Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 312
Narzędzia wątku

Szukam klanu,teamu ogarnietego

req123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dane:
Nick: R[e]Q
Staż: prawie 4 lata
[Skill: Sam ocenisz
VT/TS2/Mumble: posiadam wszystko
Składki: Tak
Pozycja: Shooter,Snajper,Prowadzacy
O sobie: W miare ogarniety, lubie sie posmiac opanowanie na vt

Oczekuję:
* Serwer 11 slotowy
* Kanal lub serwer glosowy
* Wiek +16
* Wyrozumienia, miłej atmosfery, zgrania, skilla
* Strone klanowa z domena pl/com/eu/xaa
* Czeste treningi, mixy, cw zapisanie się do ligi

Konktakt:
Gadu-Gadu: 2422839
Steam: zdrojek123456
E-mail: fdscs@vp.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam ogarnietego teamu
Nick: burN Platforma: Steam Staż: prawie 3 lata Skill: Napewno nie low ;] VT/TS2/Mumble: vt/ts mam a mumble moge sciagnac Składki: pff zobacze Pozycja: zależy od dnia jak i chęci :) O sobie: Na imię mi Kuba mam 15 lat mieszkam we Wrocławiu na dolnym śląsku chodze do 3gim i jest mi wesoło. ...
Śmietnik
Szukam ogarniętego teamu z przyszłością
Nick: Query Wiek: +18 Staż: 3 Skill: Sprawdzicie VT/TS2/Mumble: Mam Składki: On Pozycja: Shooter, rzadko awp O sobie: Spokojny, ogarnięty, nie napinam, nie krzyczę do micro Oczekuję
Śmietnik
Szukam Ogarniętego Teamu
Szukam ogarniętego teamu do pogrania mixów, cw, pcw i lig chciałbym żeby to byli dorośli ludzie bez napinki, mózg_oN Oferuję : 19/4, bez pUaczu, humor, zgranie wiecej na gg: 8513033
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Szukam Ogarniętego klanu/teamu
Imię : Michał Nick: creat0rs/Cret0R Wiek: 14 ;/ Staż: okolo 3 lat w tym 2 na steam Skill: taki med +/- zależy też od dnia VT/TS2/MUMBLE : MAM Składki: TAK Pozycja: Shooter Czego Oczekuję :
Szukam OGARNIĘTEGO Teamu
Witam! Poszukuję klanu Steam. -Micro ON -Słuchawki ON -puacz OFF -skill MEDIUM -staż 1 rok
Szukam ogarniętego teamu ;)
Nick: AfgaN Wiek: 14+ Staż: 3lata (1,5ns 1,5steam) Skill: do oceny pozycja: shooter Dostępność: praktycznie codziennie Programy: vt, ts i co tam jeszcze;] steam: tak Oczekuje:
szukam ogarniętego teamu
Siema Szukam ogarniętego klanu, z którym można coś zagrać. Nick: Never Staż: prawie dwa lata (z czego 1 rok na steam, aktualnie gram na ns bo steam mam zhakowany) Dostępność: 3-4 godzinki dziennie w różnych godzinach (kiedy trzeba będę0 Wszystkie programy typu vt, ts mam GG: 3525341 Skill:...
Szukam dosc ogarnietego teamu
oferuje: wiek: 15+ staz: 3 lata skill: med/+ puacz off punktualnosc info i japa dostepnosc kiedy trzeba jestem konta:GB/ESL/HLC
Szukam powaznego ogarnietego teamu
Witam szukam klanu: wiek 16 programy on (ts2, vt, mirc) skiil pod ocene gram od 2.5 roku dostepnosc glownie wieczorami gralem prawie rok na steam bez zadnych wiekszych osiagniec
Szukam ogarnietego teamu
Szukam ogarnietego teamu ze zgranym myślącym składem. Gram juz ok. 4lat only steam i mysle ze bylbym duzym wzmocnieniem wiecej info(ex,link esl,gb) na prv: 3765717 Nick: hsff Wiek: 16 Staż: 4lata Skill: real med++, taktyk prowadzący Dostępność: praktycznie codziennie Programy: all on...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz