp.hashjama.comstatus serwera HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 | tpelite.hashjama.comstatus serwera HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 połącz

HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176status serwera HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23
  1. #1

    Domyślnie "Ogien" przy strzelaniu

    Witam mam problem mianowicie obojętnie na jakiej mapie i w jakim teamie gdy strzelam z obojętnie jakiej broni pojawia mi się ogień . Fps - 70 , dzieje się tak od 3 dni przedtem było wszystko ok ( nie zmieniałem ustawień ), interp 0.01 , usunelem config jednak problem jest nadal Proszę o pomoc Pozdrawiam Izon

  2. #2
    Lamka
    Dołączył
    Oct 2008
    Wiek
    23
    Posty
    35

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Wpisz w Konsoli [~] interp
    nie ex_interp tylko poprostu interp :)
    jesli pomoglem to sie ciesze :P

  3. #3

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    wpisywalem i niestety nie dziala wrecz jest jeszcze gorzej wiec wpisalem spowrotem interp ;/ i jest tak jak na screnie ;/ . "ex_interp" is "0.012000" i nie moge przelonczyc na 0.01 ... pomocy... jednak mialem poprzednio interp 0.01 i problem tez byl pozdrawiam

  4. #4

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Ten interp jest 0.01 co ci wyskakuje, takie jest zaokrąglony interp 0.01 . ;]

  5. #5

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    A co w tym dziwnego że ogień masz ?

  6. #6
    Banned
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    1,999

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    seba chodzi mu oto ze mu sie tnie przy strzelaniu i zejak skonczy strzelac to ten ogienm jeszcze jest :)

    albo masz zle rate ustawione albo wina serwera :)

    albo sciganij sobie z fpsbanana zeby tego ognia nie bylo.

  7. #7

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Jaki masz sprzęt? Może to wina jego?

  8. #8

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Wina nie jest sprzetu bo zawsze mi na nim dzialalo normalnie fpsbanana skad to moge sciagnac :D pozdro

  9. #9
    Lamka
    Dołączył
    Oct 2008
    Wiek
    23
    Posty
    35

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Wpiszcie sobie w consoli "interp" bez zadnych liczb to tez bedziecie mieli ogien nawet jak nie bedziecie strzelac! dopiero jak zmienicie na inna bron to nie bedzie "ognia" :P
    Jezeli nie chcecie tego ognia to wpiszcie jeszcze raz interp i bedzie ok :)

  10. #10

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    To masz lagga raczej.

  11. #11
    el Wymiataczos Awatar KsiadzMarys
    Dołączył
    Jun 2008
    Wiek
    26
    Posty
    704

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Stawiam na źle ustawione rate...

  12. #12

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    pewnie zle mam ustawione rate a moze mi ktos powiedziec jak to ustawic?

  13. #13
    Spamer z doświadczeniem Awatar reSpawN
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    21
    Posty
    404

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    NIEEEEE!!
    to jest tak tez to mam
    wpisz interp 0.01 i bedziesz mial normalnie
    musi byc interpcos tam ON inaczej bedziesz mial ten ogien
    mam ten sam problem
    to nie jest wina serwera ani lag ani jego kompa
    jest to na kazdym serwerze na kazdej mapie

  14. #14

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    wiec mam ustawiony interp 0.01 interpcostam ON ;D i nadal to mam ;/

  15. #15
    el Wymiataczos
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    967

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    Przecież to jest normalne...
    Każdy powinien to mieć..
    To nie jest nic innego jak "muzzle-flash"..
    Nawet na fpsbanana.com możesz sobie kolorki tego zmieniać.

  16. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar reSpawN
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    21
    Posty
    404

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    boze
    relas on to ma caly czas czaisz??? ten ogien z lufy nie przestaje sie wydobywac w dzien nagram jak to wyglada i wrzuce tutaj

    @topic
    za cholere nie wiem co sie stalo
    u mnie ten sposob dziala

  17. #17
    prawie jak pro Awatar KLEJNOT NILU
    Dołączył
    Feb 2008
    Wiek
    19
    Posty
    1,337

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    jak wpisze sam interp bez ex_ to też tak mam :]

  18. #18

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    wpisywalem sam interp od konsoli i bylo jeszcze gorzej, a mozna to jakos calkowicie wyłączyc?

  19. #19

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    spróbuj interp off. i cfg ustaw tylko do odczytu.
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

  20. #20

    Domyślnie Odp: "Ogien" przy strzelaniu

    robilem to juz i nic :(

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Problem przy stawianiu HLDS. "Failed connect..."
    Przez Xidmor w dziale Problemy z HLDS
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-11-2010, 18:50
  2. "Gwiazdka" przy nicku na sTEAM !
    Przez PowerOn w dziale OffTopic - Counter Strike
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 28-06-2010, 10:20
  3. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 17-04-2010, 22:30
  4. Rozwiązanie problemu "wyłączającego się CS-a przy włączęniu"
    Przez Nazwa Uzytkownika w dziale Poradniki do Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 12-04-2010, 15:34
  5. [Steam & Non Steam] Obraz "skacze" przy strzelaniu :(
    Przez Ramanay w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-01-2010, 16:23
  6. Problem z texturami "ogień z Pistoletów"
    Przez kacper130295 w dziale Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 23-10-2009, 19:33
  7. Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
    Przez kidzio w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 25-05-2009, 16:58
  8. przy wlaczaniu cs'a wyswietla mi się "Brak Skrótu"
    Przez Makuś w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-04-2009, 14:48
  9. muzyka przy - 1 vs "reszta"
    Przez lucas-hack w dziale Szukam pluginu AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-03-2008, 13:02

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

wylacz plomien przy strzelaniu w cs

jak wylaczyc ogien z lufy w cs

JAK ZLIKWIDOWAC OGIEN PRZY SZCZELANIU

cs ogien przy strzelaniu mi sie zatrzymuje

jak wylaczycogien w cs

co zrobic gdy jak strzelam w cs mam plomien

jak wylaczyc muzzle flash w csie

couter strike 1.6 non steam jak usunac muzzle flash

counter strike 1.6 non steam jak usunac ogien z lufy

jak wylaczyc ogien z lufy cs steam

wylacz promien z broni

JAK WYLACZYC OGIEN PRZY STRZELANIU

wylaczanie ognia z lufy cs

co zorbic aby nie blyo ognia z lufy cs

komenda na flash cs . 16

jak wylaczyc ogien z lufy w cs 16

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •