Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: , , , , , ,

Odsłon tematu: 1215
Narzędzia wątku

Rafi - Największy NoU LifeR. 16H OFF STEAM !!

Sobos92 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

:D Niewieżycie ? to nie fake !

http://iv.pl/images/8x79lpl8bxulb4fuyf1f.jpg

Odp: Rafi - Największy NoU LifeR. 16H OFF STEAM !!

Enzie is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

o_O o kuzwa?!
chyba rekord

alvi is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hyhy zaraz bedzie 17 H offline :P

FLoo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

bo odinstalowal cs'a

-=Rafi=- is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Aleś zaszpanował!

<RESPECT>

"Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."
HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl

FLoo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

mogę już to zamknąc? moge.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[HF] Największy zbiór książek - MATEMATYKA !!
http://images48.fotosik.pl/278/31b4006e0bebe2ecmed.jpg Witam przedstawiam wam swój zbiór książek jaki udało mi się zdobyć na necie, są tu książki które przydaja się maturzystom, licealistom czy studentom inż. Proszę o niekopiowanie mojego posta !!!!! Lista książek:
Książki
Oficjalne pożegnanie by -=Rafi=-.
Jak już pewnie zauważyliście ostatnio sporadycznie gram w CS. Nie mam teraz za bardzo czasu, a gdy już mam wolną chwilę wolę pograć w coś odprężającego. Counter-Strike był naprawdę fajną przygodą. Niby zwykła gra, a jednak miała w sobie to coś. Właściwie można nazwać ją sportem. Poświęciłem wiele...
dział z doopy | HashJamowy offtopic
[Avatar] Dj~Rafi
Witam Prosze o avatar: rozmiar: 80x80 Napis: Dj~Rafi Avatar Związany z CS-em Nagroda: Gibony!!
Prośby o wykonanie grafiki
Pochwała Dla -=Rafi=-
Pochwała Dla -=Rafi=- Chcialbym wyroznic admina o nicku -=Rafi=- Naprawde nie widzialem jeszcze tak ogarnietego admina jak on. Skill porzadny:) taki jak ja ok 2:1 Nie przeklina, nie obraza, banuje jak trzeba! Gdy ja wchodze na server on zawsze jest. Jakis No- LifE :D Pewien Gracz obrazil...
Śmietnik
-=Rafi=- & naprawa roweru
Chyba nie trzeba komentowac xD akcja dla jaj przeprowadzona oczywiscie xD Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Śmieszne zdjęcia, obrazki
-=Rafi=- po slota
Witam! Bardzo proszę o slota na serwerze TP. Przegrałem już tak dosyć dużo godzin (ponad 64 i ciągle rośnie): http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.148:27015/top_players/?sort=rank&per_page=-1&page=1&query=-%3DRafi%3D-&x=38&y=13 Z grą TP nie mam raczej problemu. Nie mam też...
Śmietnik
Kandydatura -=Rafi=-
1. Admin musi mieć steam'a. - Mam 2. Admin musi mieć i mądrze korzystać z mikrofonu. Mam, korzystam. Choć to i tak DM. 3. Admin musi wykazywać się skillem ponad przeciętnego gracza na HJ (ponad 2:1 mile widziane :D) To DM, 1:2 z pewnością nie będzie. 4. Admin musi mieć pojęcie o grze TP....
Śmietnik
[RS]Lont Feat. Rafi-Ludzie W Czerni Poprzedni temat «» Następny temat Lont Feat. Rafi-Ludzie W Czerni
Notes: Kawalek "Ludzie W Czerni" Jest Zapowiedzia Nadchodzacej Solowej Plyty Lonta Zatytulowanej "ToTenHamOn". Goscinnie W Utworze Uslyszymy Rafiego Z PDG. Dla Wszystkich Sluchaczy, Ktorzy Nie Moga Doczekac Sie Produkcji Na Autorskich Bitach,
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
www.twojwarez.er.pl - - - -> Największy warez w Polsce
Zapraszam na www.twojwarez.er.pl - - - -> Największy i najlepszy warez w Polsce ! Pobieraj pliki za free ! VIP jest za darmo ! Piszcie na GG: 4827564 o ViPa ! Czekamy na Was . Korzyści z Vipa to: - pobieranie z ftp serwera pliki bez limitów i totalnie za free! - pierwszeństwo w pomocy lub...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz