Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.hashjama.comstatus serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.comstatus serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 | tpelite.hashjama.comstatus serwera HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37
  1. #1

    Domyślnie Nie wiesz Czy gra Ci pójdzie !? Sprawdz to przed Kupnem !

    Panowie i Panie

    Od dłuższego czasu w necie można znaleść bardzo ciekawa stronke na której można poddać swoj komputer testowi pod praktycznie każda wybrana gre i dowiedziec sie czy gra zadziała na Twoim blaszaku !

    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

    Strone należy otwierać przez Internet Explorer i przy pierwszym użyciu owej strony potrzeba nam zainstalowac active X'a

    Mała instrukcja

    Wchodzimy na stronke - Wybieramy gre.
    W moim przypadku był to Warhammer 40 k Down of War - Dark crusade




    Klikamy w żółty pasek i instalujemy activex'a




    Po tym zabiegu system odrazu zacznie rozpracowywać nasz sprzet i po małej chwili pojawi się



    Minimalne Wzmagania



    I rekomendowane ( trudne słowo :P )


    Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 26-03-2009 o 19:54
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!


    Hidden Content

  2. #2

    Post [Pytanie] Battlefield 3 na laptopa

    Witam , mam taki problem że chciałbym kupić Battlefielda 3 na PC ale nie wiem czy mój komputer da rade więc pytanie czy bf3 ruszy na : laptop PackardBell Intel Core i3-380M , Nvidia GeForce GT 540M , 3GB DDR3 , Windows 7 64bit . Proszę o odpowiedz .

  3. #3
    el Wymiataczos Awatar kesior12
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    539

    Domyślnie Odp: Battlefield 3 na laptopa

    wpisz sobie w youtubie gt540m bf3 :)
    Pomoglem?-Postaw gibona i bedzie git ;DHidden Content <--- Pod moim postem ;)

  4. #4
    Lamka
    Dołączył
    Jan 2012
    Wiek
    17
    Posty
    7

    Domyślnie Czy Star Wars Battlefront 2 zadziała na moim laptopie?

    Witam chciał bym się dowiedzieć czy gra Star Wars Battlefront 2 zadziała na moim laptopie.

    Mój laptop:

    karta graficzna to Mobile intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    Procesor Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @2.00 GHz
    pamięć ram: 2GB

    Wymagania gry:
    Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 64MB (GeForce 3 lub lepsza), 2.7 GB HDD

    Czy gra zadziała? proszę o szybką odpowiedź.

  5. #5

    Domyślnie Odp: Czy Star Wars Battlefront 2 zadziała na moim laptopie?

    Myślę, że powinna pójść.

  6. #6
    el Wymiataczos Awatar kesior12
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    539

    Domyślnie Odp: Czy Star Wars Battlefront 2 zadziała na moim laptopie?

    Pojdzie pomimo slabej, zintegrowanej grafy.
    Pomoglem?-Postaw gibona i bedzie git ;DHidden Content <--- Pod moim postem ;)

  7. #7

    Domyślnie czy gra pójdzie na moim laptopie?

    Czy na moim laptopie pójdzie któraś z poniższych gier:
    Wiedźmin 2
    assassin's creed revelations
    mój komp:
    Procesor
    Intel Core i7 2630QM 2 GHz
    :: Chipset
    Intel ID0104
    :: Pamięć
    4096 MB, DDR3
    :: Karta grafiki
    NVIDIA GeForce GT 540M - 2048 MB, rdzeń: 672 MHz, pamięć: 800 MHz, DDR3, 266.58
    Dysk twardy
    Toshiba MK6465GSX, 640GB 5400obr/min 5400 obr/min, 640 GB

  8. #8

    Domyślnie Odp: czy gra pójdzie na moim laptopie?

    Wszystkie wymienione tytuły uruchomią się. :)

  9. #9

    Question wiedźmin 2 i acer 5750g

    Witam
    czy na laptopie Acer aspire 5750g o parametrach:
    Intel Core i3-2310M 2,4 ghz
    Nvidia GeForce GT 540M z 1 GB pamięci DDR3
    3 GB ram
    pójdzie gra Wiedźmin 2?

  10. #10

    Domyślnie Odp: wiedźmin 2 i acer 5750g

    "pójdzie".

  11. #11

    Domyślnie Odp: [Pytanie] Battlefield 3 na laptopa

    Powinno dać radę ale lepiej gry chodzą na stacjonarnym

  12. #12

    Domyślnie asus x54hy i assassin's creed revelations

    mój laptop to asus x54hy o parametrach:
    intel core i3 2,2ghz
    ram 4 gb
    amd radeon hd 6470m
    czy gra assassins creed revelations będzie chodzić?
    a jeśli tak to ile fpsów?

