Download Counter Strike 1.6 Non Steam Zwiń / Rozwiń kategorię

Counter Strike 1.6 Non Steam NAJNOWSZY Counter Strike 1.6 Non Steam do pobrania za darmo
Pobierz Counter Strike 1.6

Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.hashjama.comstatus serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.comstatus serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 | awp.hashjama.comstatus serwera HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 | tpelite.hashjama.comstatus serwera HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 połącz

HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176status serwera HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    24
    Posty
    184

    Angry Jak włączyć menadżer zadań ?

    Witam

    Nie działa mi menadżer zadan po naciśnięciu alt+ctrl+del

    pisze ze jest wyłączony.

    Jak go włączyć lub jak inaczej mozna to włączyc menadzer

    Musze wyłączyc proces zeby działał mi CS.
    HELP

    Gbony

  2. #2
    Banned
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,791

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    START - Uruchom ... wpisz regedit i OK.
    potem przejdź do klucza:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    Value Name: DisableTaskMgr
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: (0 = default, 1 = disable Task Manager)

    ustaw na Zero (default) jesli nie masz - załóż i ustaw

  3. #3

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Cytat Zamieszczone przez NN:* Zobacz posta
    START - Uruchom ... wpisz regedit i OK.
    potem przejdź do klucza:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    Value Name: DisableTaskMgr
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: (0 = default, 1 = disable Task Manager)

    ustaw na Zero (default) jesli nie masz - załóż i ustaw
    Owszem, ale to działa jak nie jesteś zalogowany na koncie administratora i nie możesz odpalić menadżera urządzeń.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  4. #4
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    24
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    tak cos takiego

    ale jest tylko 12 profil na kompie i nie działą

    P.S. wczesniej wszystko grało :/

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    287

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Pewnie jakiś spyware Ci na kompa się wkradł, niedawno miałem też coś takiego.

  6. #6

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Po prostu przeskanuj kompa.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  7. #7
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    29
    Posty
    1,244

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    W uruchom 'taskmgr' spróbuj.

  8. #8
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    24
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    nie można ten sam błąd wyskakuje :/

    może ktoś z mojej rodziny go wyłączył ?

    Jak go włączyć ?

  9. #9
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    29
    Posty
    1,244

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    "HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem";

    wpis rejestru: "DisableTaskMgr"-wartość z 1 zmienić na 0

    Przeskanuj system, czy nie masz jakiś robaków, itp.

  10. #10
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    24
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    nie nie mam juz naprawiłem sobie ;D JUPI

    zamykam

  11. #11

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    dobrze ze juz naprawiles :)
    ale mozna chyba jescze na pasku prawym przyciskiem myszy i kliknac na menedzer zadan

  12. #12
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    24
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    gibon dla Ciebie

Podobne wątki

  1. Problem z paskiem zadań
    Przez dankam99 w dziale Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 19-10-2010, 01:02
  2. [Steam] Pasek Zadan
    Przez C S MocnY w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23-07-2010, 13:42
  3. Poszukujemy menadżera i grafika !
    Przez szynek.999 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08-07-2010, 22:46
  4. menadżer zadań, reaktywacja
    Przez Witcher00 w dziale Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 31-01-2010, 14:19
  5. Menedżer zadań
    Przez zwiru24 w dziale OffTopic - Counter Strike
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28-11-2009, 11:33
  6. MENADŻER fast
    Przez bilon12 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 15-06-2009, 15:43
  7. Menadżer szuka multigamingu
    Przez Freeman93 w dziale Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-05-2009, 19:21
  8. PowerFrag poszukuje menadżera!
    Przez Prechcik w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-01-2009, 22:15
  9. www.energyShock.com.pl | Szukamy Menadżera
    Przez matys105 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-09-2008, 13:19
  10. Problem z chowaniem sie CS'a do paska zadan.
    Przez Kiepa w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-04-2008, 13:53

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

menadzer zadan

menager zadan

menedzer zadanmenadzer zadan windows 7jak wlaczyc menedzera zadanjak wlaczyc menadzer zadanmenager zadan windows 7jak wlaczyc menager zadanjak wlaczyc menadzera zadan

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •