UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: euphoria na admina.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 35 z 35
  1. #21 Odp: euphoria na admina. 
    Starsza lamka
    Bez konfliktowy gracz:) na tak:)

2. #22 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar ~IV~
    Jestem za daniem mu szansy.
    ~IV~ Hiszpańskie dziewczyny <3

3. #23 Odp: euphoria na admina. 
    Lamka Awatar Amikk
    Na tak.

4. #24 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar EuphoRiaa
    Dzięki za opinie. Teraz trzeba czekać na opinie H@

5. #25 Odp: euphoria na admina. 
    Moderator Awatar Major
    Jedna ciekawa rzecz mi się przypomniała: ostatnio wchodzę na serwer i ktoś przeklął, drugi gracz do niego: nie przeklinaj, na co ty: no i po co go upominasz? przecież się nawet o admina nie starasz

trochę się zdziwiłem jak to usłyszałem - czyli wynika z tego że myślisz coś w tym stylu:
    - po co upominać, trzeba mieć wyjebane jak się nie stara o admina
    - ooo ale jeżeli się stara o admina trzeba upominać wszystkich jaki to dobry jest
    - dostane admina to wyjebka?

Czyli w dalszym ciągu na NIE.

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

6. #26 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar EuphoRiaa
    Ciekawe kiedy taka sytuacja miała miejsce bo jakoś sobie nie przypominam.
    edit:
    A może ci major chodzi o sytuację w której to gracz X bluźnił ja napisałem nie przeklinaj i zaraz za mną napisał też jajek nie przeklinaj.
    Po czy jajek powiedział sory to ty powinieneś upominać nie ja bo ty się starasz o adma ? Może o tą sytuację ci chodzi ?bo innej takiej sobie nie przypominam.
    Ostatnio edytowane przez EuphoRiaa ; 19-01-2011 o 20:01

7. #27 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar `eXe.
    Major coś musiało ci sie przewdziec. Euphoria zawsze upomina kogos kto przeklnął i kto napisze zal. Gram często na serwerze i wiem, więc musiało ci sie przewidzec albo poprostu nie chcesz zeby Euph mial admina i cos sobie wymysliłes.

8. #28 Odp: euphoria na admina. 
    Moderator Awatar Major
    To było parę dni temu, bodajże na aztecu.

Jesteś dla nas nołnejmem a takim zachowaniem pokazujesz że ryzykowne jest nadanie ci flag. Przed złożeniem podania chyba nigdy się nie odzywałeś żeby się uspokoili, teraz jak ci napisali że nigdy tego nie robiłeś chcesz pokazać jak to ty jesteś porządkowy. A gdy ktoś inny upomina dziwisz się po co? Nie stara się o admina więc tego nie musi robić - no rozłożyłeś mnie tym na łopatki.

`eXe. nie mogło mi się przewidzieć bo ja to słyszałem (no i wyświetlał się nick kto mówi ;]) Upomina? tak, tak jak pisałem wcześniej - upomina od kiedy się o admina stara.

Wbijam sobie na różnych nickach i obserwuje kto jak się zachowuje. Jeżeli ktoś jest spoko (jak antryj, hiszpan, szuwar, kocziis, zbuj itd) to ja jestem jak najbardziej za żeby tacy ludzie mieli admina - a jak kogoś zachowanie mi się nie podoba to pisze, bo mam w dupie czy będziecie mnie lubić czy nie. Nie jestem tutaj od lubienia. Z divem miałem spięcie na początku, ale teraz nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Więc to czy ktoś będzie miał admina czy nie to mi to na prawdę bez różnicy - chce tylko żeby osoby które moim zdaniem są nieodpowiednimi kandydatami na admina tych flag nie otrzymały.

Też potrafię się mylić i popełniać błędy i jeżeli wiem że coś zrobiłem źle i ktoś mi to wypomni/opieprzy to nie wymyślam że to nie tak, to miało być inaczej czy nic takiego nie miało miejsca tylko się przyznaje. Jeżeli ktoś mnie słusznie skrytykuje to przyznaje mu racje bez różnicy czy to @h czy zwykły user.