  13. #13
    Admin TP Elite Awatar marjaN
    Dołączył
    Aug 2008
    Wiek
    25
    Posty
    647

    Domyślnie Odp: asus x54hy i assassin's creed revelations

    Na najniższych i średnich gra powinna chodzić płynnie ze sporadycznymi ścinkami. Na najwyższych utrata fps'ów może być częstsza.
    "How many of y'all got Criminal Minded? You, you, you, y'all don't be blinded
    Me - I got no jewels on my neck Why? - I don't need 'em, I got your respect
    "

  14. #14

    Domyślnie HEEEELLLLPPPPPP!!!!!!!!!!

    Witajcie dziś mam do was wielkie pytanie odnośnie Battlefield3.Czy zadziała na moim procesorze i ram'ie?{Procesor:Pentium(R) Dual-core CPU T4200 @ 2.00GHz 2.00 GHz. Pamięć ram:2,00 GB PROOOOSZE O SZYBKĄ POMOC


    Z góry dziękuje!

  15. #15

    Question Czy Gta 4 Pujdzie na tym Komputerze

    Daje link do Kompa na którym zamierzam grać : Samsung SERIES 3 (NP300E5A-S0DPL) 8GB - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Proszę o szybką odpowieć. :D

  16. #16

    Domyślnie Odp: Czy Gta 4 Pujdzie na tym Komputerze

    Zalecane wymagania sprzętowe do GTA4 to:
    procesorCore 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), 18 GB HDD, Windows XP/Vista/7,
    Minimalne wymagania sprzętowe tp:
    Procesor chociaż 1,8ghz czyli u ciebie w miarę ok, karta graficzna co najmniej 256MB, ty masz 315MB, RAM przynajmniej 768mb, czyli nie musisz się martwic, dysk 40gb, ty masz 500GB więc git.
    Teorytycznie Gta 4 może wejśc na twój komputer, jednak za sprawą trochę słabego procesora i karty graficznej, może lekko się przycinac. Przed kupnem gry radzę ci pierw sprawdzic czy bedzie chodzic na twoim laptopie w miarę okej. Jak będzi za bardzo mulic, to kupowac nie ma sensu.

  17. #17
    Lamka
    Dołączył
    May 2011
    Wiek
    22
    Posty
    19

    Domyślnie [Pytanie] Czy CS:GO mi pójdzie?

    W wymaganiach jest napisane, że potrzebuje co najmniej procesora Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 lub lepszego. Ja natomiast mam Intel(R) Pentium(R) CPU G630 @ 2.70GHz. Czy CS:GO pójdzie mi na tym procku?

  18. #18
    el Wymiataczos Awatar kesior12
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    539

    Domyślnie Odp: [Pytanie] Czy CS:GO mi pójdzie?

    Wedlug mnie powinien pojsc, ale sprawdz jeszcze grafike.
    Pomoglem?-Postaw gibona i bedzie git ;DHidden Content <--- Pod moim postem ;)

  19. #19

    Lightbulb [Pytanie]Assasins creed 3

    Witam chciałbym się zapytać czy odpali mi ta gra?
    Mój komputer:
    Grafika: Geforce 520 GT
    Procesor: Pentium Dual Core E6600 3 Ghz
    Windows 7

  20. #20
    el Wymiataczos Awatar kesior12
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    539

    Domyślnie Odp: [Pytanie]Assasins creed 3

    odpali, ale wydaje mi sie, ze sobie dobrze nie pograsz, na 520 Ci cos wogole odpala? :O
    Pomoglem?-Postaw gibona i bedzie git ;DHidden Content <--- Pod moim postem ;)

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Problem z kupnem słuchawek.
    Przez komo[!] w dziale Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 13-11-2010, 19:36
  2. Avalon - Wiesz Jak Jest
    Przez listopad w dziale Teledyski - youtube, wrzuta, avi
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-08-2010, 02:02
  3. [Problem] Mam problem z kupnem blocklanda
    Przez ZjemCiOczy w dziale Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 07-04-2010, 20:20
  4. Czy wiesz że ...
    Przez mannieek w dziale Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-01-2010, 22:28
  5. Nie wiesz jak grac na modzie ? Te komendy uproszczą Ci grę
    Przez bluSkay.aka w dziale Poradniki do Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 15-12-2009, 09:11
  6. Nie wiesz za kim głosować na prezydenta? Obejrzyj ten film!
    Przez LPRowiec w dziale filmiki, kabarety, mp3
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28-11-2009, 14:36
  7. Co ty wiesz o zabijaniu
    Przez ~Gregor w dziale Śmieszne zdjęcia, obrazki
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 17-07-2009, 11:13
  8. Co to jest wejdz i pomoz pewnie wiesz :D
    Przez adi92 w dziale OffTopic - Counter Strike
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 07-08-2008, 11:20
  9. wejdz napewno wiesz..
    Przez miki2007 w dziale Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26-11-2007, 18:10

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

strona do sprawdzania czy gra pojdzie

program do sprawdzania gier

strona do sprawdzania gier

program do sprawdzenia czy gra pojdzie

program do testowania gier

czy pojdzie mi gra test

program do sprawdzania gier na pc

gta 4 test komputerasprawdz czy ci pojdziestrona do testowania gierprogram do sprawdzania komputera do gier

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •