Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 196
Narzędzia wątku

No liferski sniper szuka

Cold444 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nick: Senio
Staż: 2 lata
Skill: Zobaczycie sami :)
VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko
Składki: jop
Pozycja: Shooter/SNIPER
O sobie: Miły, spokojny, brak mutacji, grajacy tp, no lifer

Oczekuję
* Serwer 11 slot.
* Wyrozumienia, miłej atmofery, zgrania, skilla
* Strone z platnym hostingiem
* Oczekuje naprawde bardzo duzej ilosci mixow/cw dziennie

Konktakt
Gadu-Gadu: 6553433
Steam: nuf1121

Jestem tak zwany "no lifer". Nie oczekuje tego od was, ale dostepnosc naprawde musi byc duza :)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sniper AzotoN1 Szuka
Witam Na początek powiem że mam na imię Damian "AzotoN1" i szukam klanu Counter Strike 1.6...Szukam klanu tylko i wyłącznie z Ciekawą Przeszłością i planami na Przyszłość...Dodam że jestem bardzo ambitnym i zaangażowanym w to co robię...Wszystko co najważniejsze opiszę poniżej Wymagam:...
Śmietnik
Sniper eslowy ! szuka
Witam poszukuje klanu na platformie STEAM ! Klan ma byc w miare ogarniety itp OD KLANU Oczekuje od klanu ! -Serwera -Strony - Ogaru - Braku dzieci
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
ESLowy SNIPER szuka team !
Witam szukam oporowy team co gra ESL , GB , offeruje : wlasne prywatne vt , serwer do gry :) , wiek 15+ , staz : ok.4lat , NIE SPINAM , NIE PLACZE GDY PRZEGRYWAMY ! STEAM : frk553
Sniper szuka klanu
Witam poszukuję klanu CS:S Coś o sobie Grałem w CS AWP i wmiare ogarniałem na steam. Postanowiłem przeżucić się na CS:S jednak to nie oznacza że mój skill z AWP spadł. Gdyż to nie robi różnicy. W csa gram 2 lata. Oferuję: Staż 2 lata Ogarniecie Awp taktyki
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Sniper szuka ogar teamu
Witam . Jak w temacie jestem snajperem i poszukuje klanu -Imie: Leszek Nick: ACE Wiek:13 Staż: 1 rok 6 miech Składki: on Mikrofon: on Słuchawki: on Steam nick: elohajcie
Shooter / Sniper szuka na poważnie
Nick: Combo` Wiek: 17 Skill: Med? Pozycja: Shooter/Sniper ESL/GB: ON/ON Szukam klanu na stałe, najlepiej z osiągnięciami, klany które długo już istnieją nie tydzień czy dwa... Szukam czegoś na poważnie.. Czego oczekuję? Wiek: +16
Shooter/Sniper szuka! - RdK
Witam. Jak w temacie szukam ogarniętego klanu.. O Mnie: * Imię; Radek * Nick; RdK * Staż; ok. 2-2,5 roku * Wiek; we wrześniu 18 lat * Skill; do oceny * Płacz; off
sniper/shoter szuka klanu
Siema szukam czegos ogarnietego najlepiej nie nowo powstalego -wiek to minimum 15 lat nie bede gral z dziecmi co dostaly stema i sie teraz nim podniecaja -strona w miare ogarnieta -serva nie musi byc jak cos to sie zlozymy -czeste cw nie chce grac raz w tygodniu spara i mixy codziennie o...
Medium ++ Sniper szuka team'u
Witam. Szukam ogar. team grającego w ligach , turniejach. Co oferuje: - skill med ++ ( gram 4,4 roku ) - b.dobrze ogarnięte AWP - 18 lat - łatwo zgrywam się z drużyną
PFG szuka nadal only Sniper/Taktyk
Klan ProfesionalGaminG szuka graczy do Cs1.6 A Sniper/Taktyka/ Oczekujemy wiek +14 skill med mózg on pogramy on Bardzo dużo dostępności
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz