Smieszny bo jeszcze nie dostalem takiego na tym serwie xD gosc normalnie napisal mi ze nie wykonuje celow mapy hymm , tak sie zastanawialem moze dlatego ze po tym jak padla paka to nie wziolem jej odrazu tylko po 10 sekundach no jak widac dla tego admina do duzo czasu hahahah :)
to mi napiszcie konkretnie za co bo nie wiem oco chodzi :) , i bezmozgiem nie jestem bo chyba wiem co robilem ? gram na tym serwie w 99% TP a przynajmniej sie staram i jeszcze nikt do mnie o to nie mial pretensji ...
jeżeli ten żbik_krk to Zbik z serwer-a, to poza wkurwianiem "przyciskiem użycia/ rozbrojenia" gra czysto, tp i przyjemnie, no aczkolwiek wg. wzoru powinno być.
pół rundy gracz krzyczy do mikro, że jestem na górnym BS`ie, jest czysto i prosi czy byś nie raczył ruszyć z bombą z dworu na BS.
niestety Ty mając AWP grasz na tyle wolno, że ginie on w końcu na tym BS`ie (po ponad 20 sekundach gry), a Ty co robisz?
no stoisz za hangarem z paką i AWP`ą i raczej sobie z tego nic nie robisz.
on nie byl na bs , tylko przed kurnikiem zginol :D jest pewnie na hltv , no i wkoncu wziolem ta pake z przed kurnika i pobieglem dworem bo od kurnika stal 1 gosc i od pochy tez jeden a zostal 1 gosc z teamu i krzyzal zeby na dolny bs no to chcialem dworem na dol pobiec :( ale nie dobieglem bo ban :(
ok wystarczy jak by jakis inny admin zobaczyl hltv z tej mapki i napewno by powiedzial ze nie bylo powodu do banu ale ok nie ktorym wladza uderza do glowy no i takie efekty sa ^.^
patrzcie napisalem prawde i odrazu oburzenie heheh tacy ludzie wlasnie maja admina , i napisza "wypierdalaj" bo nic innego nie umieja , to jest maxymalny ich wysilek inteligencji :D
Jak mozna pisac do kogos "wypierdalaj" ? Opanuj sie spec. A po 2 sz.b tez wczoraj szalales nazywajac Ct "zjebami". Nie podobalo mi sie to bo bylem w ct i nic nie zrobilem , swoim zachowaniem pokazujesz jakim jestes czlowiekiem.
A co do zbik'a tez bym dal ub ale nie moge wiec tyle ode mnie.
mnie szczerze mowiac drażni internetowa pewność siebie i powiem krótko
nie ma wzoru nie powinno być ub, w ogóle nie wiem po co nabiliscie mu tyle tematu, jak gosc sobie z was zgrywa idiotow.
witam, wczoraj zrobilem format dysku, dizs dopiero zainstalowalem CS i mialem bardzo duzy ping (~~500), jakos kolo 22 napisal do mnie na steam uzytkownik o nazwie "Admin" mowil cos abym zgodzil sie na aktualizacje CS poniewaz wystapil blad i przez to sa lagi itp. oczywiscie odmowilem poniewaz...
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Siema. Chcialem dzisiaj wbic na server a tu o dziwo ban. Sprawdzam konsole a tam:
You are Banned from this server by admin FakeNick.
You have 3 days , 19 hours , 19 minutes and 36 seconds left on your ban.
Banned nick : unknown_STEAM_0 : 0 : 23769169
Reason : ' odpocznij '
You...
jaka dziecinada na tp się robi to szkoda gadać ... nie wiem który admin Sevi albo Striker mnie kick-nol niby ze nie wykonuje celów mapy.... potem wchodzę i pisze czemu kick przecież szedłem do paki a tutaj następny kick i powód:
Kicked by Console: "bo jestes mizerny!!! to kto tu ma Adma...
Witam, chciałbym prosić o admina na serwerze awp dm. Mam 21 lat, mieszkam w Warszawie, trochę już gram na waszym serwerze i nie jestem zachwycony poziomem i kulturą ludzi grających u was. Żeby nie było, że chcę wyrzucać nowicjuszy popularnie nazywanych "BOTAMI", bo nie oto chodzi. W większej części...
Witam gralem sobie spokojnie na waszym serwerze DM. Jeden pan o nicku nic powiedzial do jednego z graczy zeby nie kampil w jednym miejscu... Potem gdy admin napisal cos o "klutni" tak dobrze napisane tak napisal KAT xD... Jeden z graczy poprawil go o to slowo a ty zaraz BAN leci... W moim przypadku...
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Witam dodałem w pliku users.ini
"Hectic" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Oraz w pliku config.cfg
setinfo _pw "haslo"
Podczas próby wejścia na serwer dostaje komunikat o braku możliwości wejścia na serwer. Proszę o pomoc
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u