znalazlem to foto na jakiejs stronie i chcialem sie zapytac czy to jakas modelka czy cos czy moze jakas normalna nastolatka? ^^
pozdro
|
|
znalazlem to foto na jakiejs stronie i chcialem sie zapytac czy to jakas modelka czy cos czy moze jakas normalna nastolatka? ^^
pozdro
To moja siostra skąd masz jej zdjęcie, a tak na serio modelka to nie jest tylko tapetę ma może po kalendarzu Jenuary stawiam na 99.5 % że to nie polka ...

łooooooooooo
niezła :D nie widziałem jej nigdy i stwierdzam że to ładna pupcia :) z jakiegoś miasteczka (może być nie POLKĄ hhee)
wlasnie tez mi sie tak wydaje ;d
bo mi to foto kumpela wyslala ktora w csie poznalem i ona chyba jest chlopakiem <aahahahahah> podaje sie za dziewczyne XD
ktos jeszcze? ^^
b3rr.o
ona mowi ze z gdyni [ z tego samego miasta co ja]
ale ja jej/mu nie wierze 's
Jakby takie panie grały w cs to ta gra by zyskała dodatkowych tak na oko 10 tys. napalonych graczy ... ale dupa jest z niej niezła

dodaj jej z 5 lat patrząc po kalendarzu :E
i polka to na pewno nie jest, stawiam na angielke.
znam jedna taka co jest 5x lepsza od niej,mieszka w mooim miescie i chodzi do tej samej szkoly co ja ;d
dodatkowo grywa w csa ;]
Niezła Niezła... Fajnie ją tak przelecieć.. Ale tak na serio to... na pewno nie POLKA... Choć fajna dupcia.... Fajnie by było mieć taką w rodzinie... No ale dupa zbita bo można się ślinić tylko przed zdjęciem.... I również stawiam na Angielke :D
mam szkole gimnazjum+liceum ^^
ta o ktorej mowie chodzi do 1 liceum[teraz idzie do drugiej] czyli ma 17 lat,prawie 18 ^^
czyli wg twjego toku rozumowania tez jestes malolat ^^
Tak bo jest mlodsza ode mnie^^ Ale zdjeciem nie pogardze
tak,ona idzie do 2 liceum i ma 154 cm wzrostu ^^
Nie żebym marudził ale spotyka się ładniejsze^^
i daj profil na nk^^ oblukam Twoją szkołę :O
Ostatnio edytowane przez FLoo ; 09-07-2009 o 01:46
no dobra,wiem.
ale wg mnie jest duzo ladniejsza niz ta pierwsza ^^
nie ma co sie klocic, pierwsza jest lepsza ;p
W sumie o gustach się nie dyskutuje^^
to jest jasne ze o gustach się nie dyskutuje ale... ; )
nie widziales tamtej drugiej na zywo ^^ taka mala a taka duuuza w klacie XD
nie no serio ta pierwsza jak brudna wyglada zdk XD
| « All2You - Zabijamy Nudę! | Trochę śmiesznych, miłosnych, życiowych obrazków. Besty.eu » |