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

9. #29 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar ` JaJeK
    Cytat Zamieszczone przez EuphoRiaa Zobacz posta
    Ciekawe kiedy taka sytuacja miała miejsce bo jakoś sobie nie przypominam.
    edit:
    A może ci major chodzi o sytuację w której to gracz X bluźnił ja napisałem nie przeklinaj i zaraz za mną napisał też jajek nie przeklinaj.
    Po czy jajek powiedział sory to ty powinieneś upominać nie ja bo ty się starasz o adma ? Może o tą sytuację ci chodzi ?bo innej takiej sobie nie przypominam.
    Taka sytuacja miałą miejscę. Ale innej sobie nie przypominam. A Euphoria nawet jak jest w czasie gry, da się zabić, lecz napisze do gościa żeby uważał z jego "kulturą" Na pewno Euphoria nie robił takich rzeczy jakie opisuje Major.

10. #30 Odp: euphoria na admina. 
    Moderator Awatar Major
    Na pewno Euphoria nie robił takich rzeczy jakie opisuje Major.
    Rzeczy? Hmm ja tam tylko jedną rzecz opisałem. Więc nie wiem skąd ta liczba mnoga.
    da się zabić, lecz napisze do gościa żeby uważał z jego "kulturą"
    Odznakę za poświęcenie?

Takie jest moje zdanie o tym graczu, wyżej napisałem dlaczego i już.
    Jeżeli zobaczę zmianę to i moje zdanie ulegnie zmianie - to raczej proste nie?

- Słoń

11. #31 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar ` JaJeK
    Cytat Zamieszczone przez Major Zobacz posta
    Rzeczy? Hmm ja tam tylko jedną rzecz opisałem. Więc nie wiem skąd ta liczba mnoga.
    Jeżeli Ty się do mnie przyczepiłeś, to ja też się do Ciebie przyczepie. Lubisz łapać ludzi za słowa.

Odznakę za poświęcenie?
    Stara się, upomina graczy, a Ty jeszcze wybrzydzasz? Jeżeli coś Ci nie pasuje to się nie wypowiadaj, a jeżeli się wypowiadasz, to coś z sensem. Bo jeżeli masz coś do Euphorii to napisz mu na pw. Szczerze mówiąc przyczepiłeś się do niego i to ostro. Szkoda...

12. #32 Odp: euphoria na admina. 
    Moderator Awatar Major
    Jeżeli Ty się do mnie przyczepiłeś, to ja też się do Ciebie przyczepie.
    Jak bym chciał się do kogoś przyczepić to to by wyglądało całkiem inaczej.
    Jeżeli coś Ci nie pasuje to się nie wypowiadaj
    To samo tyczy się ciebie nie pasuje ci to co pisze to się do tego nie odnoś bo nie pisze tego do ciebie? Rozumiesz?

Wyraziłem własne zdanie i jak na razie to ty próbujesz na mnie naskoczyć, ale za krótki jesteś.
    ` JaJeK jak masz coś do mnie zapraszam na pw bo temat jest odnośnie euphorii.
    Ostatnio edytowane przez Major ; 19-01-2011 o 21:55

- Słoń

13. #33 Odp: euphoria na admina. 
    Admin HJ Awatar ` JaJeK

Odznakę za poświęcenie?

Takie jest moje zdanie o tym graczu, wyżej napisałem dlaczego i już.
    Jeżeli zobaczę zmianę to i moje zdanie ulegnie zmianie - to raczej proste nie?
    To ty zacząłeś się przyczepiać do mojej wypowiedzi, a ja chciałem tylko sprostować sytuację. Więc nie wiem skąd te aluzję.

14. #34 Odp: euphoria na admina. 
    Moderator Awatar Major
    Skoro próbujesz podważyć to co napisałem wyolbrzymiając to logiczne że ci odpowiedziałem. W ogóle nie powinieneś zabierać głosu chyba że grasz 24/7 i byłeś świadkiem wszystkiego co działo się na serwie - nie jest to możliwe więc nie pieprz głupot że taka sytuacja nie miała miejsca. Nie było cie przy niej to skąd możesz wiedzieć? Tak więc ogarnij się.

Dostałeś pw? Tak więc zapraszam tam.

- Słoń

15. #35 Odp: euphoria na admina. 
    H@ HJ Awatar leszczu
    Admin dodany na okres próbny , jeżeli bedą jakieś konflikty to zapraszam do mnie na steam. Zaznaczam ze okres próbny to nie dostanie admina na stałe. Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2