Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 134
Narzędzia wątku

Raport postu przez ~VI~ [Koncert życzeń]

~VI~ is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

~VI~ zgłosił post.

powód:
Cytat:
spam
Forum: Koncert życzeń
Wyznaczeni moderatorzy: JaneK~, ' fil0ne, Baroo, naven, leszczu, bakul. <3, cycu, oWo!

Autor postu: motex20
Oryginalna treść:
Cytat:
ej elo siema jestem pierwszy raz i nie wiem gdzie tu sa te tematy tak więc mam problem z demkiem gdy wpisuję w konsole np playdemo fragownia.dem to error i cloud cos tam
a jeśli wpisuję vievdemo to wyskakuje cos takiego[ LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported ] co to moze byc i jak mam to naprawic zeby mi demko weszlo dam giba ;p

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Raport postu przez tomek1313 [Koncert życzeń]
tomek1313 zgłosił post. powód: Post: Loss i Choke - skaka do 30, 40 Forum: Koncert życzeń Wyznaczeni moderatorzy: JaneK~, ' fil0ne, Baroo, naven, leszczu, bakul. <3, cycu, oWo! Autor postu: szukam bana Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez ` JaJeK [GTA]
` JaJeK zgłosił post. powód: Post: Białe ekrany w GTA:SA Forum: GTA Wyznaczeni moderatorzy: Theo!, cozabezczelny Autor postu: bryczkowski Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez ~VI~ [Koncert życzeń]
~VI~ zgłosił post. powód: Post: Reset poziomów- Ankieta Forum: Koncert życzeń Wyznaczeni moderatorzy: JaneK~, ' fil0ne, Baroo, naven, leszczu, bakul. <3, cycu, oWo! Autor postu: The_Jackal Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez ~IV~ [Admini]
~IV~ zgłosił post. powód: Post: Antryj runda 2 :) Forum: Admini Wyznaczeni moderatorzy: JaneK~, ' fil0ne, Baroo, naven, leszczu, bakul. <3, cycu, oWo! Autor postu: Amikk Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez Szuwar~ [Koncert życzeń]
Szuwar~ zgłosił post. powód: Post: Propozycje - COD MOD - 2011 Forum: Koncert życzeń Wyznaczeni moderatorzy: JaneK~, ' fil0ne, Baroo, naven, leszczu, bakul. <3, cycu, oWo! Autor postu: ~IV~ Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez newteza [Książki]
newteza zgłosił post. powód: Post: 3500 e-book Forum: Książki Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, Major Autor postu: iqx Oryginalna treść:
Archiwum forum
Raport postu przez Zephuros [Książki]
Zephuros zgłosił post. powód: Post: 3500 e-book Forum: Książki Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne Autor postu: iqx Oryginalna treść:
Archiwum forum
Raport postu przez Cold55 [Gry przez przeglądarkę internetową - gry online]
Cold55 zgłosił post. powód: Post: Plemiona Forum: Gry przez przeglądarkę internetową - gry online Wyznaczeni moderatorzy: B3rr.O, FrEaK, Theo! Autor postu: JailPoWeR Oryginalna treść:
Archiwum forum
Raport postu przez FrEaK [Gry przez przeglądarkę internetową - gry online]
FrEaK zgłosił post. powód: Post: Wolni Farmerzy ! Forum: Gry przez przeglądarkę internetową - gry online Wyznaczeni moderatorzy: B3rr.O, FrEaK, Meth Autor postu: patrykx77 Oryginalna treść:
Archiwum forum
Raport postu przez Canardo [Książki]
Canardo zgłosił post. powód: Post: 3500 e-book Forum: Książki Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne Autor postu: iqx Oryginalna treść:
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz