Szukam zorganizowanego i ambitnego klanu ktory poswieca duzo czasu nad gra w cs'a
O mnie:
Nick: NeQ
Staz: 2 lata
Skill: Ocenicie
Dostepnosc: Czesto dostepny
Mozg: On
Sprzet: On
Oczekuje:
Serwer do gry
Serwer lub kanal VT
Strona xxa lub z domena
Wysoki skill graczy
Ogar CL
Czeste granie ze soba (mixy/spary/treningi/turnieje)
TAKTYK
A więc.. znudziły mi się już klany które rozpadają się po tygodniu nie starannej gry, natomiast ja szukam ekipy na poważnie i oczywiście na stałe nie interesują mnie teamy które kończą grę po jednym przegranym CW lub zaczynają płakać i wychodzić z serwera SPINANIU MÓWIĘ STOOP!!.
Może w oczach...
Witam!
Szukam klanu do cs:s tylko steam.
Oferuję:
-Staż trochę ponad rok
-TP
-Mikro
-Mogę pomóc ogarnąć stronę www, coś pomóc na treningach itd... lecz nie będę robił wszystkiego.
Wymagam:
-Wiek 14+
Cześć. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem ten temat, jeśli nie, proszę o przeniesienie. A teraz przejdę do rzeczy. Mam zamiar założyć sieć serwerów CS 1.6 Non Steam. Lecz najpierw chciałbym wszystko zorganizować, także poszukuję:
- grafika
- ok. 3,4 adminów
- webmastera
Kontakt: gg....
Witam.
Szukam ogar klanu.
Imię: Filip "EDD'i_e"
Staż: 7 miesięcy
Steam: jest
Nie jestem jakiś Pro, gram średnio szybko się ucze. Codziennie jestem na steamie.
Oczekuje strony z domena pl lub inną, poważnego podejścia do gry, zgranego składu, ludzi którzy chcą coś osiągnąć.
Elo : ]
Szukam klanu
Oferuje
-Staż : 1.5 r
-posiadam Steama : ]
-skill : real low ( nie bede tu sciemnial jak trzy czwarte tego fora,ze maja skilla med++/med )
pozatym, nie mi to oceniac .
-Ts,Vt,mikro,mIRC : oN aLL
Elo : ]
Szukam klanu
Oferuje
-Staż : 1.5 r
-posiadam Steama : ]
-skill : real low ( nie bede tu sciemnial jak trzy czwarte tego fora,ze maja skilla med++/med )
pozatym, nie mi to oceniac .
-Ts,Vt,mikro,mIRC : oN aLL
Witam jestem cReo? i szukam jakiegoś klanu (skill klanu mnie nie obchodzi chce tylko pograc troche tp)
Grałem w wielu klanach
-brainless
-CoH
-
-Team Netgram
-uReload.pl
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u