Nie ładujcie tego za dużo na serwer.
Po pierwsze dużo osób wkurza jak za często odpala się muzykę (nie każdy ma binda na stopsound).
Po drugiej może odstraszać nowych graczy, chcesz się połączyć i musisz czekać aż ściągnie Ci górę wav'ów.
Po trzecie to głównie rozrywka dla adminów, a serwer jest dla graczy nie dla adminów.
Po czwarte to FFA nie 4fun.
Ja mam binda, dzisiaj/wczoraj dorzuciliście nowe co ściągało mi się w sumie kilka minut (w sumie jest ich dużo więcej). Ja często na serwie słyszę jak ludzie krzyczą "wyłącz to". W czasie nożówki i rozbrajania paki spoko... tylko że zazwyczaj w tym czasie nie lecą.
Ja mam binda, dzisiaj/wczoraj dorzuciliście nowe co ściągało mi się w sumie kilka minut (w sumie jest ich dużo więcej). Ja często na serwie słyszę jak ludzie krzyczą "wyłącz to". W czasie nożówki i rozbrajania paki spoko... tylko że zazwyczaj w tym czasie nie lecą.
No to musisz mieć jakiegoś dupnego neta, bo mi wczoraj ściągały się 20 sek.
No ja na przykład nie zauważyłem żeby leciały w innym czasie oO A nie wczoraj na indii bo zamulaliśmy :)
Ja tam uważam ze cs to rozrywka jeżeli chodzi o grę na serwerach wiec muzyka jest jak najbardziej wskazana, i ja rowniez nie widzialem zeby ktośo to miał jakieś pretensje.
Z moich doświadczeń to nowi gracze są zadowoleni za każdym razem jakiś new Hj player przy piosenkach pisze "miłe słowa" , nikt nie nażeka jak już to się cieszy:)
No jednak po tym jak przed chwila ściagały mi się te nowe o których nie wiedziałem to twierdze że jest ich za duzo jednocześnie do sciagania (ja prawie 5min czekałem;P) gdyby była systematycznie dodawana np.raz w tygodniu 1 nuta dla graczy nie było by to wielką uciążliwą katurgą podczas wchodzenia na serwer :)
P.S -ale czekać było warto bo nuty dobre (nie które) .
Kaptur, tutaj nie chodzi o Ciebie, ze Ci sie sciagalo 5 minut, albo komuś kto wchodzi na serv zaraz po wgraniu muzyczek. Tylko o kogos kto w ogole pierwszy raz gosci na HJ i czeka 30 minut, zeby sie wbic na server ze wzgledu na soundsy... Na pewno znacie ten bol ;-)
Kaptur, tutaj nie chodzi o Ciebie, ze Ci sie sciagalo 5 minut, albo komuś kto wchodzi na serv zaraz po wgraniu muzyczek. Tylko o kogos kto w ogole pierwszy raz gosci na HJ i czeka 30 minut, zeby sie wbic na server ze wzgledu na soundsy... Na pewno znacie ten bol ;-)
Pisałem ogółem (tych 1 raz wchodzących też na myśli mam) tylko podałem przykład ile ja czekałem .
30/. -przesada - góra 10min:)