Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 135
Narzędzia wątku

I NEED OPOR TEAM :P

szalonybdg is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, oto info o mnie :P

Nick: Szalony
Staż: 3lata
Skill:Med
VT/TS2/Mumble: VT
Składki: Beda
Pozycja:shooter/sniper
O sobie:Co tu powiedziec napewno nie puacze ani nie spinam, nie wychodze z mixow, cw Niestety mam duzy ping lecz mnie nie laguje ani nie rozlacza :D. Szybko ogarniam taktyki.

Oczekuję

* Serwer głosowy VT
* Estetyczna i przejrzysta strone
* wiek +15
* staz +2
* duzo mixow i cw
* DOBREGO PROWADZACEGO !!!!!

Konktakt

Gadu-Gadu:4229167
Steam:ArEsBDG ( Najczesciej jestem ok 20 - 22 w weekendy oj duzo wiecej :p)
e-majl:szalonybdg@gmail.com

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
need team[only opor]+17
Nick: W Y T O P R O W A N Y Wiek: ~19 skończone Staż: 4-5 lat + to co grałem na ns Skill: nie mi to oceniać :) VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście/bardziej na rękę sms ;] Pozycja: Shooter/Sniper Oczekuję * Serwer min 11 slotów
Śmietnik
2x 18/5 NEED TEAM [ESL OPOR]
Witam. Jak w temacie. Szukamy czegoś z poziomem. Kontakt: matias978 KATY 2k6!
Śmietnik
need team! Opór!
offeruje : wiek:16 staz : 3 rok leci steam 2k8 esl/gb esl duża dostępność płacz off napinka off Pozycja:Shooter Skill:Do oceny ale myśle, że med++
Śmietnik
2 Opór need Team
Witam Info o nas! O mnie : * Lat 17 * Skilled ! * Duża dostępność ! * Umiejętność gry w zespole! * Punktualność ! Wstawiam się na każdym trenigu! * Początkowy Taktyk!
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Need Team OPÓR !
Nick: Deadshot Wiek: 16 Staż: 3 lat Skill: Do oceny VT/TS2/Mumble: VT only. Składki: Tak Pozycja: Shooter. Dostępność: 2-4h. Indywidualny trening: 1-2h dziennie na serwerze DM, oglądanie demek graczy na najwyższym poziomie.
Need team opor
justSAYMYNAME 16 4+ opor mozg loozik ;) tp humor/powaga konta oll pozycja ; shooter/sniper
2 ogar NeeD OPÓR Team !
Witam! Dwóch ogarniętych graczy szuka klanu , który chciałby coś osiągnąć w eSporcie. Proszę o poważne oferty ! Dane: Nick: Vol Staż: Prawie 3 lata Headset (micro + słuchawki)
Need Opor Team
OFERUJE: Nick: mass Wiek: 16 Staż : 4 Skill: mid+ Mikro , słuchawki: on Humor, powaga : on
need [only opor] team
close.
need opór team
Szukam ogarniętego klanu. Oczekuje : - Stronę ( nie żadne ugu.pl ani yoyo.pl ! ) - Serwer do gry - Stała 5-tka - Opór - Steam oczywiście - Wolę ventrillo od teamspeak2 ! Oferuję : - Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz