Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 1243
Narzędzia wątku

Pluginy-FFA

Fluooo is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Mógłby mi ktoś podać liste pluginów które są na HashJamie FFA?? Czy to jest śćiśle tajne?? ;d

Odp: Pluginy-FFA

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Wszystko co widzisz.

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

raczej Ci nie dadzą listy - bo po co? żeby w sieci były jakieś marne kopie hj ffa

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
- Słoń

~VI~ is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

najlepiej instalować pluginy pod siebie... myślisz, że coś Ci sie przyda- wrzucasz to... wszystko co jest na hj ffa można(?) znaleźć w internecie.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic119672_3.gif
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

JaneK~ is Offline
H@ HJ

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

dokładnie.

Server jest w ustawiony w miare optymalnie i jest na nim tylko to co uważałem za niezbędne.
Wszelkie bonusy starałem się ominąć, aby zapewnić komfort grania na serverze.
Teraz może troche przycinać bo pukawka odpaliła już 1000fps.

Sponsor : Pukawka.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Pluginy
Mam pytanie, jeszcse nigdy nie wgrywałem pluginów na serwer, ale np. jak wgrywam plugin, że muzykę puszcza, to gdzie i jak mam tą muzykę swoją ustawić,albo np. jak mam plugin z info serwera, to gdzie mam wpisać żądany tekst i co ile ma się wyświetlać?
Problemy z CS 1.6
Pluginy [MIX/CW]
Witam! Mam pewne pytanie, które być może było już wałkowane (jak tak to sorry). Pierwszy raz zakładam server i ma być to server stricte pod mixy i tu rodzi się moje pytanie: czy potrzebuje jakichś specjalnych pluginów? Czy może tylko musze operować na komendach? Kompletnie nie wiem jakie komendy...
Problemy i konfiguracja AMXX
Pluginy
2. Wiem, że zły dział, ale nie wiem czemu w dziale o AMXX nie mogę założyć tematu :( http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-counter-strike-1-6-non-steam/15228-35hp-problem.html Chodzi mi o ten plugin, co z nim zrobić? Skompilowałem go na stronie AMX Mod X, ściągnąłem go (35hp.amxx) i co...
Problemy z HLDS
pluginy
cos w stylu Day of Defeat 1) jak podskakuje to na chwile znika bron dopuki nie upadne 2) pod przyciskiem Caps Lock bede mial szybkie bieganie ale bedzie limit czyli jak sie skonczy limit to koles bedzie biegl wolno i bedzie slychac jak oddycha wtedy bedzie trzeba poscic Caps Lock i...
Szukam pluginu AMX/AMXX
2 pluginy
poszukuję dwóch pluginów 1. Muzyka - śmieszny tekst po podłożeniu bomby np. tero podkłada bombe i tekst "bombe podłożyli" oczywiście poszukuję tylko pluginy teksty mam :P przynajmniej żeby ze 2 różne dźwięki mógł odtworzyć. 2.plugin na zmianę głosu zakładnikom :) żeby nie gadali tego co...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy.....
Prosze o kilka pluginow: 1. Kiedy cie zabija wylatuje z ciebie duch i leci do nieba 2. Jak wybuchnie granat to odpycha cie lekko i chodzisz przez chwile bokiem(tak jak na puchatku) 3. Niesmiertelnos przez pierwsze 5 sek ale zeby bylo tylko na mapkach w stylu aim,fy,awp....
Amx Mod X
3 pluginy
1) zeby latarka mocniej swiecila a nie tak slabo jak jest od poczadku bo malo widac jak sie jej uzywa 2) moge komus nick zmienic np: z bot na cziter 3) jak w kogos strzele i dostanie to robi sie tej osobie lekko czerwony obraz i tak samo jak ja dostane to robi mi sie lekko czerwony obraz (...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy
Chcial bym zeby moj serwer wyruznial sie czyms od innych potrzebuje jakis ciekawych pluginow przegladalem juz duzo List na forum wiadeko i pare mnie zainteresowalo ale Prosze o cos takiego Orginalnego dam pomog :mrgreen: I jeszcze jedno prosil bym o plugin i opis do muzyki po wygranych rundach...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy
poszukuje dwóch pluginów : 1. Aby Flash nie działał na admina 2. Aby flash admina oślepiał na 1,5 sekundy Z góry THX
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy plx
Siemka!! No to tak potrzebuje: 1) Runde Nożową tylko taką żę Jak sie zaczyna i trwa to leci muza na jakieś techno a jak sie kończy i jest restart to gra tbka (to do boju) 2) Coś takiego widziałem na 1 serVie tylko adm nie przyjemny typ i nie chciał dać pliku sma Że podchodze do kolesia który...
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz