Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: ,

Odsłon tematu: 434
Narzędzia wątku

Szukam Team'u

neq15 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Szukam zorganizowanego i ambitnego klanu ktory poswieca duzo czasu nad gra w cs'a

O mnie:

Nick: NeQ
Staz: 2 lata
Skill: Ocenicie
Dostepnosc: Czesto dostepny
Mozg: On
Sprzet: On

Oczekuje:

Serwer do gry
Serwer lub kanal VT
Strona xxa lub z domena
Wysoki skill graczy
Ogar CL
Czeste granie ze soba (mixy/spary/treningi/turnieje)
TAKTYK

Kontakt : 7242523

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
szukam team'u z chęciami
A więc.. znudziły mi się już klany które rozpadają się po tygodniu nie starannej gry, natomiast ja szukam ekipy na poważnie i oczywiście na stałe nie interesują mnie teamy które kończą grę po jednym przegranym CW lub zaczynają płakać i wychodzić z serwera SPINANIU MÓWIĘ STOOP!!. Może w oczach...
Śmietnik
Szukam ogarniętego team'u
Czego oczekuje : - ogarniętego team'u - dobrej stronki - dobrej taktyki ! - wiek 14+ - ts'a lub vt - własnego serva - częstych sparów, meczy itd.. Co oferuje : - ogara
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
DragOn - Szukam Team'u
<<<SZUKAM KLANU>>> <<<Dane o mnie>>> *Nick: DragOn *Wiek: 14 lat *Staż: 2 lata (z przerwami) *Pozycja: Shooter/Sniper <<<Oferuję>>>>
Szukam team'u
Witam! Szukam klanu do cs:s tylko steam. Oferuję: -Staż trochę ponad rok -TP -Mikro -Mogę pomóc ogarnąć stronę www, coś pomóc na treningach itd... lecz nie będę robił wszystkiego. Wymagam: -Wiek 14+
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
szukam team'u
Imie:Piotrek Nick:sh0wt3k Staz:4lata (2steam) z przerwa Pozycja: snajper/shooter Wiek:16 Mutacja glosu: juz dawno po Sprzet:wystarczajacy TS2, micro, VT : jest Oczekuje
Szukam team'u
Cześć. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem ten temat, jeśli nie, proszę o przeniesienie. A teraz przejdę do rzeczy. Mam zamiar założyć sieć serwerów CS 1.6 Non Steam. Lecz najpierw chciałbym wszystko zorganizować, także poszukuję: - grafika - ok. 3,4 adminów - webmastera Kontakt: gg....
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam ogarniętego team'u
Witam. Szukam ogar klanu. Imię: Filip "EDD'i_e" Wiek: 16 Staż: 7 miesięcy Steam: jest Nie jestem jakiś Pro, gram średnio szybko się ucze. Codziennie jestem na steamie. Oczekuje strony z domena pl lub inną, poważnego podejścia do gry, zgranego składu, ludzi którzy chcą coś osiągnąć.
szukam team'u "
Elo : ] Szukam klanu Oferuje -Staż : 1.5 r -posiadam Steama : ] -skill : real low ( nie bede tu sciemnial jak trzy czwarte tego fora,ze maja skilla med++/med ) pozatym, nie mi to oceniac . -Ts,Vt,mikro,mIRC : oN aLL
szukam team'u "
Elo : ] Szukam klanu Oferuje -Staż : 1.5 r -posiadam Steama : ] -skill : real low ( nie bede tu sciemnial jak trzy czwarte tego fora,ze maja skilla med++/med ) pozatym, nie mi to oceniac . -Ts,Vt,mikro,mIRC : oN aLL
Szukam team'u
Witam jestem cReo? i szukam jakiegoś klanu (skill klanu mnie nie obchodzi chce tylko pograc troche tp) Grałem w wielu klanach -brainless -CoH - -Team Netgram -uReload.pl

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz