Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi:

Odsłon tematu: 297
Narzędzia wątku

Strony www

`Emil is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam mam pytanko .. Szukam strony na ktorej mozna by bylo zalozyc stronke dla mojej druzyny Harcerskiej .. Chce zeby na stronie byl shotbux,Galeria,Forum i strona jak i forum bylo przejrzyste

Odp: Strony www

~ghana. is Online
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

php_fusion

NN! is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

php fusion sux
forum mybb + strona na wordpressie, i tu i tu mozesz zrobic chatboxa

demon205 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Projektowanie stron www wrocław - myślę,że Ci się może przydać. Zapoznaj się z ofertą, a ja dodam tyle,że jestem zadowolony z ich wykonanej pracy.

Ostatnio edytowane przez demon205 ; 31-01-2012 o 16:00.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Strony z czcionkami!
Strony będę co jakiś czas dodawał. Pozdrawiam Makuś.
Tutoriale i dodatki
[OFERTA] strony www
witam robie strony na np. cba.pl z dowolonym szablonem za feee pisac GG 12587274
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Strony Cs
Siema Jak mozecie podajcie kilka stronk gdzie oplaca sie zamiescic reklame Serwera
Pytania z odpowiedzią
Ocena strony
Witam,proszę pisac w tym temacie,jak wg was prezentuje się strona stworzone przeze mnie.Dodam,iż jestem laikiem ,jesli chodzi o tworzenie for oraz styli.Link do forum: Forum poświęcone grze Counter-Strike
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[banner] dla strony
Typ Pracy: banner Wymiary: 938x170 Napis: www.Osiolkowo.pl Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci! Kolorystyka: Czarny z jakimiś dodatkami niebieskiego w pracy (Ale czarny ma być dominujący, że tak powiem) Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek może :) Nagroda: Gibon Coś od siebie: Liczę na...
Prośby o wykonanie grafiki
[logo] dla strony
Typ Pracy: logo (w stylu herbu) Wymiary: 200x150 Napis: OSIOLKOWO.PL Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci! Kolorystyka: Coś czarnego polączonego niebieskim Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek Nagroda: Gibon Coś od siebie: Liczę na dobre prace :)
AuraDesign! Projektowanie Bannerów, Buttonów, Logotypów na strony! ORAZ STRONY WWW
Witajcie Oferuję wykonanie : -Logotypów -Bannerów -Log na strone -Buttonów - ORAZ STRON WWW!
Archiwum forum
Top strony Logo
Potrzebuje top strony a takze logo z uzyciem tego o to obrazka http://i25.tinypic.com/dwe4v4.jpg na top strony musi byc napisane cs-4you.pl i Twój Serwer Twoja Gra. Logo wedlug wlasnego uznania :P Licze na was !
strony z dodatkami do gta sa
tu podaje 2 strony internetowe z dużą ilością dodatków do gta sa:GTASite.pl - GTA, GTA4, Grand Theft Auto, Vice City, GTA San Andreas, Duży Download GTA 4, Chinatown Wars! i GTAinside.com - GRAND THEFT AUTO Source for Mods, Addons, Car, Maps, Skins, etc
Archiwum forum
Strony www
podajcie mi strony z jakich mozna pobrac jakis szablon
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz